אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
מיקרוסופט - החברה שמעלימה שחורים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מרטין, ברור שהם יתנצלו ויורידו - אחרת זה פתח לתביעה על אפלייה על רקע גזע שהם לא יצאו ממנה, אבל אותי מדהים החוסר שיקול דעת מלכתחילה 
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
הם יצאו, אחרי השפלה ברמה כלשהי. עכשיו זה סיפור גדול כי זה מיקרוסופט, אם זו היתה חברת סטארט אפ קטנה ספק אם מישהו היה שם לב או איבר אחר. אבל גם זה ייעלם. הם יטענו כמובן שיש להם המון עובדים שחורים שהם גאים בהם, וכל העניין היה אי הבנה גדול עם משרד הפרסום שפעל על דעת עצמו והם לא יעבדו איתו לעולם.Huber כתב:מרטין, ברור שהם יתנצלו ויורידו - אחרת זה פתח לתביעה על אפלייה על רקע גזע שהם לא יצאו ממנה, אבל אותי מדהים החוסר שיקול דעת מלכתחילה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שצריך להטריד יותר את הפולנים הוא שבמיקרוסופט לא מצאו ולו 3 פולנים שנראים מספיק נורמלי כדי להופיע בפרסום על מערכות מחשב והם נאלצו לעשות פוטושופינג מהיר. אם זה המצב אז אני לא רוצה לחשוב איך נראים שם מגזיני האופנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם קראתם את הכתבה, יש שם אין ספור פאשלות.
ראיתם שהבחור שעשו לו פוטושופ משתמש בכלל במקינטוש?!
ראיתם שהבחור שעשו לו פוטושופ משתמש בכלל במקינטוש?!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

קצת קשה לראות בתמונה הזאת, אבל אני אקח את המילה שלך. לפחות הם אייתו את השם של החברה שלהם נכוןoferlaor כתב:אם קראתם את הכתבה, יש שם אין ספור פאשלות.
ראיתם שהבחור שעשו לו פוטושופ משתמש בכלל במקינטוש?!...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני בטוח שזה אפילו לא מיקרוסופט אלא איזה חברת פרסום או גרפיקאי מקומי בפולין שהתעצל לארגן תמונות ראויות יותר ופשוט הוריד את זה מאיזה מאגר כללי.
הלפטופ הוא MACBOOK באופן ברור, אלא שמישהו הוריד את הלוגו של אפל מהמארז (כאמור, יש שם מישהו שמאוד נהנה לשחק עם פוטושופ ולהחליף ראשים ולהעלים לוגואים).
הלפטופ הוא MACBOOK באופן ברור, אלא שמישהו הוריד את הלוגו של אפל מהמארז (כאמור, יש שם מישהו שמאוד נהנה לשחק עם פוטושופ ולהחליף ראשים ולהעלים לוגואים).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עם כל הבולשיט הזה של PC (לא המחשב האישי אלא תקינות פוליטית) שוכחים שאחוז ה"אפרו אמריקאים" בפולין זניח לגמרי ולכן אפקטיביות של פרסומת מקורית יהיה קטן יותר מפרסומת עם אנשים לבנים לגמרי.
Need more cowbell
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שיש מנהלי בית ספר בפתח תקווה שהיו רוצים איזה פוטושופ כזה...Pavelz כתב:עם כל הבולשיט הזה של PC (לא המחשב האישי אלא תקינות פוליטית) שוכחים שאחוז ה"אפרו אמריקאים" בפולין זניח לגמרי ולכן אפקטיביות של פרסומת מקורית יהיה קטן יותר מפרסומת עם אנשים לבנים לגמרי....
עריכה:
אולי אתה צודק, אבל זה יותר קשור לחוסר שכל. לא יודע כמה אפרו-פולנים יש שם אבל אם כבר משנים אז היו יכולים להשתמש בכרזה שונה לגמרי, במקום להיות טיפשים ולעשות פוטושופ על אותה כרזה ועוד להשאיר את היד השחומה.
בטח במשרדים של גוגל מה זה נהנים מהגול העצמי הזה שלהם.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה פאק של איזו חברת פרסום חיצונית שעובדת עם מיקרוסופט וכנראה לא תעבוד איתם יותר.mulder כתב:נראה לי שיש מנהלי בית ספר בפתח תקווה שהיו רוצים איזה פוטושופ כזה...Pavelz כתב:עם כל הבולשיט הזה של PC (לא המחשב האישי אלא תקינות פוליטית) שוכחים שאחוז ה"אפרו אמריקאים" בפולין זניח לגמרי ולכן אפקטיביות של פרסומת מקורית יהיה קטן יותר מפרסומת עם אנשים לבנים לגמרי....
עריכה:
אולי אתה צודק, אבל זה יותר קשור לחוסר שכל. לא יודע כמה אפרו-פולנים יש שם אבל אם כבר משנים אז היו יכולים להשתמש בכרזה שונה לגמרי, במקום להיות טיפשים ולעשות פוטושופ על אותה כרזה ועוד להשאיר את היד השחומה.
בטח במשרדים של גוגל מה זה נהנים מהגול העצמי הזה שלהם....
המצב בפתח תקווה שונה בתכלית כי לנו יש בעיית גזענות. בפולין יש אוכלוסיה הרבה יותר הטרוגנית מהאוכלוסיה שלנו.
Need more cowbell
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מניח שהתכוונת להומוגנית (הטרוגנית יותר כלומר שונה יותר).Pavelz כתב:זה פאק של איזו חברת פרסום חיצונית שעובדת עם מיקרוסופט וכנראה לא תעבוד איתם יותר.mulder כתב:נראה לי שיש מנהלי בית ספר בפתח תקווה שהיו רוצים איזה פוטושופ כזה...Pavelz כתב:עם כל הבולשיט הזה של PC (לא המחשב האישי אלא תקינות פוליטית) שוכחים שאחוז ה"אפרו אמריקאים" בפולין זניח לגמרי ולכן אפקטיביות של פרסומת מקורית יהיה קטן יותר מפרסומת עם אנשים לבנים לגמרי....
עריכה:
בטח במשרדים של גוגל מה זה נהנים מהגול העצמי הזה שלהם....
המצב בפתח תקווה שונה בתכלית כי לנו יש בעיית גזענות. בפולין יש אוכלוסיה הרבה יותר הטרוגנית מהאוכלוסיה שלנו....