סט לוג'יטק G 25

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #1 

היי,
שמתי עין על הסט המדהים(חזותית לפחות) הזה, רציתי לקבל חוות דעת על המוצר כי
הוא יקר מידי מכדי להזמין על עיוור.
למישהו יש? איך הוא?
כמו כן, מושג לגבי מס? כמה על מוצרים כאלה.
מיועד לסוני 3, GT5.
תודה (f)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

קודם כל יצא כבר המחליף שלו - G27. עקרונית בכל הקשור להגה מבוסס force feedback לא קיים כרגע
בשוק משהו שמשתווה. המס יהיה רק מע"מ, אבל להזמין מוצר כזה מחו"ל לא משתלם מי יודע מה.

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

ממליץ בחום על ה-G25/G27. חשוב לא פחות הסטנד אליו יחובר.
אני משתמש ב-www.wheelstandpro.com

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2436
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

ים של כבלים

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

אגב, יש גם סטים של Fanetec לבעלי תקציב גדול יותר:

http://www.fanatec.com/

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #6 

ההתנסות שלי עם ההגה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 709#865709
רק כדי להוסיף למה שרשום שם, את GT5P סיימתי רק עם ההגה ונהניתי מכל שנייה, רק חבל שבגלל בעיית ה"ראשון לשני" שקיימת ב-GT5P לא השתמשתי בקלאץ'.
לגבי ה-G27 אני לא יודע אם ה-G27 שווה את ההפרש במחיר, במיוחד שאין יותר את האופציה של גיר סיקוונציאלי (למעלה למטה) בשיפטר. מצד שני - התחושה בהגה יותר חלקה בגלל שימוש בגיר הליקלי בהגה לעומת גלגלי השיניים ב-G25.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #7 

Boaz כתב:אגב, יש גם סטים של Fanetec לבעלי תקציב גדול יותר:

http://www.fanatec.com/
...
עושה רושם של אחלה דגמים (Y) גם המחיר לא היסטרי יחסית ל G27.

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

היי, אני יודע שיש כבר G 27, אבל אני מחפש להוזיל, לא לייקר.... :(
מחו"ל בגלל שיש משהו באיביי משומש, אני מתלבט,נראה.

RA, מה הכוונה ים של כבלים? האם זה לא USB וזהו?

gorelshv, בעיית ראשון שני? פרט בבקשה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

משום מה, העברת ההילוכים מראשון לשני תוך שימוש בקלאץ' ב-GT5P מצריך השהייה מסויימת כדי שהסל"ד ירד כמעט עד הסוף ורק אז אפשר להעביר לשני. בשאר ההילוכים אין בעיה. אני לא יודע אם זו בעיה במשחק או שכך תכננו את זה מראש וזה אני שלא מבין למה, בכל מקרה זה פוגע בחוויית המשחק. במשחקים אחרים זה לא קורה והשימוש בקלאץ' הוא פשוט תענוג (ראה מה שכתבתי על LFS). חשוב לציין שהקלאץ' לא עובד בשיטה של ON OFF אלא ממש כמו קלאץ' אמיתי שמאפשר לך להתחיל נסיעה רק באמצעותו. כמו כן, אם "תזרוק קלאץ'" הרכב יכבה. לגבי GT5P - אני מקווה שיתקנו את הבעיה ב-GT5 המלא. עד אז אני לא מפעיל את הקלאץ' במשחק.

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

חברים, רציתי לשתף אתכם לאחר שימוש בהגה......במילה אחת, מדהים .
כל מי שיש לו את המשחק GRAN TURISMO פשוט חייב את ההגה הזה, אני ממש התמכרתי למשחק מחדש(תשאלו את אישתי :roll: )

אחרי ההגה שאלתי כאן גם לגבי המירוץ האחרון ברמה S, אחרי זמן רב הצלחתי לסיים במקום השלישי.

