אני מצטער שלא שמתי לב לפרטים (דגמים וכו') - פשוט כי הענין לא היה הנושא העיקרי שעבורו הגענו לשם.
ובכל זאת, אנסה להשלים פרטים ככל הניתן:
1. מדובר בפלזמה HD-READY, יחסית פשוטה (היטאצ'י?), 42".
2. המקור היה ממיר YES HD, אך ראינו במיוחד ערוצי ED רגילים (ערוץ 2, 10, MTV וכו'. אפילו ערוץ 11!)
3. אני לא זוכר איזה דגם של רסיבר, אך אני מבין שהסקיילינג הזה נמצא גם ברסיברים הפשוטים. על כל מקרה - מדובר ברסיבר עם תפריט מאוד יפה, מזכיר קצת HTPC (לא תפריט טקסטואלי פשוט כמו ברסיבר שלי, למשל).
4. ליאור - אהבתי את ההשוואה שלך לבחורות (ובכלל, אם אפשר, תמיד כדאי למצוא אנלוגיה לבחורות

).
ראו, כפי שכתבתי, זו הפעם הראשונה שאני רואה יכולות אפסקיילינג. בהחלט יתכן שמדובר ביכולות בסיסיות ביחס למכשירים יעודיים, אך הטענה שלי היא שלעין "ממוצעת" הביצועים כאן הם מרשימים ביותר. בעצם, יותר מזה... נפלה לי הלסת שם על הרצפה

. עם זאת, היו ערוצים בהם הסקיילינג רק הוסיף לכלוך והפך את השידור לפחות נעים, אך ברוב המקרים ההבדל היה *מדהים* לטובת הסקיילר.
5. לגבי הרעיון שמישהו מנחית בכוונה את איכות הערוץ המקורי, כדי להעצים את ההבדל - ראשית, אין לי *שום ספק* שסטריאו-סטאר לא עושים דברים כאלה. אני מכיר אותם מעל 15 שנים, ובמיוחד את עוזי, ומעולם לא נתקלתי בנוכלות מהסוג הנמוך הזה שם. חד משמעית. לגבי האפשרות שימאהה הכניסו דבר כזה - הכל יכול להיות, אבל נראה לי שמדובר בחברה רצינית מספיק כדי לא להתעסק בדברים כאלה. רק חסר להם שמישהו יחשוף את זה ויפרסם ברבים.
kingshoko - מעניין מה שאתה כותב. אתה בטוח שקינפגת את הענין נכון? ראיתי שיש תפריטים שלמים לנושא הזה (בחירת הפרוססינג לוידאו).