לא מזמן חשף האתר את חברת Entreq וסקר את הרגליות שלהם למניעת ויברציות. לאותה חברה יש גם את ה Vibb Eater שמפורסמים באתר שלהם כאן: http://www.entreq.com/default.asp?PageId=1924 ולהם מיחסים סגולות חיוביות בבליעת תנודות מכניות והפרעות EMF.
לי יש משהו מאוד דומה בבית שעולה הרבה פחות ושתרומתו ליצירת במה מוזיקלית היא ברובה בזכות הטרטור המונוטוני שהוא מייצר כ 16 שעות ביממה.
הוא גם רך ומבריק, מחמם בחורף וכנראה שגם טעים. עוד הבדל בינו לבין המוצר המסחרי הוא שלחתולשלי יש רגליים משלו ולכן הוא מסוגל לנייד את עצמו לבד מהפטיפון לרמקולים.
השאלה הגדולה היא האם אני צריך להשאיר את חתולשלי כפי שהוא או לפחלץ אותו ולמלא אותו בחול ומגנטים כדי להגיע לתוצאה המיטבית?
yairf כתב:שככה יהיה לי טוב, זכור לי שקראתי באחד הפורומים האמריקאים לפני כ-10 שנים, פוסט של בחור שטען שברגע שהחתול מתיישב על המגבר שלו, הסאונד של המערכת משתפר
...
כנראה שהחתול אכל משהו שעשה לו גזים והתוספת של הצלילים שהוא "הפיק" עשתה משהו למערכת ...
yairf כתב:שככה יהיה לי טוב, זכור לי שקראתי באחד הפורומים האמריקאים לפני כ-10 שנים, פוסט של בחור שטען שברגע שהחתול מתיישב על המגבר שלו, הסאונד של המערכת משתפר
...
זה בגלל שהחתול מסוגל לפזר הפרעות EMF ומשפר את ההארכה ואת פריקת המטענים האלקטרוסטטיים דרך השפמות, הזנב והאזניים שלו. כולם יודעים את זה, נו באמת...
למה שלא יהיה טעים? הוא אוכל טוב יותר ממני (או לפחות יקר יותר בחשבון חודשי).
מה שכן, הוא כמו גלולת ארגעה. ברגע שהוא מתישב לידי על הספה, מתקפל לגוש לא ברור ומטרטר הוא מתחיל להקרין אושר סביבו וזה ממש מדבק. אני שומע מוזיקה הכי טוב כשהפרווני העגול נמצא לידי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
חתולMM דהיינו MOVING MYAWOO זה דווקא יכול להיות טוב להשמיע תקליטים עם ציפרני SCRATCHO GRADO אוSCRATCHO AUDIOTECHNICA ואם זה חתול ממש יקר אז זה MC דהיינו MOVING CAT של BENZ.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
Catskinner כתב:לא מזמן חשף האתר את חברת Entreq וסקר את הרגליות שלהם למניעת ויברציות. לאותה חברה יש גם את ה Vibb Eater שמפורסמים באתר שלהם כאן: http://www.entreq.com/default.asp?PageId=1924 ולהם מיחסים סגולות חיוביות בבליעת תנודות מכניות והפרעות EMF.
השאלה הגדולה היא האם אני צריך להשאיר את חתולשלי כפי שהוא או לפחלץ אותו ולמלא אותו בחול ומגנטים כדי להגיע לתוצאה המיטבית?
...
אני אשאל אותך שאלה , אם אני אומר לך שכן אתה תעשה את זה ?
תשאל אותי שוב את השאלה בפעם הבאה שהוא יטפס ב 5 בבוקר על משענת הראש של המיטה, יתמקם שם כמו תוכי על נדנדה, יתהפך כמו עטלף לכיוון שלי ויתחיל לצרוח לי באוזן שהגיע הזמן לקום כי הוא רעב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:תשאל אותי שוב את השאלה בפעם הבאה שהוא יטפס ב 5 בבוקר על משענת הראש של המיטה, יתמקם שם כמו תוכי על נדנדה, יתהפך כמו עטלף לכיוון שלי ויתחיל לצרוח לי באוזן שהגיע הזמן לקום כי הוא רעב.
...
אין בעיה , רק תודיע לי מתי בדיוק הוא עושה את זה ואני אשאל אותך