"כמעט IMAX" אצלכם בבית עם המקרן הרגיל, לגיימרים
אגב, לא זול - $1440 "בשביל כולה מראה (+ מסך עקום)
"
עוד תמונות פה: http://thinkoutofbox.com/id55.html
עוד תמונות פה: http://thinkoutofbox.com/id55.html
משה
מקרה קלאסי למה איש רעיונות , ממציא וכו צריך להשאיר את הביזנס למקצוענים..
http://thinkoutofbox.com/id62.html
לעצם העניין , בוא אני אפשט לכם את הרעיון כך שעם קצת מאמץ כל אחד יוכל לעשות כזה דבר בבית
זוכרים את שיעורי המלאכה ביסודי איך המורה לקחה בלון ים גדול מרחה אותו בדבק פלסטי לבן וגילגלה עליו חוט מסביב וכשהכל התייבש הוציאה את האויר ונשאר לנו אהיל למנורה?
אז התהליך כאן זהה לגמרי... רק שמצפים חצי מכדור ענק ביריעות פיברגלאס+ פוליאורטן.
השכבה הראשונה צריכה להיות פוליאורטן צבוע בצבע לבן (או כל צבע עם GAIN טוב עבור התמונה המוקרנת)
באותו האופן מייצרים חצי ספירה קטנה עבור המראַה, אלה שכאן משתמשים באפוקסי שקוף בלבד .
את צידו הפנימי מצפים ביריעת-מַראַה או מראת-פלקסיגלאס שחוממה בתנור לדרגת גמישות כזו שהיא מתאימה את צורתה לצורת חצי הכדור .
ניתן למצוא ביוטיוב סירטונים על 2 תהליכים אלו .

http://thinkoutofbox.com/id62.html
לעצם העניין , בוא אני אפשט לכם את הרעיון כך שעם קצת מאמץ כל אחד יוכל לעשות כזה דבר בבית
זוכרים את שיעורי המלאכה ביסודי איך המורה לקחה בלון ים גדול מרחה אותו בדבק פלסטי לבן וגילגלה עליו חוט מסביב וכשהכל התייבש הוציאה את האויר ונשאר לנו אהיל למנורה?
אז התהליך כאן זהה לגמרי... רק שמצפים חצי מכדור ענק ביריעות פיברגלאס+ פוליאורטן.
השכבה הראשונה צריכה להיות פוליאורטן צבוע בצבע לבן (או כל צבע עם GAIN טוב עבור התמונה המוקרנת)
באותו האופן מייצרים חצי ספירה קטנה עבור המראַה, אלה שכאן משתמשים באפוקסי שקוף בלבד .
את צידו הפנימי מצפים ביריעת-מַראַה או מראת-פלקסיגלאס שחוממה בתנור לדרגת גמישות כזו שהיא מתאימה את צורתה לצורת חצי הכדור .
ניתן למצוא ביוטיוב סירטונים על 2 תהליכים אלו .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8129
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לאאאאאאא !!!!dizingof כתב:
...
איפה למדת ? על המאדים ? אשתי לא מבינה למה אני כבר רבע שעה נקרע מצחוק ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אם אני לא מתבלבל בכינויים, אז ראש העיר הראשון הוא זה שהציג פה כמה פתרונות DIY מאוד מרשימים עם שימוש באנרגיה סולרית.
ללא ספק הייתה לו מורה למלאכה מיוחדת
ללא ספק הייתה לו מורה למלאכה מיוחדת
נערך לאחרונה על ידי moco ב 01/09/2009 1:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
moco,
התכוונת אנרגיה סולארית
http://www.hometheater.co.il/vp702311
טוב אין כמו מראה עיניים להמחיש למה התכוונתי ...
- רבע כדור גדול עשוי פיברגלאס בצבע לבן .
