אז כמה טוב ה Popcorn Hour C-200?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
GioraS,
הכוונה הייתה שתסביר את עצמך.
שאר המזרימי מדיה שיצאו בשנים האחרונות הופיעו ברמת בשלות דומה לאותה עת.
הכוונה הייתה שתסביר את עצמך.
שאר המזרימי מדיה שיצאו בשנים האחרונות הופיעו ברמת בשלות דומה לאותה עת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בשלות זה עניין יחסי. לפי נסיון עבר, מזרימי מדיה יוצאים לשוק תמיד במצב בוסר ובשלים עם הזמן, לרוב זה תלוי SDK אשר מגיע מצד יצרן המעבד. לדור ה SMP8630 לדוגמה, לקח כמעט 3 שנים להתייצב - והוא עדיין לא בשל מספיק לפי דעתי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי מחכה עד הביקורת - ואז מחליט - שלא יסתבר - מה שבסבירות מאוד מאוד מאוד נמוכה - שיש עם המכשיר בעיות הנדסיות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מזרימדיה רוכשים לפי הביצועים שלו כיום, לא לפי הפוטנציאל שלו.
ל C-200, יש הרבה פוטנציאל.
ל C-200, יש הרבה פוטנציאל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כניסת החשמל בעלת מיתוג אוטומוטי בין 110/240V.
ה C-200 חסר כניסת SATA חיצונית, אך הוא בעל זוג כאלו פנימיות.
ה C-200 חסר כניסת SATA חיצונית, אך הוא בעל זוג כאלו פנימיות.
-
tristan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני היום ביטלתי את הזמנת ה C-200 אני ממתין
היתה לי הזמנה מהיום הראשון וביטלתי .
היום אני משתמש ב- HDX1000 ובו HD של 1T ונותן לי את רוב מה שאני צריך
הייתי רוצה שהוא יעלה מהר יותר
סגירה מוחלטת
תצוגה חיצונית (פנל) כדי לשמוע מוזיקה וכדומה ללא צורך בפתיחת הטלוזיה
אפשרות לצפיה בתחנים של BR וכל מה שהם כוללים עם תרגום שניתן להוספה (חשוב מאוד )
וכונן CD (אין לי צורך ב- BR רק CD רגיל ) ואני מפנה את מקום ה- DVD (משמש את הילדים ) .
אפשרות ל- WIFI מובנה
לצערי המכשיר עדיין בוסר , תרגום ב- BR כולל הפיצרים לא יהיה כנראה ( לפי הבנתי ממה שמפורסם כאן )
ולכן אני ימתין לבאות .
סגירה מוחלטת
וכונן CD (אין לי צורך ב- BR רק CD רגיל ) ואני מפנה את מקום ה- DVD (משמש את הילדים ) .
אפשרות ל- WIFI מובנה
לצערי המכשיר עדיין בוסר , תרגום ב- BR כולל הפיצרים לא יהיה כנראה ( לפי הבנתי ממה שמפורסם כאן )
ולכן אני ימתין לבאות .
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: אני היום ביטלתי את הזמנת ה C-200 אני ממתין
האם הצגת כתוביות ב BD וכל הפיצ'רים האחרים הם בעיות תוכנה? כי אם כן, סביר להניח שהם יפתרו בקושחות הבאות. לא?!tristan כתב:היתה לי הזמנה מהיום הראשון וביטלתי .
סגירה מוחלטת
אפשרות ל- WIFI מובנה
ולכן אני ימתין לבאות ....
הסיבה היחידה ל-למה לא לקנות את ה C200 שאני יכול לחשוב עליה, היא בעיות חומרה, רכיבים והנדסת המכשיר, אבל אחרי כל כך הרבה זמן מאז שהכריזו על ה C200 שאני בספק אם יהיו כאלה בעיות משמעותיות, אבל לך תדע ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כפי שרשמתי כבר, סביר להניח כי לא נוכל בקרוב לשלב כתוביות חיצוניות יחדיו עם מבנה של Blu-ray Menu.
בעיות חומרה כנראה שלא יהיו, אך יקח זמן מה עד שהקושחה תהיה מספקת דיו עבור משתמשים מן השורה.
אני ממש לא מבין את הנהירה לרכוש מכשיר לא בשל.
כותרת השרשור הינה "אז כמה טוב ה Popcorn Hour C-200?" - אתם רוצים לשמוע באמת כמה הוא טוב?