חשבתי שאני נוהג כבר מספיק טוב, נכנסתי למירוצי הדריפטים והשתפרתי לאט לאט(ככה אני חשבתי)......הגעתי לסביבות 2500 נקודות
עם לוטוס אליס, מכונית טובה לדריפטים, ואז קיבלתי את הבומבה, נכנסתי לדירוג(דרך הרשת) לראות איפה אני עומד, אני קולט שיש תוצאות של
15000 ויותר!!, החלטתי להוריד את הקליפ של הבחור שעשה את הניקוד הגבוה ביותר,אגב, זו אופציה מדהימה לראות איך אחרים נוהגים
לעומתך.
פה באה פצצה מס 2', הבחור עושה דריפטים כמו שטיף נידל רק היה חולם 8O , פשוט מושלם, החלקות מרהיבות לכל אורך הסיבובים,
אציין שאם פוגעים בגדר או עוצרים לגמרי הניקוד מתאפס.

שאלה לבעלי ההגה, אני חושב שמשתמשים הרבה ב- HANDBRAKE לדריפטים, איך אני משנה שהכפתור השמאלי על ההגה
יהיה ה-HANDBRAKE?

אני מזמין את כל חובבי GT5 לחלוק טיפים, עיצות, תוצאות ושאר ירקות ולהפוך שירשור זה לדביק לבעלי המשחק המדהים הזה.

חסר לי דבר אחד במשחק הזה וזה היצרן המופלא PORCHE :מעריץ:

טוב, מחכה לי פרארי בחניה ..... :)

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

handbrake?! על clutch kick שמעת?:wink:
ההודעה שלך גרמה לי לשוב ולצפות ב-replay שלי מסיים את המירוץ האחרון ב-S.
לפי וויקיפדיה - ניתן למפות את הכפתורים ע"י כניסה להגרות ה-driving force pro.
אני לא יודע מה איתך, אבל ה-S-7 יכול בהחלט להתחרות ב-S-10 כאחד המירוצים הכי קשים. הפניות הרבות והעקלקלות של המסלול ביחד עם הישורת הארוכה שיש בו מהוות אתגר של ממש בהתאמת הרכב כך שיאיץ מהר ויהיה מהיר בפניות ומצד שני יגיע לטופ ספיד גבוה כמה שיותר כדי לא לאבד זמן בישורת. כמובן שלא כל רכב מתאים למשימה. ביליתי שעות ושפכתי הרבה זיעה בניסוי רכבים שונים, שכל אחד מהם ניסיתי בקונפיגורציות שונות עד שלבסוף הצלחתי עם הפורד GT LM spec II, ועוד במקום הראשון!!! :D כמובן ששמרתי את הריפליי.

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

בני, תודה על הטיפ עם הקלאץ' (Y), אני לא חסיד של handbrake כלל, פשוט יש קטע וידאו עם נהג נירוצי דריפטים והוא נוהג כך, אז חשבתי
שזו הדרך לעשות זאת במשחק.
האמת שישבתי על ה-S10 כל כך הרבה שעות שאני לא זוכר את ה-7, אני אבדוק אותו היום :)

לדעתי גם במציאות סוזוקה הוא מסלול מאתגר בטירוף, יש בו הכל פניות S, 180 מעלות, ישורות, ירידות, מסלול צר ומקשה על העקיפות.
לגבי ה- GT LM, אחת האכזבות בעיני, רכב לא מאוזן בכלל(אמריקאית טיפוסית :lol: ), רכבים שאני אוהב, המיצובישי X/TUNED, רנו TUNED,
F 40, F 430, הונדה S2000 GT1, ניסן BLITZ, ניסן MINES.

אגב,קניתי את הסיטרואן קונספט, התבאסתי שאין הילוכים ואין יותר מידי מה לשנות, איך היא לדעתך?

ממליץ לך להוריד REPLAY של דריפטים, יש אנשים שנוהגים מדהים.

כפי שציינתי אפשר לנצל את השירשור לעיצות איזה רכבים לקנות, טיפים לנהיגה...
8)

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

אגב, מה היוזר? אנסה לאתר את ה-REPLAY שלך.
8)

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

שמח לראות שיש עוד GT5 פטרול הד כמוני :lol:

לגבי הריפליי, אני חושב שניתן לראות ריפליים שנעשו רק ב-time trial או ב- drift trial. את הריפליי של ה-events לא ניתן לראות אונליין.
בכל מקרה, זה אותו יוזר כמו בפורום כאן.

