בחירת מגבר סטריאו - צריך עצה...
שלום,
לא מזמן רכשתי HK AVR255 בכדי לשדרג את נושא הקולנוע הביתי ובעיקר שישמש כמעין "מרכזיה" לשלל הכבלים.
היה חשוב לי לקנות רסיבר מעודכן בכל הפורמטים החדשים, אך גם זול יחסית בכדי להשאיר תקציב למגבר סטריאו שישורשר אליו.
הרמקולים שלי הם Polk Audio מוניטור 60, שברור לי שבטווח הרחוק יותר יוחלפו, למרות שאין לי טענות כלפיהם...
כמו כן, יש ברשותי CD של NAD.
בכל אופן, אני מעוניין לרכוש מגבר סטריאו, אך יש בידי דילמה.
האם לרכוש כעת מגבר מתקדם שלא יעמוד בקנה אחד עם האיכות (הנמוכה יחסית) של שאר המרכבים?
האם לרכוש פיתרון ביניים שיספק לי מעט מיכולת הדחיפה, שחסרה לי מאד עכשיו. כלומר, מגבר משולב או כוח שיתן לי תוספת נחמדה עכשיו, עד שאפנה תקציב מספק לרכישה של מגבר + רמקולים שמתאימים אחד לשני.
או לחכות בסבלנות וכשיהיה בידי תקציב מתאים, אבחר לי שילוב מוצלח שאוהב.
התקציב שלי הוא עד כ-6,000 ש"ח.
אני אוציא את מלוא הסכום (או חלק ניכר ממנו) באם אדע שאני קונה "מציאה". לדוגמא, מגבר יד 2 שנמכר במחיר מצוין ואוכל לשדרג את הרמקולים באופן קל יחסית בהתבסס עליו, גם אם הוא לא בהכרח מתאים לרמקולים הנוכחיים.
או שאם יש פתרון זול יחסית שיגאל אותי מייסורי שמיעת ג'אז דרך הרסיבר, אז אשמח לשקול אותו (כמו מגבר משולב יחסית זול, או מגבר כוח).
כלומר, השאלה בגדול, היא האם כדאי ולקנות פריט יחסית יקר (לפחות בשבילי) מתוך מטרה להתחיל ולבנות מערכת ראויה, האם לקנות פתרון לא יקר במיוחד שיתאים למה שיש לי עכשיו, או פשוט לחכות בסבלנות.
אני מודה מראש ואשמח לקבל כל הצעה (ספציפית או הכוונה כללית)...
לא מזמן רכשתי HK AVR255 בכדי לשדרג את נושא הקולנוע הביתי ובעיקר שישמש כמעין "מרכזיה" לשלל הכבלים.
היה חשוב לי לקנות רסיבר מעודכן בכל הפורמטים החדשים, אך גם זול יחסית בכדי להשאיר תקציב למגבר סטריאו שישורשר אליו.
הרמקולים שלי הם Polk Audio מוניטור 60, שברור לי שבטווח הרחוק יותר יוחלפו, למרות שאין לי טענות כלפיהם...
כמו כן, יש ברשותי CD של NAD.
בכל אופן, אני מעוניין לרכוש מגבר סטריאו, אך יש בידי דילמה.
האם לרכוש כעת מגבר מתקדם שלא יעמוד בקנה אחד עם האיכות (הנמוכה יחסית) של שאר המרכבים?
האם לרכוש פיתרון ביניים שיספק לי מעט מיכולת הדחיפה, שחסרה לי מאד עכשיו. כלומר, מגבר משולב או כוח שיתן לי תוספת נחמדה עכשיו, עד שאפנה תקציב מספק לרכישה של מגבר + רמקולים שמתאימים אחד לשני.
או לחכות בסבלנות וכשיהיה בידי תקציב מתאים, אבחר לי שילוב מוצלח שאוהב.
התקציב שלי הוא עד כ-6,000 ש"ח.
אני אוציא את מלוא הסכום (או חלק ניכר ממנו) באם אדע שאני קונה "מציאה". לדוגמא, מגבר יד 2 שנמכר במחיר מצוין ואוכל לשדרג את הרמקולים באופן קל יחסית בהתבסס עליו, גם אם הוא לא בהכרח מתאים לרמקולים הנוכחיים.
או שאם יש פתרון זול יחסית שיגאל אותי מייסורי שמיעת ג'אז דרך הרסיבר, אז אשמח לשקול אותו (כמו מגבר משולב יחסית זול, או מגבר כוח).
כלומר, השאלה בגדול, היא האם כדאי ולקנות פריט יחסית יקר (לפחות בשבילי) מתוך מטרה להתחיל ולבנות מערכת ראויה, האם לקנות פתרון לא יקר במיוחד שיתאים למה שיש לי עכשיו, או פשוט לחכות בסבלנות.
אני מודה מראש ואשמח לקבל כל הצעה (ספציפית או הכוונה כללית)...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כבר כתבתי זאת בשירשור קודם אבל מסתובב ביד שניה ה-MF 3.5 ב-5,500 ש"ח. אני בספק אם תצליח למצוא משהו אפילו ביד שניה בכזה מחיר שיתקרב אליו גם באיכות וגם בעוצמה:
http://www.musicalfidelity.com/products ... 35int.html
המגבר הזה מצד אחד ימקסם את הרמקולים שלך היום ומצד שני יכסה אותך עד לרמקולים של אפילו 15,000 ש"ח. צור קשר בפרטי אם תרצה הפניה לבעלים שאולי אפילו יתן לך אותו לנסיון.
http://www.musicalfidelity.com/products ... 35int.html
המגבר הזה מצד אחד ימקסם את הרמקולים שלך היום ומצד שני יכסה אותך עד לרמקולים של אפילו 15,000 ש"ח. צור קשר בפרטי אם תרצה הפניה לבעלים שאולי אפילו יתן לך אותו לנסיון.