- רבע כדור קטן מצופה חומר מחזיר אור כמו מראַה ברמה אופטית גבוהה (זה החלק המורכב יחסית בפרוייקט)
- המקרן מאחור משדר את התמונה על פני המראַה והיא מפזרת את התמונה ב180 מעלות על פני השטח של
הפיברגלאס הלבן.

התכוונת אנרגיה סולארית
http://www.hometheater.co.il/vp702311
טוב אין כמו מראה עיניים להמחיש למה התכוונתי ...
- רבע כדור גדול עשוי פיברגלאס בצבע לבן .
- רבע כדור קטן מצופה חומר מחזיר אור כמו מראַה ברמה אופטית גבוהה (זה החלק המורכב יחסית בפרוייקט)
- המקרן מאחור משדר את התמונה על פני המראַה והיא מפזרת את התמונה ב180 מעלות על פני השטח של
הפיברגלאס הלבן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה האמיתית היא שכל עוד הצופה לא יושב בתוך הכדור, זה לא ממש אפקטיבי לדעתי.
הקצנת קצת לדעתי.oferlaor כתב:הבעיה האמיתית היא שכל עוד הצופה לא יושב בתוך הכדור, זה לא ממש אפקטיבי לדעתי....
ראה בסוף הקליפ, השחקן טיפה מאחורי הכדור אבל נראה שעדיין מספיק קרוב בשביל להנות מהאפקט.
גם בIMAX ממש, אתה לא נמצא בתוכו.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני עם עופר. בסירטון הראשון רואים את הבחור מחוץ/לפני החצי כדור וזה נראה קטן מידיי בשביל לתת את החוויה שאמורה להיות. על מנת להגיע לאפשקט הנכון החצי כדור אמור להיות יותר גדול והצופה/שחקן אמור לשבת ממש בקצה שלו על הגבול, כמעט בתוכו, כך שהתמונה באמת תקיף אותו ב 180 מעלות.
זה לא עיניין בינארי של יש אפקט או אין אפקט.
זה עיניין של מידה של כמה האפקט.
האמת שקשה לנו פה על סמך הוידיאו, התמונות או הדימיון שלנו להעריך את החוויה.
אני נותן את הקרדיט ליצרן שבטח בדק הרבה גדלים וצורות, התפשר כמובן מול כל מיני אילוצים, אך לא החליט לשווק משהו שבכלל לא נותן אפקט.
אגב, יש להם גם את המסך המתנפח היותר גדול.
זה עיניין של מידה של כמה האפקט.
האמת שקשה לנו פה על סמך הוידיאו, התמונות או הדימיון שלנו להעריך את החוויה.
אני נותן את הקרדיט ליצרן שבטח בדק הרבה גדלים וצורות, התפשר כמובן מול כל מיני אילוצים, אך לא החליט לשווק משהו שבכלל לא נותן אפקט.
אגב, יש להם גם את המסך המתנפח היותר גדול.
משה
בתמונות שבאתר-היצרן המקרן אכן מאחורי המסך.MartinHSabag כתב:רעיון ומימוש פנטסטיים.
הייתי עושה חור קטן לעדשה ושם את המקרן מאחורי המסך.......
חברים זה לא מוצר היי טק - זה "כולה" 2 חתיכות רבע-כדור מפיברגלאס ומַראה של סופרמרקט נגד גנבים
כדי שיתבצע אפקט מלא של מה שנקרא full imerssion ה-דום צריך להיות בנוי ב360 מעלות
כאשר השחקן יושב במרכזו מוקף בתמונת הוידאו מכל צדדיו וכך מתקבלת תחושה חזקה של עומק .
אבל גם ב180 מעלות כמו במקרה זה וגם בוידאו לעיל מרגישים את העומק - זה בטח לא מסך שטוח ומשעמם..
השאלה הנשאלת היא לאיזה עוד משחקים המוצר הזה מתאים חוץ ממירוץ מכוניות?