הסוזוקה הוא אחד המסלולים הכי מהנים במשחק. הכי כיף לראות "נהגים חדשים" (חברים שלי) מגיעים לפניה האחת לפניה אחרונה (בעצם אלו 2 צמודות) ולא קולטים שהם צריכים לבלום חזק ואז נכנסים בקיר הצמיגים שממול - פעם אחר פעם! :lol:

לגבי ה-GT LM - אתה צודק, הרכב לא יציב בעליל והייתי צריך לעשות הרבה התאמות כדי שלא יעוף מהכביש בזמן בלימה. מה שכן, יש לו כוח והרבה (כמו שאמרת - אמריקאית טיפוסית) וזה בעצם מה שנתן לי את היתרון על האחרים. בישורות הם לא יכלו לעמוד בקצב. אגב, עם מספיק נסיון ותרגול ניתן לנצל את חוסר היציבות לטובתך כדי לבצע פניות מהר יותר..

המכוניות שהכי אהבתי: מיצובישי איבו X TUNED (פשוט חוייה לנהוג בה), ניסן סקייליין GTR-06, ב.מ.וו קונספט 1 (זאת שמקבלים בתור פרס), ניסן BLITZ, MINES. לא נתתי ממש הזדמנות לפרארי, מה שכן - ל-F40 לא התחברתי. את ה- GT קונספט, תתפלא, לא קניתי. זה מדהים אבל לשמוע על הסיפור של המכונית הזאת: עוצבה ע"י קאזונורי עצמו (המפיק והמעצב האגדי של סדרת GT) והובאה לחיים ע"י סיטרואן. יש סרטים בחלק של ה-GT TV על הנושא.

ראיתי לא מזמן דריפט ריפליי של אחד שעשה מסלול שלם(!), אני לא זוכר איזה, עם ה-Art Morrison. בהחלט, יש אנשים שהגיעו לדרגת אומנות במשחק...

תרשה לי לתרום את הטיפ הראשון שלי למשחק:
את הבלימה עושים לפני שנכנסים לפניה ולא תוך כדי. אחרת הפיזיקה (גם במשחק וגם בעולם האמיתי) לא תהסס להעיף אתכם מהכביש.

אחד האתגרים - לסיים הקפה ב- S-3 בפחות מ-47 שניות. רמז: אתם לא לבד על המסלול :wink:

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

בני, לגבי הבלימה זה ברור, אלף בית של נהיגה.
עשית טוב שלא קנית את הסיטרואן קונספט, הייתי צריך לחסוך לפרארי F1 :איי: , זה לא שהיא רעה, היא סטרילית כזו......

פטרול הד, אני חושב שרוב חובבי האודיו הם חובבי מכוניות ספורט.

עשה לעצמך טובה ותוריד את הריפליי(המקום ראשון) של דריפט עם F40 במסלול......ברח לי השם, לא משנה, הראשון משמאל.
8)

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

תתפלא, זה לא כל כך ברור... אם כולם היו יודעים א ב של נהיגה כמות התאונות הייתה שואפת לאפס.
הסטריליות זו בדיוק הסיבה שלא קניתי את את ה-GT, אני חוסך ל-F1. גם אני קיבלתי את הרושם שהיא סטרילית מדי...
אולי אני אקנה אותה רק כדי לבדוק אבל בלי לעשות SAVE.
אני אסתכל על הדריפט, מבטיח.

טיפ מספר 2:
מכוניות נוסעות הכי מהר כשהן נוסעות בקו ישר, נקודה. בבואך לבצע פניה - דאג להיכנס לפניה כמה שיותר מבחוץ, התקדם לקראת שיא הפניה (APEX) תוך כדי האצה כך שבהגיעך אליו אתה יוצר מגע עם הקו הפנימי שלה, וצא מהפנייה בקו כמה שיותר ישר תוך כדי נסיעה לכיוון הקו החיצוני שלה.

אגב, מה אתה אומר על האתגר? :twisted:

niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

לגבי האתגר, כשאשחק אבדוק ואתן תגובה ראויה :)
8)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”