Uncharted 2 - בלית אפשרי על ה XBOX
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.bit-tech.net/news/gaming/200 ... xbox-360/1
נראה שההחלטה של מיקרוסופט לדבוק בכונן DVD כן לוקחת ממפתחי המשחקים כמה אופציות שכבר מיושמים כיום בחלק מהמשחקים (מישהו אמר MGS האחרון?) למרות הטענה ההתחלתית שלהם ש DVD אמור להספיק לכל משחק שיצא לקונסולות.
בנוסף טוענת החברה שבניגוד למשח הקודם שניתל רק כ 30-40 אחוז מהפוטנציאל של הקונסולה, ההמשך מגיע לניצול כמעט מקסימלי של ה PS3.
נראה שההחלטה של מיקרוסופט לדבוק בכונן DVD כן לוקחת ממפתחי המשחקים כמה אופציות שכבר מיושמים כיום בחלק מהמשחקים (מישהו אמר MGS האחרון?) למרות הטענה ההתחלתית שלהם ש DVD אמור להספיק לכל משחק שיצא לקונסולות.
בנוסף טוענת החברה שבניגוד למשח הקודם שניתל רק כ 30-40 אחוז מהפוטנציאל של הקונסולה, ההמשך מגיע לניצול כמעט מקסימלי של ה PS3.
מוזר, פעם נוטי דוג טענו שהמשחק הראשון שלהם מנצל מעל 90% מהקונסולה. זה רק מראה שאחוזים הם דבר יחסי שתלוי בעיקר בהייפ שמפתחים רוצים לעשות למשחק שלהם ושלא תמיד כדאי להאמין לשטויות של יחסי ציבור. הנה למשל משהו שאחת המפתחות החכמות אמרה על אחוזי ניצול של קונסולה:
http://www.naughtydog.com/jak1/20Questions.htm
על הXBOX כבר היו משחקים שתופסים יותר מDVD אחד וגם יותר משניים, ככה שזה לא באמת משנה משהו. הסיבה היחידה שאנצרטד בלתי אפשר על הXBOX היא בדיוק אותה סיבה שגירס בלתי אפשרי על הPS3: בלעדיות.
הציטוט הוא אגב של חברה בשם נוטי דוג, מתוך האתר הרשמי של Jak & DexterWhat percent of the PS2’s power are you using?
People think of systems as glasses and ask: “how full is the glass”. Unfortunately, that isn’t how it works. Any developer who gives you a “percent of system used” answer is blowing smoke. The truth is that every developer uses 100% of the systems power on every game. Some just get more out of that 100% than others. And game after game, we ALL get more out of systems than we did on the previous title. Think of it this way. If the system is a glass, some developers pour in rocks till the glass overflows and then call it quits. They would claim that they use 100% of the systems space. And it is true that no more rocks fit. Some will even put in a rock too many and the game plays slow or runs funny. But there is still some space left for smarter developers. They pour pebbles into the cracks left by the rocks, and they get more into the glass. Then they call it 100% full. But some Developers will then pour in sand, to fill the cracks between the pebbles. They get even more out of the system, yet it is still just 100% full. Some developers go the extra distance, and they pour in water. Then the glass is truly full, right? Sure, but just for this title, because some of the rocks can be replaced with pebbles that do the same thing, if you work hard at it. And some of the pebbles can be made into sand. And some sand can be pressed to water. No developer ever gets a glass filled with only water, no developer has that much time, so no developer truly fills the glass. We just get more and more out of the 100%....
http://www.naughtydog.com/jak1/20Questions.htm
על הXBOX כבר היו משחקים שתופסים יותר מDVD אחד וגם יותר משניים, ככה שזה לא באמת משנה משהו. הסיבה היחידה שאנצרטד בלתי אפשר על הXBOX היא בדיוק אותה סיבה שגירס בלתי אפשרי על הPS3: בלעדיות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עוד Brain fart של חברת בת של סוני. האמת כבר ממש נמאס לשמוע את המנטרה של "המשחק אפשרי רק על PS3"
יאללה, יש לכם מערכת יותר טובה, שמענו, תחזרו לעבוד ותעשו משחקים מעניינים. זה שהמשחק נראה כמו מיליון דולר עדיין לא מבטיח שהוא יימכר במיליונים.
ע"ע Killzone2, Little Big Planet ועוד שנחשבים להצלחה מטורפת בביקורות אבל הצלחה פחותה בקופות.
יאללה, יש לכם מערכת יותר טובה, שמענו, תחזרו לעבוד ותעשו משחקים מעניינים. זה שהמשחק נראה כמו מיליון דולר עדיין לא מבטיח שהוא יימכר במיליונים.
ע"ע Killzone2, Little Big Planet ועוד שנחשבים להצלחה מטורפת בביקורות אבל הצלחה פחותה בקופות.