אם מרכז המשחק לא נמצא במרכז המסך חבל על הכסף
בדיוק.gulmer כתב:השאלה היא האם המשחקים עצמם יהיו בנויים בשביל מימד העומק הזה, כי במשחק רגיל נקבל פשוט תמונה מתוחה ומעוותת שפרוסה על חצי ספירה....
לכן אני בספק אם הרעיון הזה טוב לכל המשחקים... אלא רק לכאלו שמרכז המשחק נמצא במרכז המסך כמו במירוץ מכוניות.
הבניינים וכו נמרחים על הספירה אבל עיקר התמונה במרכז נותן הרגשת עומק.
חברים הבחור שם את ההדמייה שלי תחת הוידאו שלו ...
הוא שואל באימייל אם אני נותן שירותי הדמייה לחברות נוספות..
Dome screen 3D rendering
Great job on the 3D model.
Our company has other products to design as well. Do you offer your services to other companies?
עם על הצניעות אני "כולה" התקנתי אצלי את תוכנת גוגל סקצ'אפ לפני כחודש.. וממחיש רעיונות איתה..
כבוד למגזר !
הוא שואל באימייל אם אני נותן שירותי הדמייה לחברות נוספות..
Dome screen 3D rendering
Great job on the 3D model.
Our company has other products to design as well. Do you offer your services to other companies?
עם על הצניעות אני "כולה" התקנתי אצלי את תוכנת גוגל סקצ'אפ לפני כחודש.. וממחיש רעיונות איתה..
כבוד למגזר !
הקלק על הוידאו , יפתח לך חלון חדש עם הוידאו ומתחתיו תראה את הסירטון של ההדמייה שלי.
(מקווה שעכשיו יותר ברור)
הבחור שפיתח את המוצר הזה קיבל את הרושם שאני מייצר הדמיות תלת מימד מקצועי ..
ושאל אם אני בעצם פנוי להציע את שירותיי לחברה שלו... כי יש להם עוד הרבה רעיונות למוצרים..
השבתי לו שלא, זה לא התחום שלי רק המחשתי לקוראי הפורום ממה למעשה מורכב המוצר שלו.
הערתי לו שחבל שהמחיר משקף מחיר מכירה לבעלי חנויות ARCADE ולא מחיר שכל גיימר יכול להרשות לעצמו..
כמו כן הצעתי לו להבליט את הסירטון של המוצר .. ולהביא לחשיפה גדולה ומשמעותית לכמה שיותר גיימרים ..
זאת בין היתר ע"י שליחת לינק של הסירטון לעורכי מגזינים ואתרי גיימרים.
הוא הודה לי ואמר שהם ניגשים בקרוב לייצור המוני והורדה דראסטית במחיר .
"We're currently in the midst of mass production which will lower the cost drastically."
זוהי מסיבת ההשקה של המוצר ! מדהים !
(מקווה שעכשיו יותר ברור)
הבחור שפיתח את המוצר הזה קיבל את הרושם שאני מייצר הדמיות תלת מימד מקצועי ..
ושאל אם אני בעצם פנוי להציע את שירותיי לחברה שלו... כי יש להם עוד הרבה רעיונות למוצרים..
השבתי לו שלא, זה לא התחום שלי רק המחשתי לקוראי הפורום ממה למעשה מורכב המוצר שלו.
הערתי לו שחבל שהמחיר משקף מחיר מכירה לבעלי חנויות ARCADE ולא מחיר שכל גיימר יכול להרשות לעצמו..
כמו כן הצעתי לו להבליט את הסירטון של המוצר .. ולהביא לחשיפה גדולה ומשמעותית לכמה שיותר גיימרים ..
זאת בין היתר ע"י שליחת לינק של הסירטון לעורכי מגזינים ואתרי גיימרים.
הוא הודה לי ואמר שהם ניגשים בקרוב לייצור המוני והורדה דראסטית במחיר .
"We're currently in the midst of mass production which will lower the cost drastically."
זוהי מסיבת ההשקה של המוצר ! מדהים !