src 2200
היי,
קניתי שלט של src 2200 ואני מנסה ל"למד" אותו להפעיל את הטלווזיה.. אבל אני לא בטוח איך עושים את זה..
אני מנסה לעשות מה שכתוב במדריך.. אבל לא קורה כלום.
בעקרון אני בוחר ב setup -> learning -> tv ->
ואז אני פשוט עומד על התכונה הרצויה (לצורך העניין Power) מכוון את השלט החכם לשלט של הטלווזיה לוחץ על ה power בשלט הרגיל לכמה שניות ולא קורה כלום. הבנתי שאמורים לראות V או משהו כזה..
בעקרון אין לי טלווזיה כזו חדישה, אבל הייתי מצפה שהכי הרבה יגיד שהוא לא מזהה, ולא שלא יגיב בכלל.
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מכוון את השלט?
תודה.
קניתי שלט של src 2200 ואני מנסה ל"למד" אותו להפעיל את הטלווזיה.. אבל אני לא בטוח איך עושים את זה..
אני מנסה לעשות מה שכתוב במדריך.. אבל לא קורה כלום.
בעקרון אני בוחר ב setup -> learning -> tv ->
ואז אני פשוט עומד על התכונה הרצויה (לצורך העניין Power) מכוון את השלט החכם לשלט של הטלווזיה לוחץ על ה power בשלט הרגיל לכמה שניות ולא קורה כלום. הבנתי שאמורים לראות V או משהו כזה..
בעקרון אין לי טלווזיה כזו חדישה, אבל הייתי מצפה שהכי הרבה יגיד שהוא לא מזהה, ולא שלא יגיב בכלל.
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מכוון את השלט?
תודה.
יש לי את אותו השלט ולא נתקלתי בבעיות, תשים לב שאתה הכן מגיע למסך הנכון בו מופיעות קול פקודות השלט, כמו כן תכוון את השלט המקורי אל העין הלומדת שנמצאת בתחתית השלט האוניברסלי (העין העליונה הינה עין אינפרה רגילה ולא לומדת), כעת כל מה שאתה צריך לעשות זה לעמוד על פקודה בשלט האוניברבלי (תזוזה ע"י המקש האמצעי מתחת למסך) ואז ללחוץ על הלחצן התואם בשלט המקורי. אם הפעולה הצליחה יופיע וי לשניה בשלט האוניברסלי ויישמע צפצוף קצר. תשים לב שאתה מכוון את העין של השלט המקורי לא יותר מכמה סנטימטרים מהעין הלומדת של השלט האוניברסלי. כמו כן אם תתקין את התוכנה במחשב אולי תמצא את השלט שלך במאגר של התוכנה.
עשיתי עוד קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את הפיתרון הבא, ישנה תוכנה (קוד פתוח) הנקראת EventGhost (http://www.eventghost.org) במסוגלת ללכוד פקודות של שלט MCE (אתה יכול להשתמש המצב MCE בשלט שלך) ולהמיר אותם לשלל שלטים/תוכנות/הדמיות מקלדת אחרות, צריך קצת לשחק עם התוכנה ולקרוא בפורומים אבל לאחר שהבנתי את העניין הצלחתי להפעיל את השלט עם XBMC, עם זאת התוכנה לא מוגבלת רק לתוכנה הזו ובעצם אתה יכול לבנות בה שלט מותאם אישית כאשר אתה למשל לוחץ על כפתור בשלט ורואה את האירוע המתאים התוכנה ואז אתה פשוט גורר את האירוע להדמיה/פקודת מקרו/פקודת שלט המתאימה שאתה מגדיר. יש לתוכנה גם הרבה פלאגינים מוגדרים מראש.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2814
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
היי לכם,
אני מחפש אפשרות להוריד מהמאגר מכשירים כמו שיש לי בבית ולהעביר ישירות לשלט החכם.
רק שאני לא מצליח להרשם לתוכנה שלהם כי הוא מבקש מספר סידורי בנוסף לקוד....את המספר הסידרוי אני רואה על האריזה אבל הוא מודיע לי שיש טעות.
מישהו יכול לעזור ?
בנוסף, כיצד ומהיכן נכנסיחם למאגר לחפש מכשירים ?
מישהו יודע אם יש שם גם הפופקורן A110 ?
אוריה
אני מחפש אפשרות להוריד מהמאגר מכשירים כמו שיש לי בבית ולהעביר ישירות לשלט החכם.
רק שאני לא מצליח להרשם לתוכנה שלהם כי הוא מבקש מספר סידורי בנוסף לקוד....את המספר הסידרוי אני רואה על האריזה אבל הוא מודיע לי שיש טעות.
מישהו יכול לעזור ?
בנוסף, כיצד ומהיכן נכנסיחם למאגר לחפש מכשירים ?
מישהו יודע אם יש שם גם הפופקורן A110 ?
אוריה
גם לי הייתה בעיה להיכנס לתוכנה לאחר שכבר עבדתי איתה בעבר.. כשנכנסתי לאתר של SUNWAVE ראיתי שהם הסירו את התוכנה.. ייתכן ויש בעיה עם התוכנה והם מסדרים אותה (לשאר השלטים שלהם לא הורידו את התוכנה) בכל מקרה צריך לפנות אליהם או לבאג ולשאול מה קורה..
לגבי אלו מכשירים קיימים במאגר שלהם, אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולהוריד קובץ PDF שמכיל את הרשימה.
לגבי אלו מכשירים קיימים במאגר שלהם, אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולהוריד קובץ PDF שמכיל את הרשימה.