מותר לYES להעביר מס' כרטיס אשראי לחברה אחרת?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הנה הסיפור. אני אישית קיבלתי חום מזה.
עד עכשיו לאמא שלי היה שנים אינטרנט דרך Yes (כלומר בזק ובב"ל), כשהיא שילמה הכל ישירות לYES. לפני כשבועיים הגיע מכתב מבזק בינ"ל, שמוסר שYES מסיימים את המבצע. עד כה - בסדר. במכתב מבקשים מאיתנו "על מנת להמשיך ולהינות משירותי הגלישה של בב"ל ולקבלת פרטים על מבצעים חדשים נודה אם תואיל ליצור עמנו קשר". סבבה.
כשכבר יצרתי איתם קשר, מסתבר שהם לא צריכים שום פרטי כרטיס אשראי או כל דבר אחר, כי כבר קיבלו מYES. ויותר מזה. אם לא הייתי מתקשר לברר מחירים, הם היו מחייבים אותי אוטומטית במחיר "מלא".
מותר לYES לעשות דבר כזה? מבחינתי - נגמר המבצע, שלום ולהתראות.
עד עכשיו לאמא שלי היה שנים אינטרנט דרך Yes (כלומר בזק ובב"ל), כשהיא שילמה הכל ישירות לYES. לפני כשבועיים הגיע מכתב מבזק בינ"ל, שמוסר שYES מסיימים את המבצע. עד כה - בסדר. במכתב מבקשים מאיתנו "על מנת להמשיך ולהינות משירותי הגלישה של בב"ל ולקבלת פרטים על מבצעים חדשים נודה אם תואיל ליצור עמנו קשר". סבבה.
כשכבר יצרתי איתם קשר, מסתבר שהם לא צריכים שום פרטי כרטיס אשראי או כל דבר אחר, כי כבר קיבלו מYES. ויותר מזה. אם לא הייתי מתקשר לברר מחירים, הם היו מחייבים אותי אוטומטית במחיר "מלא".
מותר לYES לעשות דבר כזה? מבחינתי - נגמר המבצע, שלום ולהתראות.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אם אכן יס מסרה להם את מספר כרטיס האשראי ללא הסכמתך ו\או ידיעתך יש כאן מחדל והפרה בוטה מצידם.
אני לא הייתי עובר על כך לסדר היום והייתי מצייעץ עם עו"ד.
אני לא הייתי עובר על כך לסדר היום והייתי מצייעץ עם עו"ד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
mrunderhill
- חבר ותיק

זה בהחלט בתוכנית. למזלי, מכיוון שזה מקצוע פופולרי היום, אני מכיר איזה 5-6
זה מרתיח אותי כ"כ, החוצפה של החברות האלו.
זה מרתיח אותי כ"כ, החוצפה של החברות האלו.
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
אני מקווה שאתה יודע שבזק, בזק בינלאומי, YES הם בעצם אותה חברה.
אני לא מכיר את החוק בתחום הזה. לכן אני לא יודע אם באמת מותר להם להעביר את הפרטים האלה בינם לבין עצמם כחברות בת.
צריך לברר עם עורך דין. אבל השאלה כמה באמת כבר יהיה שווה לשבור ת'ראש עם זה.
אני לא מכיר את החוק בתחום הזה. לכן אני לא יודע אם באמת מותר להם להעביר את הפרטים האלה בינם לבין עצמם כחברות בת.
צריך לברר עם עורך דין. אבל השאלה כמה באמת כבר יהיה שווה לשבור ת'ראש עם זה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אסור להם בתכלית האיסור!!!!
אין שום ספק בכך, ואם היו מחייבים אותכם בבזק בינל', הם היו עוברים עבירה חמורה מאד על חוקי האשראי, זה כבר משהו שגובל בגניבה.
יותר מכך, ברגע שסיימת התקשרות עם חברה מסויימת, הם חייבים להשמיד את פרטי האשראי שלך.
אין שום ספק בכך, ואם היו מחייבים אותכם בבזק בינל', הם היו עוברים עבירה חמורה מאד על חוקי האשראי, זה כבר משהו שגובל בגניבה.
יותר מכך, ברגע שסיימת התקשרות עם חברה מסויימת, הם חייבים להשמיד את פרטי האשראי שלך.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

בסופו של דבר, כמובן, הם נצחו. הטענה שלהם היא שכשנחתם ההסכם (לפני איזה 5 שנים), אנחנו מסרנו גם פרטים לבב"ל. קשה לי לדעת אם זה נכון או לא, בסופו של דבר אבל סגרתי דיל טוב עם בב"ל ונסגר העסק. כוס ***! :