יש לי שאלה לגבי מנגנוני תלייה של טלוויזיה על הקיר.
כרגע אצלנו הטלוויזיה ממוקמת בתוך נישת גבס.
המנגנון של הטלוויזיה הקיימת הוא כזה ווים.
כלומר צריך להרים את הטלוויזיה ולמקם אותה על השלב של הסולם שמחובר לקיר.
הבעיה היא שלמקם את הטלוויזיה צריך להרים אותה כמה ס"מ ולהניח על ה - וו.
אם אני מחליף לטלוויזיה גדולה יותר , לא יהיה מקום בנישה להרים את הטלוויזיה ולהוריד על ה-וו.
אז רציתי לדעת מה האפשרויות של המנגנוני תלייה...
זה משתנה מחברה לחברה?
מנגנוני תלייה על הקיר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המרווח של הוו משתנה בין חברה לחברה (של המתקן), יש ווים של 3.5 ס"מ ויש של 7 מ"מ ויש גם באמצע.
אם המקום ממש צר ואין מקום להזיז אפילו מ"מ שווה לבדוק את האופציה של זרוע חד פרקית, בפתיחה שלה תוכל לשים את המסך ובסגירה המסך יבוא בקו ישר אל המקום.
הבעיה היחידה במתקן הזה שהמרווח בין הקיר לבין סוף מסך יהיה גדול יותר, כלומר המסך יבלוט יותר.
יש מתקן פרפר שמוציא את המסך הישר מהקיר ולא מהצד אבל זה המתקן הזה יקר יותר.
אתה יכול לרשום כאן מידות של הנישה, מידות של המסך ומרווח חורים מאחורי המסך (אפשר גם דגם וחברה) ואני אנסה לעזור לך להתאים מתקן המתאים ביותר בשבילך.
אם המקום ממש צר ואין מקום להזיז אפילו מ"מ שווה לבדוק את האופציה של זרוע חד פרקית, בפתיחה שלה תוכל לשים את המסך ובסגירה המסך יבוא בקו ישר אל המקום.
הבעיה היחידה במתקן הזה שהמרווח בין הקיר לבין סוף מסך יהיה גדול יותר, כלומר המסך יבלוט יותר.
אתה יכול לרשום כאן מידות של הנישה, מידות של המסך ומרווח חורים מאחורי המסך (אפשר גם דגם וחברה) ואני אנסה לעזור לך להתאים מתקן המתאים ביותר בשבילך.
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
התקנת KRP500M
שלום יבגני,JEXY כתב:המרווח של הוו משתנה בין חברה לחברה (של המתקן), יש ווים של 3.5 ס"מ ויש של 7 מ"מ ויש גם באמצע.
אתה יכול לרשום כאן מידות של הנישה, מידות של המסך ומרווח חורים מאחורי המסך (אפשר גם דגם וחברה) ואני אנסה לעזור לך להתאים מתקן המתאים ביותר בשבילך....
ברשותי KRP500M שאני מעוניין לתלות על הקיר.
כל החיבורים של המסך פונים כלפי מטה.
אני מעוניין בהתקנה super-slim ע"מ שהמסך הדק 6.4 ס"מ, יהיה צמוד ככל הניתן לקיר אך שתהיה לי גם אפשרות מינימלית לחבר כבלים.
השאלה שלי היא:
א. איזה מתקן יתאים לי ?
ב. האם התקנה כזאת לא תפגע לי באוורור המסך ותגרום ל - BUZZ (רעש) מוגבר ?
תודה.