מה עדיף- סוני s5500 שרפ d44 או 5404h של פיליפס?ומאיפה להזמין

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nadavg54 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מבין שלושת דגמים אלו מה הכי עדיף?
לשידורי sd בממיר הוט ולצפייה בסרטי hdrip/blueray ריפ דרך המחשב...

ועוד שאלה-אני רואה כל מיני חנויות בזאפ שמציעות ממש מכירים טובים-האם תוכלו לחוות את דעתכם
על הזמנה מחנות אינטרנט ? על איזה אחת אתם ממלצים?
למשל saleshop מציע אחלה מחיר ואחריות רגילה של ישפר לסוני 5500 -האם אני צריך לחשוש כשאני מזמין משם?

תודה על העזרה

assaf23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 486
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

nadavg54
אני שאלתי את אותה שאלה הנ"ל לפני כמה ימים, לא קיבלתי הרה תגובות , למעט אחד החברים שהציע לי את הסוני,
בסבב חנויות שהייתי ראיתי המסכים מלבד הפיליפס, לטעמי אכן הסוני נתנה את התמונה הכי טובה (היא גם היותר יקרה מבין השלושה).
חייב לציין שראיתי גם את המסך החדש של פנסוניק th-l32x10 והתרשמתי ממנו לטובה , תמנה מצויינת ב SD , המחיר שלו הוא 3400 על הנייר (ראיתי בבסט ביי) אבל לטעמי ניתן להתמקח ולמצוא אותו במחיר יותר זול.
נראה לי שאני אלך על הפנסוניק מכיוון שאת הסוני לא מצאתי בפחות מ 3400 (לא הורידו את המחיר)

nadavg54 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ולמה לא תזמין אותה מאחת החנויות שמופיעות בזאפ?

שליחה #3 

כאילו אני רק מחכה "לגושפנקה" שזה בסדר להזמין מאחת החניותצ שם,אבל לא קיבלתי תשובה ברורה...
דרך אגב מאיפה אתה בארץ?

assaf23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 486
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

1בעיקרון אני מעדיף לקנות במקום שאני יכול ראות מי עומד מולי, אם יש הפרש משעותי במחיר אין לי בעיה לקנת באינטרנט , תמיד אפשר לבטל את העסקה (למרות שטרם קרה לי שלא קיבלתי שירות טוב מהאינטרנט)ץ

חייב לציין שמשום מה לא שמתי לב למחיר הנמוך של המסך בזאפ, הכנסת אותי שוב לדילמה מה לקנות.....
אני מאיזור השרון.

hofir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #5 

שלום נדב
כאשר אתה קונה דרך אתר שנמצא בזאפ אתה צריך לבדוק 2 דברים
1 שהביקורות של האתר חיוביות שיש הרבה ביקורות
2 שהאתר נותן אחריות של היבואן הרשמי של המוצר ובמקרה של סוני הוא צריך להיות ספק מורשה של ישפאר אחרת לא תקבל 3 שנים אחריות
אתה צריך להתקשר לישפאר ולברר זאת
לאחר שקיבלת את המוצר ויש לך אחריות של ישפאר הקשר שלך הוא עם נקודות השירות בקרבת מגוריך במקרה של בעיה.
נכון שבמקרים מסוימים אפשר להעזר בחנות כדי להפעיל לחץ במקרה של בעיות אבל זה תופעה די נדירה.

nadavrut
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

assaf23 כתב:nadavg54
אני שאלתי את אותה שאלה הנ"ל לפני כמה ימים, לא קיבלתי הרה תגובות , למעט אחד החברים שהציע לי את הסוני,
בסבב חנויות שהייתי ראיתי המסכים מלבד הפיליפס, לטעמי אכן הסוני נתנה את התמונה הכי טובה (היא גם היותר יקרה מבין השלושה).
חייב לציין שראיתי גם את המסך החדש של פנסוניק th-l32x10 והתרשמתי ממנו לטובה , תמנה מצויינת ב SD , המחיר שלו הוא 3400 על הנייר (ראיתי בבסט ביי) אבל לטעמי ניתן להתמקח ולמצוא אותו במחיר יותר זול.
נראה לי שאני אלך על הפנסוניק מכיוון שאת הסוני לא מצאתי בפחות מ 3400 (לא הורידו את המחיר)
...
אפשר לרכוש את הסוני 32S5500 בסביבות ה-3200.
אני יכול לשלוח אותך לחנות בראשל"צ במחיר הזה.
אם אתה מעוניין תשלח לי הודעה בפרטי.

nadavg54 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

התקשרתי לישפאר-שום חנות שאמרתי להם מזאפ אינה ספקית מורשית

שליחה #7 

ולכן גם אין אחראיות של ישפאר.. אני לא מבין איך לעזאזאל כמעט כל חנות בזאפ אומרת שאתה מקבל אחראיות
אבל בעצם זה שקר..

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

Re: התקשרתי לישפאר-שום חנות שאמרתי להם מזאפ אינה ספקית מורשי

שליחה #8 

nadavg54 כתב:ולכן גם אין אחראיות של ישפאר.. אני לא מבין איך לעזאזאל כמעט כל חנות בזאפ אומרת שאתה מקבל אחראיות
אבל בעצם זה שקר..
...
זה בגלל שהם לא ספקים, הם מחייבים אותך ישירות מול ישפאר, וישפאר שולחים אליך את המסך, לא החנות.
אתה מקבל חשבונית של ישפאר לא של החנות. לפחות ככה אני הבנתי והזמנתי פעמיים מ2 חנויות שונות 2 מסכי סוני שונים(ובשניהם הגיעה משאית של ישפאר, חשבונית קנייה של ישפאר ותעודת משלוח של ישפאר, )

nadavg54 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מאיזה חנות אינטרנט הזמנת?

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #10 

walla shops במכירה אישית, ו P1000 במכירה אישית... ב2 הפעמים הצעתי מחיר נמוך ממחיר המכירה ולא זכיתי, ואחרי כמה דקות התקשרו להציע לי את המסך במחיר *מיוחד* בשבילי, ובשניהם הורדתי אותם למחיר נמוך יותר מהמחיר הנמוך מבזאפ
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 735
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #11 

זו שיטה ידועה של צייד לקוחות - מוצדק ולגיטימי בעיניי, כל עוד המחיר מצדיק זאת, והוא אכן מצדיק זאת...אתר זאפ אינו מדריך יצחק לוי למכוניות...הוא אתר המנסה לרכז את המוצע בשוק בצורה גלוייה וקבועה. התווסף לו אתתר חדש של יד 2...kama.

רכשתי את המסך הזה בדיוק (הסוני) ביום חמישי, תמורת 3300 שקל, ב-24 תשלומים ללא כל ריבית, בחנות של טרקלין החשמל. מנהל החנות מצא חן בעיניי ולא מצאתי לנכון לנדוד הלאה בגלל 100 שקלים. ממש עכשיו הלך לו הטכנאי של ישפאר, זה שאמור לפתוח את האריזה ראשון (ביקור מיותר, אבל ככה זה אצלם...

אגב - אחלה מסך, לאחר כיולים מינימליים...תמונה מבריקה באיכותה עם הסטרימר....טובה וחלקה מאד עם SD.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”