מבקש חוות דעת על HK AVR235 + רמקולים מסדרת WHARFEDALE VALDUS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Joeliko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר ששמעתי מספר שילובים של מגברים (ימאהה, פיוניר, HK) ורמקולים (C.V, פולק אודיאו, אינפיניטי ווורפידל) הנה מה שלבסוף נשמע לי ואני אשמח לקבל חוות דעת מכם (למרות שלי זה נשמע טוב - הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאלו שמבינים ממני קצת יותר - גם טכנית וגם מבחינת שמע):

המגבר הנבחר הוא : - HK AVR235 - מה דעתכם?

רמקולים קידמיים: WHARFEDALE VALDUS-400 -
(למרות שמאוד אהבתי גם את פולק אודיו מוניטור 60 - אבל ההבדל במחיר הוא עצום ולא שמתי לב להבדל בסאונד - אם כי למען הגילוי הנאות לא יצא להשוות אחד מול אחד - גם לא מול אותם המגברים. גם את ה- WHARFEDALE PI-40 אהבתי - מה דעתכם?).

רמקולי סראונד: WHARFEDALE VALDUS-100

סנטר: WHARFEDALE CVBL (הסנטר של סדרת ה VALDUS).

אני אשמע בעיקר מוסיקה וטלויזיה - ומעט מאוד (ואני מתכוון למעט מאוד) סרטים

אה, ודרך אגב, יש אפשרות לחבר את המערך הזה למגבר SANSUI G3000 מדהים ביופיו שקיבלתי בירושה מאבי? (והאם יש לזה בכלל טעם?)......

אשמח לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת שהרכבתי ואם יש לכם המלצות לשיפור - הרי זה משובח.

מבין העונים תוגרל תודתי ;0)

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

Joeliko,
אחלה סטאפ,אבל אין זה באמת משנה מה אנו חושבים,אתה אומר שאתה נהנת מלהאזין לזה..אז זה ידידי כל מה שחשוב.
בסופו של יום אתה תשאר עם המערכת החדשה ואנחנו,נחזור כל אחד לממלכה שלו.
תתחדש!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

Joeliko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

מה לגבי אפשרות לחבר את המערך הזה למגבר SANSUI G3000 מגבר סטריאו משנות השבעים אבל באמת יפה (מצורפת תמונה).

אודה לכם גם על תגובה קצת יותר מפורטת על השילובים הללו.

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #4 

היי,

בתור אחד ש"זכה" להחזיק בעבר את הוולדוס 500, הייתי ממליץ לך מאוד לוותר עליהם.
האם אכן נשמעים מרשימים בשמיעה ראשונה (חדים מאוד ובעלי בס בולט) אולם לאחר האזנה ממושכת, הצליל שלהם הופך למטריד ומציק באוזן. בנוסף, ה"מוסיקליות" שלהם מאוד לוקה בחסר (מבחינת "בימת" הצליל וחשיפה של ניואנסים קטנים במוסיקה).
בזמנו, זכור לי שמגזין אנגלי כתב עליהם שהם מתאימים למישהו שיש לו מערכת מיני פשוטה ורוצה לקבל ממנה יותר בסים (ולא יותר...) וזה אכן תאם להתרשמות האישית שלי.
סדרת הוולדוס הוחלפה לפני כ-3 שנים בסדרת האטלנטיס (שגם היא לא מן המשובחות) כך שהרמקולים המוצעים לך הינם עודפי מלאי ישנים למדי.
כמדומני, -PI40 הינו רמקול טוב יותר וכנראה שווה להשקיע יותר וללכת עליו. השקעה זו תשתלם לך = הנאה מוסיקלית בטווח הארוך.
ליאור

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

הייתי בודק שוב את הפולק, על אותה הגברה.

שליחה #5 

אני מאוד אוהב, אישית, את הצליל שלהם, והייתי נותן להם צ'אנס נוסף. נסה לבדוק אותם ראש בראש או לפחות על אותה הגברה.
לדעתי הם טובים בהרבה מוורפידל. לדעתי סדרת המוניטורים שלהם מצויינת (לחובבי גוון צליל זה, כמובן. לא הייתי משווה אותם למישן או B&W, למשל, כי מדובר בדברים מאוד שונים).

Joeliko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

במה המוניטור 60 שונים מהמישן לדוגמא?

כי דווקא שמעתי את המישנים ולא נפלתי מהכסא. (את ה 34 אני חושב)....

Joeliko פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

מישהו? התייחסות?

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #8 

גוון הסאונד שונה בין POLK AUDIO ל-MISSION. בד"כ אנשים אשר אוהבים את האחד לא אוהבים את השני.
דעתי האישית היא כי הסדרה הבסיסית ביותר של WHARFEDALE אינה מספקת את הסחורה ויש סיבה להיותה זולה.

luxlucis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

יש לי את ה Valdus 400. היום הם משמשים אותי כזוג אחוריים אבל היה לי אותם כזוג קדמיים כמעט שנה.
אישית, אני לא ממש אוהב אותם: המיד שלהם כמעט לא קיים (מה שמפריע בקולות ווקאליים), ההיי שלהם די טוב אבל לא מעבר והבס שלהם משולח כל רסן. ההרגשה הכללית שלי היא שהם הרבה יותר מדי בומיים בשבילי.
למיטב זכרוני, וורפדייל התאימה את הסדרה הזו (וולדוס) למוזיקת "מועדנים" (פופ, ראפ וכ"ו).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”