המלצה למסך 32"
שלום,
אני מחפש לקנות פלזמה/LCD בגודל 32" (או אפילו 37" אם יש) בתקציב של עד 2,000 ש"ח (וקצת בסביבה שלו). ברור לי שהתקציב לא יקנה לי את המסך הכי טוב, אולם המסך מיועד לחדר צעצועים של הילדים ולכן יכול קצת להתפשר.
כמובן שאני מעדיף את המסך הכי טוב שהתקציב שלי עומד בו.
תודה
אני מחפש לקנות פלזמה/LCD בגודל 32" (או אפילו 37" אם יש) בתקציב של עד 2,000 ש"ח (וקצת בסביבה שלו). ברור לי שהתקציב לא יקנה לי את המסך הכי טוב, אולם המסך מיועד לחדר צעצועים של הילדים ולכן יכול קצת להתפשר.
כמובן שאני מעדיף את המסך הכי טוב שהתקציב שלי עומד בו.
תודה
צריך טלויזיה למטרה דומה
גם אצלי מדובר בחדר משחקים, והילדים רואים הרבה טלויזיה, וגם משחקים בפלייסטיישן.
מוכן להגדיל את התקציב, אבל כאמור לא להשתגע.
2500 ש"ח נשמע לי סביר, לא יותר.
איזו טלויזיה מומלצת?
לסלון, אגב, קניתי בזמנו בהמלצתכם את הפלאזמה של פנסוניק, 42 PV8, וההמלצה הייתה יותר ממוצלחת. רכשתי אחד גם לאבא של אשתי. בהחלט קנייה טובה.
אז מה תמליצו לילדים?
איזו טלויזיה מומלצת?
לסלון, אגב, קניתי בזמנו בהמלצתכם את הפלאזמה של פנסוניק, 42 PV8, וההמלצה הייתה יותר ממוצלחת. רכשתי אחד גם לאבא של אשתי. בהחלט קנייה טובה.
אז מה תמליצו לילדים?
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Re: צריך טלויזיה למטרה דומה
פלאזמה לא רלוונטית ל-32 אינץ.djdror כתב:גם אצלי מדובר בחדר משחקים, והילדים רואים הרבה טלויזיה, וגם משחקים בפלייסטיישן.
איזו טלויזיה מומלצת?
אז מה תמליצו לילדים?...
נסה את הסמססונג 32A450 אם תמצא אותה בחנות כלשהי ואם לא אז את הדגם החדש יותר 32B350.
יש גם את הפנסוניק 32LE8 שלמרות שהיא קצת ישנה, זה לא משנה בהתייחס לייעוד שלה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: צריך טלויזיה למטרה דומה
djdror כתב:גם אצלי מדובר בחדר משחקים, והילדים רואים הרבה טלויזיה, וגם משחקים בפלייסטיישן.
איזו טלויזיה מומלצת?
אז מה תמליצו לילדים?...
djdror
לחדר ילדים קונים רק מסך LCD .