אז יש לנו באמת יכולת ניגון מלאה של כותרי Blu-ray, עם תפריטי ו BD-J וגם BD-J. אך עבור BD-J, תאלצו להכין בצורה ידנית DOK מפורמט ל EXT3 עם סדר מסויים של תיקיות בפנים (בעתיד התהליך יהיה אוטומטי). חשוב גם לדעת כי תמיכה של תפריטי Blu-ray לא יכולה להתקיים דרך myiHome מכיוון שאין תמיכה במבנה כזה דרך UpnP, רק דרך NFS או SMB, אך חבל שהתמיכה כיום בשיתופים כאלו אינה טובה דיו עבור Streaming. גם ניגון מקומי מ USB לא משהו כיום, התכנים כולם מגמגמים.
יש Audio Drop outs לרוב, בכל התכנים. חלק מפסי הקול המתקדמים לא מזוהים, הכתוביות בפונט לא נעים לקריאה, ה Panning משפיע גם על הכתוביות בנוסף לתמונה ועוד המון המון ליקויים.
היצרן ידאג כמובן מצהיר כי הוא ידאג לתיקון הליקויים, אך אני מציע לרכוש את המכשיר רק כאשר הם יתוקנו, כי מי שיזמין היום, רק יתלונן.
ולמי ששואל, אני עדיין לא עברתי ל C-200, ה A-110 שלי מספק תמורה טובה יותר כעת.
בעיות חומרה כנראה שלא יהיו, אך יקח זמן מה עד שהקושחה תהיה מספקת דיו עבור משתמשים מן השורה.
אני ממש לא מבין את הנהירה לרכוש מכשיר לא בשל.
כותרת השרשור הינה "אז כמה טוב ה Popcorn Hour C-200?" - אתם רוצים לשמוע באמת כמה הוא טוב?
אז יש לנו באמת יכולת ניגון מלאה של כותרי Blu-ray, עם תפריטי ו BD-J וגם BD-J. אך עבור BD-J, תאלצו להכין בצורה ידנית DOK מפורמט ל EXT3 עם סדר מסויים של תיקיות בפנים (בעתיד התהליך יהיה אוטומטי). חשוב גם לדעת כי תמיכה של תפריטי Blu-ray לא יכולה להתקיים דרך myiHome מכיוון שאין תמיכה במבנה כזה דרך UpnP, רק דרך NFS או SMB, אך חבל שהתמיכה כיום בשיתופים כאלו אינה טובה דיו עבור Streaming. גם ניגון מקומי מ USB לא משהו כיום, התכנים כולם מגמגמים.
יש Audio Drop outs לרוב, בכל התכנים. חלק מפסי הקול המתקדמים לא מזוהים, הכתוביות בפונט לא נעים לקריאה, ה Panning משפיע גם על הכתוביות בנוסף לתמונה ועוד המון המון ליקויים.
היצרן ידאג כמובן מצהיר כי הוא ידאג לתיקון הליקויים, אך אני מציע לרכוש את המכשיר רק כאשר הם יתוקנו, כי מי שיזמין היום, רק יתלונן.
ולמי ששואל, אני עדיין לא עברתי ל C-200, ה A-110 שלי מספק תמורה טובה יותר כעת.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אז שאלה פשוטה:
האם אחרי שאתקין BD במכשיר, וארצה לראות סרט בלוריי, צרוב או אחד שלקחתי מבלוקבאסטר, אוכל לראות תפריטים וכתוביות (בעברית, אנגלית וכל מה שהסרט תומך בו)
? כי אם כן, אלא הן היכולות שמספיקות לי.
האם אחרי שאתקין BD במכשיר, וארצה לראות סרט בלוריי, צרוב או אחד שלקחתי מבלוקבאסטר, אוכל לראות תפריטים וכתוביות (בעברית, אנגלית וכל מה שהסרט תומך בו)
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא עדיף לקנות נגן בלו-ריי?Falcon1 כתב:אז שאלה פשוטה:
האם אחרי שאתקין BD במכשיר, וארצה לראות סרט בלוריי, צרוב או אחד שלקחתי מבלוקבאסטר, אוכל לראות תפריטים וכתוביות (בעברית, אנגלית וכל מה שהסרט תומך בו)? כי אם כן, אלא הן היכולות שמספיקות לי.
...