עזרה במגבר ישן של סנסואי
שלום
אוקי יש לי אפשרות לקנות רמוקולים DAILI CONSEPT 6
עם רסיבר של פיונר דגם 1018 או אולי מגבר של יאמה AS-700
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את הרמוקלים של DALI בעתיד לטלויזיה ועוד סאב וכו'
לא ידוע לי מתי בדיוק אני אקנה טלוזיה(לפחות 5 שנים) ויש לי אפשרות להשתמש במגבר ישן של סנסאוי דגם 3000-B ולשדרג את הרמוקלים למשהו במחיר מחירון של 10,000 ש"ח.
ובעתיד כשאני ארצה להוסיף טלווזיה למערכת אני אשלים את מערכת עם רסיבר ושאר הרמקולים
עכשיו שאלות:
איך המגבר של סנסואי?
האם הוא יפיק את המירב מהרמקולים ב10 אלף? (חשבתי על Dali Ikon 6 שרק אותם בטווח המחירים הזה שמעתי בחנות)
במדיה ואני אקנה את הרסיסבר של פיוניר ועוד 5,6 שנים אוסיף טלויזיה אתם חושבים שזה רעיון טוב?
אני צריך תשובות מהר כי אני לחוץ לקנות
אוקי יש לי אפשרות לקנות רמוקולים DAILI CONSEPT 6
עם רסיבר של פיונר דגם 1018 או אולי מגבר של יאמה AS-700
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את הרמוקלים של DALI בעתיד לטלויזיה ועוד סאב וכו'
לא ידוע לי מתי בדיוק אני אקנה טלוזיה(לפחות 5 שנים) ויש לי אפשרות להשתמש במגבר ישן של סנסאוי דגם 3000-B ולשדרג את הרמוקלים למשהו במחיר מחירון של 10,000 ש"ח.
ובעתיד כשאני ארצה להוסיף טלווזיה למערכת אני אשלים את מערכת עם רסיבר ושאר הרמקולים
עכשיו שאלות:
איך המגבר של סנסואי?
האם הוא יפיק את המירב מהרמקולים ב10 אלף? (חשבתי על Dali Ikon 6 שרק אותם בטווח המחירים הזה שמעתי בחנות)
במדיה ואני אקנה את הרסיסבר של פיוניר ועוד 5,6 שנים אוסיף טלויזיה אתם חושבים שזה רעיון טוב?
אני צריך תשובות מהר כי אני לחוץ לקנות
אני לא הייתי מחבר את הרמקולים האלה לB3000....{מה גם שאתה תצטרך גם פרה הB3000 הוא רק פאוור!}
לדעתי מגיע להם הרבה יותר.
גם הפיונר שרשמת שם יעשה להם רק רע במוזיקה!!
את הימאאה אני לא מכיר.
אם השימושים שלך בעיקר מוזיקה רק מגבר סטריאו יביא לך תוצאה טובה במוזיקה!
אם התקציב לא מאפשר לך להביא משהו יקר כרגע.... תמיד יש אופציה של מגברי וינטאז' טובים ביד שניה.{500 עד 1000 תוכל להביא מגבר וינטאז' ברמה}
לדעתי מגיע להם הרבה יותר.
גם הפיונר שרשמת שם יעשה להם רק רע במוזיקה!!
את הימאאה אני לא מכיר.
אם השימושים שלך בעיקר מוזיקה רק מגבר סטריאו יביא לך תוצאה טובה במוזיקה!
אם התקציב לא מאפשר לך להביא משהו יקר כרגע.... תמיד יש אופציה של מגברי וינטאז' טובים ביד שניה.{500 עד 1000 תוכל להביא מגבר וינטאז' ברמה}
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
קודם כל,תערוך קצת את ההודעה שלך,היא מבולבלת וקשה להבין מה רשמת.דבר שני,הפאוור הזה נחמד,ויודע
לעשות "רעש",אבל הוא והפרה/קונטרולר הם ממש לא הקלאסיקה של סאנסוי בתחום,לרמקולים של חברה מכובדת כמו דאלי מגיע מגבר הרבה יותר טוב.
אם אתה רוצה בכל לזאת להשתמש בהם,תשאיר את הפוואר ותעיף את הפרה/קונטרולר,הוא ממש לא ברמה,ותחבר פרה
אחר ל-B3000.הפרה הוא ממש ברמה נמוכה,בנוי מאוד זול מבפנים,מזכיר קצת את ה-DVD ב200 שקל שמוכרים בסופרמרקטים..עבר אצלי לתקופה קצרה הסט הזה,עם הפרה הסאונד היה ממש עמום "ומת",וברגע שחיברתי את הפאוור
ליציאת הפרה של הסאנסוי 8080DB שלי,הסאונד השתפר פלאים.סתם לשם הידיעה-פאוור באמת טוב של סאנסוי עם שם דומה שנוטה לבלבל אנשים הוא ה-BA3000.תוספת של אות אחת,אבל תראו את ההבדלים..
לעשות "רעש",אבל הוא והפרה/קונטרולר הם ממש לא הקלאסיקה של סאנסוי בתחום,לרמקולים של חברה מכובדת כמו דאלי מגיע מגבר הרבה יותר טוב.
אם אתה רוצה בכל לזאת להשתמש בהם,תשאיר את הפוואר ותעיף את הפרה/קונטרולר,הוא ממש לא ברמה,ותחבר פרה
אחר ל-B3000.הפרה הוא ממש ברמה נמוכה,בנוי מאוד זול מבפנים,מזכיר קצת את ה-DVD ב200 שקל שמוכרים בסופרמרקטים..עבר אצלי לתקופה קצרה הסט הזה,עם הפרה הסאונד היה ממש עמום "ומת",וברגע שחיברתי את הפאוור
ליציאת הפרה של הסאנסוי 8080DB שלי,הסאונד השתפר פלאים.סתם לשם הידיעה-פאוור באמת טוב של סאנסוי עם שם דומה שנוטה לבלבל אנשים הוא ה-BA3000.תוספת של אות אחת,אבל תראו את ההבדלים..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100