אנגליה: הוסרה פרסומת מטעה לטלוויזיות LED
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
מדוע ? ארץ הקדש , זו מדינה מיוחדת אז גם המחיר מיוחד בהתאם .......asaf23 כתב:גם בארץ סמליין עובדת על אנשים עם אותן פרסומות!
וגם מנסה לעשוק אותנו. מחיר הטלוויזיה דגם 7000 באנגליה עומד על 1400 ליש"ט - 9100 ש"ח. מדוע אצלנו פי 2...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני לא מכיר את הסיפור אבל על פניו נראה שזה שטות - הרי מה אכפת ל-ASA אם התאורה היא אחורית או במסגרת?
אני מניח שיותר הגיוני שעלול להתפתח בלבול בין מסכי LED TV (שהם עשויים אך ורק מרכיבי LED) לבין LED LCD TV. זה כבר יותר הגיוני.
אני מניח שיותר הגיוני שעלול להתפתח בלבול בין מסכי LED TV (שהם עשויים אך ורק מרכיבי LED) לבין LED LCD TV. זה כבר יותר הגיוני.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לא רק מיניליין סמסונג
asaf23 למה דווקא רק מיני ליין אתה יכול לקטלג ברשימה שלך .asaf23 כתב:גם בארץ סמליין עובדת על אנשים עם אותן פרסומות!
וגם מנסה לעשוק אותנו. מחיר הטלוויזיה דגם 7000 באנגליה עומד על 1400 ליש"ט - 9100 ש"ח. מדוע אצלנו פי 2...
את כל היבואנים בארץ . ישפאר ניופאן יורוקום ועוד . כולם כולל כולם .
כולם מוכרים את המוצרים במחירים די גבוהים .
אין מה לעשות הכל עובד כך בארצנו . בכל התחומים .
יום טוב .
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יכול להיות שיש כאן
חשד להטעיית לקוחות.הרי אין כאן טכנולוגיה חדשה כמו OLED אלא רק שיפור נוסףoferlaor כתב:אני לא מכיר את הסיפור אבל על פניו נראה שזה שטות - הרי מה אכפת ל-ASA אם התאורה היא אחורית או במסגרת?
אני מניח שיותר הגיוני שעלול להתפתח בלבול בין מסכי LED TV (שהם עשויים אך ורק מרכיבי LED) לבין LED LCD TV. זה כבר יותר הגיוני....
בטכנולוגיה קיימת.
אין ספק שלקוחות שאינם מביני עניין אינם מודעים לזה שעדיין מדובר על מסכי LCD. הרוב חושבים שזה סוג חדש
של מסכים דקים וזה לא אשמתם כי הפרסומות באמת מטעות.
של מסכים דקים וזה לא אשמתם כי הפרסומות באמת מטעות.
מפני שהפרסומים מציגים זאת כזן חדש של טלוויזיות, אך זו עדיין טלוויזית LCD, לא? (אתה מבין בזה יותר ממני)oferlaor כתב:אני לא מכיר את הסיפור אבל על פניו נראה שזה שטות - הרי מה אכפת ל-ASA אם התאורה היא אחורית או במסגרת?
אני מניח שיותר הגיוני שעלול להתפתח בלבול בין מסכי LED TV (שהם עשויים אך ורק מרכיבי LED) לבין LED LCD TV. זה כבר יותר הגיוני....
Re: לא רק מיניליין סמסונג
צודק. כולם מוכרים במחירים גבוהים...אבל לפחות ישפאר חתכו את המחיר של הבלו-ריי. אלקטרה מוכרים את הדגם המוביל שלהם PES001 במחיר קרוב למחיר בחו"ל. אני חושב שסמליין במקרה הזה הגזימו לגמרי, כאילו ניסו לנצל את הטכנולוגיה החדשה. ההפרש במחיר פשוט עצום....9000es כתב:asaf23 למה דווקא רק מיני ליין אתה יכול לקטלג ברשימה שלך .asaf23 כתב:גם בארץ סמליין עובדת על אנשים עם אותן פרסומות!
את כל היבואנים בארץ . ישפאר ניופאן יורוקום ועוד . כולם כולל כולם .
כולם מוכרים את המוצרים במחירים די גבוהים .
אין מה לעשות הכל עובד כך בארצנו . בכל התחומים .
יום טוב ....
.