שלום לכולם קניתי FOCAL 816 חדשים אני מעוניין לדעת איך מריצים רמקולים וכמה שעות
יש לי גם תוכנה ב AUDIO-CHECK IPHONE שמשמיעה תדרים מ 20Hz -עד 20kHz
האים היא יכולה לעזור תודה
rib כתב:תוכל לספר היכן רכשת את ה816 ובכמה?
וכן אם היה עוד דגם או שניים שמתוכם בחרת את הFOCAL?
תודה.
...
שלום rib את הרמקולים קניתי בפיוז אצל "נשמה" בשם יגאל הקשבתי בחדר הדגמה לרמקולים שונים
בטווח מחירים של 8-12K
JAMO,B&W ,TRIANGLE,DALI,MORDAUNT,FOCAL
ולאחר 6 שעות של הקשבה לסגנונות שונים של מוזיקה בחרתי ואת בחירת ליבי אתם כבר יודעים
מה שזקוק "להרצה" הם הוופרים ברמקול (החלקים הרכים צריכים מעט להשתחרר כי הרמקול חדש). מומלץ פשוט
להאזין לרמקול (או סתם להזין אותם) עם מוסיקה כבדה בבאסים. ולא, זה לא לוקח מאות של שעות.
HazooM כתב:מה שזקוק "להרצה" הם הוופרים ברמקול (החלקים הרכים צריכים מעט להשתחרר כי הרמקול חדש). מומלץ פשוט
להאזין לרמקול (או סתם להזין אותם) עם מוסיקה כבדה בבאסים. ולא, זה לא לוקח מאות של שעות.
...
וופרים אכן צריכים הרצה יותר ארוכה מטויטרים,
אבל למה אתה חושב כי צריך להתעלם מספציפיקציה של היצרן?
HazooM כתב:מה שזקוק "להרצה" הם הוופרים ברמקול (החלקים הרכים צריכים מעט להשתחרר כי הרמקול חדש). מומלץ פשוט
...
...
בוא נגיד שליצרנים יש מערכת שיווק מאד משומנת. נכון או לא נכון לא מעניין את הלקוח.
...
...
בוא נגיד שליצרנים יש מערכת שיווק מאד משומנת. נכון או לא נכון לא מעניין את הלקוח.
...
לא הייתי אומר כך על VERITY.. הרבה מותגים אחרים, אבל לא הם. סורי