Need more cowbell
אני לא בטוח מה עם KZ2 ואין לי באמת כוח לבדוק אבל אני חושב שהוא ואני יודע שLBP מכרו יותר ממליון חתיכות כשמכפילים ב-60$ זה נשמע כהצלחה די מסחררתPavelz כתב:עוד Brain fart של חברת בת של סוני. האמת כבר ממש נמאס לשמוע את המנטרה של "המשחק אפשרי רק על PS3"
ע"ע Killzone2, Little Big Planet ועוד שנחשבים להצלחה מטורפת בביקורות אבל הצלחה פחותה בקופות....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אגב אחרי העדכון 3.0 הדמו של Uncharted לא עולה לי בכלל ושמעתי שיש בעיות אצל אנשים עם המשחק המלא...
אז גם על ה PS3 המשחק לא הכי "אפשרי"
ממליץ לך גם לבדוק כמה המשחק עולה היום, זה גם רפרנס טוב אם המשחק הצליח או לא.
אתה לא חושב נכון. שפכו על המשחק המון כסף לפרסום ומיליון עותקים בשביל כותר אקסקלוסיבי ובעל הייפ כ"כ גדול וגם כמובן ביקורות משבחות, מיליון עותקים זאת לא באמת הצלחה מסחררת.sagioto כתב:אני לא בטוח מה עם KZ2 ואין לי באמת כוח לבדוק אבל אני חושב שהוא ואני יודע שLBP מכרו יותר ממליון חתיכות כשמכפילים ב-60$ זה נשמע כהצלחה די מסחררתPavelz כתב:עוד Brain fart של חברת בת של סוני. האמת כבר ממש נמאס לשמוע את המנטרה של "המשחק אפשרי רק על PS3"
ע"ע Killzone2, Little Big Planet ועוד שנחשבים להצלחה מטורפת בביקורות אבל הצלחה פחותה בקופות.......
ממליץ לך גם לבדוק כמה המשחק עולה היום, זה גם רפרנס טוב אם המשחק הצליח או לא.
Need more cowbell
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
על איזה דמו ועל איזה משחק מלא אתה מדבר?Pavelz כתב:אגב אחרי העדכון 3.0 הדמו של Uncharted לא עולה לי בכלל ושמעתי שיש בעיות אצל אנשים עם המשחק המלא...
אתה לא חושב נכון. שפכו על המשחק המון כסף לפרסום ומיליון עותקים בשביל כותר אקסקלוסיבי ובעל הייפ כ"כ גדול וגם כמובן ביקורות משבחות, מיליון עותקים זאת לא באמת הצלחה מסחררת.sagioto כתב:אני לא בטוח מה עם KZ2 ואין לי באמת כוח לבדוק אבל אני חושב שהוא ואני יודע שLBP מכרו יותר ממליון חתיכות כשמכפילים ב-60$ זה נשמע כהצלחה די מסחררתPavelz כתב:עוד Brain fart של חברת בת של סוני. האמת כבר ממש נמאס לשמוע את המנטרה של "המשחק אפשרי רק על PS3"
ע"ע Killzone2, Little Big Planet ועוד שנחשבים להצלחה מטורפת בביקורות אבל הצלחה פחותה בקופות.......
ממליץ לך גם לבדוק כמה המשחק עולה היום, זה גם רפרנס טוב אם המשחק הצליח או לא....
יש בטא פנימית וב-29 לחודש הם פותחים אותה לכלל הציבור.
השאלה איך אתה מודד הצלחה של אקסלוסיביים, כי אם תשווה ל-גירז או לאחר ממשחקי הAAA של נינטנדו, אז ברור שהם כשלונות גמורים,
אבל אם אתה משווה את המכירות שלהם למשחקי PS3 אחרים, אלו המשחקים בין המוצלחים ביותר,
בסוף יש בסיס משתמשים קטן יותר לPS3, אין מה לעשות, וכל מפתח אקסלוסיבים, אני מניח, מסתמך הרבה על עסקה עם סוני,
בלי שום קשר, משחק שמכר מיליון יחידות מקביל לשובר קופות הוליוודי מבחינתי, לא באמת משנה כמה השקיעו וכמה הוא הכניס,
מיליון זה מספר יפה למשחק וידאו
אבל אם אתה משווה את המכירות שלהם למשחקי PS3 אחרים, אלו המשחקים בין המוצלחים ביותר,
בסוף יש בסיס משתמשים קטן יותר לPS3, אין מה לעשות, וכל מפתח אקסלוסיבים, אני מניח, מסתמך הרבה על עסקה עם סוני,
בלי שום קשר, משחק שמכר מיליון יחידות מקביל לשובר קופות הוליוודי מבחינתי, לא באמת משנה כמה השקיעו וכמה הוא הכניס,
מיליון זה מספר יפה למשחק וידאו