תכונותיו האודיופיליות של חתול הבית המצוי
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כל בוקר ב 5, גם בחגים ושבתות - אין לו אלהים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה מתכווין לשרוט את כול תקליטי ה33 שלך ? או שלא הבנתיchalmh כתב:שמתי לב, אני הולך לאסוף איזה חתול מהרחוב אבל צריך לבדוק לו צפרניים מתאימות לתקליטי 33....
או שאולי אתה חושב שעל תקליטי 33 הוא ישמע טוב ועל 45 רע ?
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
השקעה בחתול היא תמיד החלטה נבונה. לאלהים הטוב היה באמת רגע של השראה בחסד כשהוא המציא את החתול.
החתול האודיופילי שלי הביט בי בתרעומת רבה הערב כשהוא ראה שאני מחליף ספייקים ברמקולים, יש לו כל הזמן טענות לא מבוססות שאני דופק לו את החיים.
החתול האודיופילי שלי הביט בי בתרעומת רבה הערב כשהוא ראה שאני מחליף ספייקים ברמקולים, יש לו כל הזמן טענות לא מבוססות שאני דופק לו את החיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
יש לי בעיה רצינית אחרת בקשר להשקעה בחתול. האישה נגד כל סוגי בעלי החיים וגם נגדי בעניין הזה. אז מי אמר שהאישה לא "לובשת את המכנסיים" בבית? יואיל בטובו לקום !!!
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
דווקא יש הסבר טוב מאוד לזה, אתה פשוט רגוע יותר כשאתה רואה את החתול מכיוון שככה אתה יודע שהוא לא זומם שום דבר כאשר אתה מאזין למערכת.Catskinner כתב:מה שכן, הוא כמו גלולת ארגעה. ברגע שהוא מתישב לידי על הספה, מתקפל לגוש לא ברור ומטרטר הוא מתחיל להקרין אושר סביבו וזה ממש מדבק. אני שומע מוזיקה הכי טוב כשהפרווני העגול נמצא לידי....
אצלי זה אותו דבר כאשר אני צופה בסרטים, אני הרבה יותר נהנה מהסרט כאשר אני שומע ברקע בחדר השני את דורה, ככה אני יודע שהבנים יושבים בשקט ולא מקשקשים על הקירות או אוכלים פלסטלינה.