יש גם פתרון זול ומעולה!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=31737
אין הרבה מגברים שיתנו לך תוצאה כמו זה!!ובטח לא במחיר שפוי.
אין הרבה מגברים שיתנו לך תוצאה כמו זה!!ובטח לא במחיר שפוי.
יאיר מהפורום שיפץ מגבר 7070 לא מזמן והיה ממש מופתע מהסאונד שלו!!reuveney כתב:יש גם פתרון זול ומעולה!
אין הרבה מגברים שיתנו לך תוצאה כמו זה!!ובטח לא במחיר שפוי....
אם אתה מחפש פתרון זול לדעתי האישית אין משהו שיתקרב ב1500 למוצר הזה.
אני מסכים, אך שדרוג הרמקולים אינו אופציה כרגע לצערי.yairf כתב:לדעתי אין טעם להשקיע במגבר יקר עבור מערכת כזו, והרסיבר הנוכחי ייתן פתרון מספיק טוב לעת עתה. שדרוג אמיתי צריך להתחיל ברמקולים....
לכן חיפשתי פתרון שיהווה נקודת התחלה טובה להמשך (שדרוג הרמקולים) ואז משהו שיכול למשוך אותי יכול להיות מה שהגדרתי כ"מציאה" כרגע, או שאני יכול להסתפק בפתרון זול יחסית עכשיו ובהמשך לשדרג את הכל.
כרגע, אני פשוט לא נהנה מהמוסיקה במיוחד...
- danlior
- חבר מכור קשה

מגבר סטריאו איכותי בנוסח מה שהוצע גם יתן לך שיפור מידי וגם יכסה אותך קדימה לשידרוג רמקולים עד גבול די גבוהbarvazol כתב:אני מסכים, אך שדרוג הרמקולים אינו אופציה כרגע לצערי.yairf כתב:לדעתי אין טעם להשקיע במגבר יקר עבור מערכת כזו, והרסיבר הנוכחי ייתן פתרון מספיק טוב לעת עתה. שדרוג אמיתי צריך להתחיל ברמקולים....
לכן חיפשתי פתרון שיהווה נקודת התחלה טובה להמשך (שדרוג הרמקולים) ואז משהו שיכול למשוך אותי יכול להיות מה שהגדרתי כ"מציאה" כרגע, או שאני יכול להסתפק בפתרון זול יחסית עכשיו ובהמשך לשדרג את הכל.
כרגע, אני פשוט לא נהנה מהמוסיקה במיוחד......
- danlior
- חבר מכור קשה

בחייך יאיר, הבנאדם עם רמקולים סבירים ביותר בעלות של כ-5,000 ש"ח וכותב שהוא לא מרוצה ולא נהנה לשמוע מוסיקה ואתה אומר לו להישאר עם רסיבר ק"ב עם 1080P והפורמטים החדשים שעולה פחות מ-3,000 ש"ח?yairf כתב:קח את התקציב שציינת, תוסיף לו את שווי הרמקולים הנוכחיים שלך, ותוכל לקבל רמקולים טובים בהרבה. אם תבחר נכון, הם יעבדו בסדר גמור עם הרסיבר שלך, כך שיש מצב שלא תרוץ לשדרג אותו כל כך מהר......
קודם כל שיקים סט בבית של רסיבר ק"ב שמשורשר אל מגבר סטריאו יעודי, מה שיתו לן שיפור מיידי ובעתיד שידאג לרמקולים.
בחירת מגבר סטריאו
מגבר של NAD סידרת THX
מגבר ADCOM 555
RKSAN CASPIAN
CYRUS-3
CYRUS-8
PRIMAR A30.1
COPLAND
מגבר ADCOM 555
RKSAN CASPIAN
CYRUS-3
CYRUS-8
PRIMAR A30.1
COPLAND
תודה לכל המגיבים.
אכן בשלב זה אתרכז בהוספת מגבר יעודי לסטריאו.
בשלב הבא יוחלפו הרמקולים.
אני גם מודע לכך שאצטרך לשמוע היטב כל מגבר לפני שארכוש.
האם קיימות אופציות ספציפיות מעניינות שמישהו מודע אליהם בלוחות כרגע?
מעניין כמובן יהיה שהמחיר המוצע עבורם הופך את העסקה לכדאית מאד...
אגב, גם מגבר חדש במידה וניתן להשיג משהו שווה בטווח הזה, הנו אופציה רלוונטית.
שוב תודה.
אכן בשלב זה אתרכז בהוספת מגבר יעודי לסטריאו.
בשלב הבא יוחלפו הרמקולים.
אני גם מודע לכך שאצטרך לשמוע היטב כל מגבר לפני שארכוש.
האם קיימות אופציות ספציפיות מעניינות שמישהו מודע אליהם בלוחות כרגע?
מעניין כמובן יהיה שהמחיר המוצע עבורם הופך את העסקה לכדאית מאד...
אגב, גם מגבר חדש במידה וניתן להשיג משהו שווה בטווח הזה, הנו אופציה רלוונטית.
שוב תודה.