שני חלב, לחם, קרטון ביצים ותביא לי גם נגן בלו-ריי בבקשה....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רשת הסופרמקטים Aldi (רשת זולה להחריד שאפילו האוכל שם זה מוצרי מדבקה, ואני מדבר מניסיון אישי....) התחילה למכור את נגן הבלו-ריי מחברת Tevion, דגם DVD1100UKT.
לא רק שזה נגן הבלו-ריי הראשון שנמכר בסופרמרקט, אלא שגם ניתן לפרוץ אותו להיות מולטיזון אמיתי.
הוא כולל תמיכה בכל פורמטי האודיו החדשים דרך יציאת ה-HDMI, כניסת USB ומסוגל לנגן 1080p24.
הוא לא מושלם. זמן טעינת הדיסק איטית משהו, כפתור ה-POWER מכבה אותו טוטאלית ולא מכניס אותו ל-STANDBY (אולי דווקא האירגונים הירוקים יואהבו אותו...) ונצפה קצת היבהוז, אבל עצם היכולת להפוך אותו למולטיזון במחיר הזה ובקלות של הקלדה 973501 על השלט כשאין דיסק בפנים הופכת אותו לזון A, הקלדה של 973502 מחזירה אותו לזון B ו-'0' הופכת אותו למולטיזון.
המחיר הוא 140 פאונד.
מקור: techradar.com
לא רק שזה נגן הבלו-ריי הראשון שנמכר בסופרמרקט, אלא שגם ניתן לפרוץ אותו להיות מולטיזון אמיתי.
הוא כולל תמיכה בכל פורמטי האודיו החדשים דרך יציאת ה-HDMI, כניסת USB ומסוגל לנגן 1080p24.
הוא לא מושלם. זמן טעינת הדיסק איטית משהו, כפתור ה-POWER מכבה אותו טוטאלית ולא מכניס אותו ל-STANDBY (אולי דווקא האירגונים הירוקים יואהבו אותו...) ונצפה קצת היבהוז, אבל עצם היכולת להפוך אותו למולטיזון במחיר הזה ובקלות של הקלדה 973501 על השלט כשאין דיסק בפנים הופכת אותו לזון A, הקלדה של 973502 מחזירה אותו לזון B ו-'0' הופכת אותו למולטיזון.
המחיר הוא 140 פאונד.
מקור: techradar.com
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בקרוב אצלנו?
מה שאני באמת לא מבין - למה לבלוריי יש בשם הדגם DVD...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי הם שכחו להוריד את המדבקה מהדגם הקודםItay_Pollak כתב:![]()
בקרוב אצלנו?
מה שאני באמת לא מבין - למה לבלוריי יש בשם הדגם DVD......
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
digital video diskItay_Pollak כתב:![]()
בקרוב אצלנו?
מה שאני באמת לא מבין - למה לבלוריי יש בשם הדגם DVD......
כלום לא השתנה.
עדיף ככה, אנשים ממילא לא מבינים מזה הבלו הזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מבקש אימרו : כחלאור
קשה מידיי המילה הזו. אולי כחלקרן?
ד"א - לא נעים להגיד - אבל נגן הLG שנמכר בדיוטי פרי יוצא יותר זול לא?
ד"א - לא נעים להגיד - אבל נגן הLG שנמכר בדיוטי פרי יוצא יותר זול לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
החידוש פה זה לא המחיר, אלא המקום בו בחרו למכור אותו. כאשר מכניסים מוצר כמו נגן Blu-ray לסופרים, זהו הסימן הראשון לתפוצה הנרחבת שלו, בדיוק כפי שמתקיים כיום עם נגני DVD.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כחלאור נשמע לי כמו שם של דג רעיל, אולי סתם "דיסק כחול" פשוט?Itay_Pollak כתב:אני מבקש אימרו : כחלאור
ד"א - לא נעים להגיד - אבל נגן הLG שנמכר בדיוטי פרי יוצא יותר זול לא?...
כשהדיוידי יצא לשוק, אחרי זמן יחסית קצר כולם כבר ידעו מזה. עם בלו ריי גם היום חוץ מהחובבים אף אחד לא יודע מזה בכלל.
נכוןHazooM כתב:כשהדיוידי יצא לשוק, אחרי זמן יחסית קצר כולם כבר ידעו מזה. עם בלו ריי גם היום חוץ מהחובבים אף אחד לא יודע מזה בכלל....
לפני חצי שנה הייתי בשקם אלקטריק ושאלתי אם יש להם מכשירי בלו ריי
והם אמרו שהם לא שמעו על מכשיר בשם זה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
רק כשהסרטים ירדו כקבצים באופן חוקי.uris כתב:ברור ...זה הכיוון , בעוד שנתיים נגנח בלן ריי במגה ב 200 ש"ח.
השאלה היא (שעליה אין לי תשובה ודאית) אם מזרימדייה יהפכו למוצר מיין סטרים גם בסופר הקרוב לביתך.......
או שהשלום עם אירן יגיע.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
צודק..זה כנראה לא יקרה בקרוב...אבל זה די מוריד מכל הקטע שבלו-ריי נמכרים בסופרים..לא יודע סתם הרגשה.איתי_הגיתי כתב:רק כשהסרטים ירדו כקבצים באופן חוקי.uris כתב:ברור ...זה הכיוון , בעוד שנתיים נגנח בלן ריי במגה ב 200 ש"ח.
השאלה היא (שעליה אין לי תשובה ודאית) אם מזרימדייה יהפכו למוצר מיין סטרים גם בסופר הקרוב לביתך.......
או שהשלום עם אירן יגיע.
...
לא יודע למה אבל אני יכול לדמיין שיחה כזאת די בקלות:sapir255 כתב:כחלאור נשמע לי כמו שם של דג רעיל, אולי סתם "דיסק כחול" פשוט?Itay_Pollak כתב:אני מבקש אימרו : כחלאור
ד"א - לא נעים להגיד - אבל נגן הLG שנמכר בדיוטי פרי יוצא יותר זול לא?......
קונה:" אפשר לקבל גם דיסק כחול?"
מוכר: " לך הביתה, פושטק, פה לא מוכרים סרטים כחולים... גועל נפש...
ארז
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73347
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הרף המשמעותי לדעתי נשבר בארץ כשהחלו למכור נגני BD בדיוטי פרי ב 200 דולר. בקצב הזה בשנה הבאה נראה אותה גם במגה 
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
תסמין קלאסי לפורמט/תקן מאת Sony.HazooM כתב:כשהדיוידי יצא לשוק, אחרי זמן יחסית קצר כולם כבר ידעו מזה. עם בלו ריי גם היום חוץ מהחובבים אף אחד לא יודע מזה בכלל....
ע"ע Beta Max, Mini Disc, SACD...
הזמן עובר אבל יש דברים שלא משתנים
לאור העובדה שרוב נגני הDVD בסופר מתהדרים ביכולות נגינת DIVX וכדומה, דווקא נראה לי שחוקיות של סרטים היא הדבר האחרון שמעניין את הסופרמרקטים.איתי_הגיתי כתב:רק כשהסרטים ירדו כקבצים באופן חוקי.uris כתב:ברור ...זה הכיוון , בעוד שנתיים נגנח בלן ריי במגה ב 200 ש"ח.
או שהשלום עם אירן יגיע.
...
ביום שמוצר אלקטרוניקה יהיה מספיק זול ליצור המוני ע"י יצרן מדבקה - הוא יגיע גם לסופרמרקטים.