מישהו משתמש באנטי וירוס Avira?
הגרסה החינמית שלו מותקנת אצלי על שני מחשבים. מומלץ מאוד! הדרך היחידה שבה הוא מזכיר שהוא חינמי זה שפעם ביום אחרי העידכון האוטומטי עולה הודעת פרסומת לשדרוג לגרסת הפרו. אני מוכן לסבול את זה בשביל אנטיוירוס באמת טוב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קח, תבטל את הנוטיפיקציהlevikon כתב:הדרך היחידה שבה הוא מזכיר שהוא חינמי זה שפעם ביום אחרי העידכון האוטומטי עולה הודעת פרסומת לשדרוג לגרסת הפרו. אני מוכן לסבול את זה בשביל אנטיוירוס באמת טוב....
http://www.scribd.com/doc/8528513/Avira ... on-Disable
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
כשאתם אומרים טוב...אמין...
נתקלתם באמת באיזה וירוס שהוא גילה או שפשוט עד היום לא נתקלתם בשום בעיה..
העניין הוא שהשתמשתי ב NOD עד לא מזמן וזה היה נראה כאילו החיים ורודים עד שהתחלתי לשים לב שהמעבד שלי מתחמם בלי סוף וזאת משום שה performance היה כמעט כל הזמן על 100%.... ה NOD לא התריע על כלום! (שקוף שמדובר בוירוס או איך שלא תקראו לזה)
ממש התאכזבתי והתחלתי לחפש חלופה, הקספרסקי נראה לי כחלופה הולמת רק שהוא דורש תחזוק מלא ולא התאים.. ואז מצאתי את זה..השאלה אם באמת ניתן לסמוך עליו.
נתקלתם באמת באיזה וירוס שהוא גילה או שפשוט עד היום לא נתקלתם בשום בעיה..
העניין הוא שהשתמשתי ב NOD עד לא מזמן וזה היה נראה כאילו החיים ורודים עד שהתחלתי לשים לב שהמעבד שלי מתחמם בלי סוף וזאת משום שה performance היה כמעט כל הזמן על 100%.... ה NOD לא התריע על כלום! (שקוף שמדובר בוירוס או איך שלא תקראו לזה)
ממש התאכזבתי והתחלתי לחפש חלופה, הקספרסקי נראה לי כחלופה הולמת רק שהוא דורש תחזוק מלא ולא התאים.. ואז מצאתי את זה..השאלה אם באמת ניתן לסמוך עליו.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ממש לא "שקוף שמדובר בוירוס", יש הרבה מאוד אפשרויות שרק חלקן הן וירוסים / טרויאניים או Malware לסוגיו.
חבילה מלאה ויסודית תמיד תדרוש ממך כל מיני התאמות. אין דבר כזה "אנטיוירוס מהקופסה מושלם".
החבילה המלאה היעילה ביותר שאני ראיתי (תחת ההנחה הנ"ל) היא החבילה של zone alarm שכוללת גם חומת אש מובנית.
Avira כאנטי וירוס חינמי עושה עבודה טובה מאוד, אני לא מכיר את החבילה בתשלום.
חבילה מלאה ויסודית תמיד תדרוש ממך כל מיני התאמות. אין דבר כזה "אנטיוירוס מהקופסה מושלם".
החבילה המלאה היעילה ביותר שאני ראיתי (תחת ההנחה הנ"ל) היא החבילה של zone alarm שכוללת גם חומת אש מובנית.
Avira כאנטי וירוס חינמי עושה עבודה טובה מאוד, אני לא מכיר את החבילה בתשלום.