YesHD - מקבלים קומפוננט?
בשעה טובה עברתי ליס, קובעים איתי למחר מועד התקנה,
הזמנתי 3 ממירים, YesHD ויס מקס.
בטלוויזית הLCD אין HDMI רק קומפוננט.
האם הממיר בא עם כבל קומפוננט, או שאני צריך ללכת לחנות לקנות.
בטלוויזיה שלי יש YcbCr, מה אני צריך לקנות?
תודה.
הזמנתי 3 ממירים, YesHD ויס מקס.
בטלוויזית הLCD אין HDMI רק קומפוננט.
האם הממיר בא עם כבל קומפוננט, או שאני צריך ללכת לחנות לקנות.
בטלוויזיה שלי יש YcbCr, מה אני צריך לקנות?
תודה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני לא יודע אם הם נותנים כבל קומפוננט, כי הם בטח נותנים כבל HDMI, לכן שווה לציין זאת בפניהם מראש, אחרת אתה תצטרך לספק את הכבל לבד.
שוב, לא בטוח שהם בכלל מספקים את הכבל הזה. HDMI הם כן מספקים.
שוב, לא בטוח שהם בכלל מספקים את הכבל הזה. HDMI הם כן מספקים.
אז אם אני קונה כבל קומפוננט - אדום כחול ירוק, אני יכול להשתמש בRCA שיש לי בבית לאודיו? זה יהיה אותו איכות? ואם זה כך, מה היציאות שמעל הכחול ירוק אדום בטלוויזיה שלי? אני לא יודע אם זה AV, בגלל שיש לי כבר AV מאחורה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
mrgadgets,
יש לך את SPORT5HD?
כמה אתה משלם?
יש לך את SPORT5HD?
כמה אתה משלם?
כרגע עלה במוחי רעיון..
במקום לקנות כבל, אם אני אשתמש בכבל בננות צהוב-אדום-לבן רגיל, זה יעשה את העבודה? כלומר, אני אמפה את האדום לאדום, צהוב לירוק ולבן לכחול (למשל). אשתמש בבננות לצבעים אחרים.
למי ששאל - אני משלם כ249 ש"ח על רוב הערוצים פתוחים וערוצי HD בסיסיים (סרטים, סדרות ועוד כמה) - לא ספורט5HD, זה עולה יותר.
המחיר כולל מקס, HD, שלושה ממירים.
עוד לא קיבלתי את הציוד, רק מחר, אז מחר אוכל לכתוב על כך.
במקום לקנות כבל, אם אני אשתמש בכבל בננות צהוב-אדום-לבן רגיל, זה יעשה את העבודה? כלומר, אני אמפה את האדום לאדום, צהוב לירוק ולבן לכחול (למשל). אשתמש בבננות לצבעים אחרים.
למי ששאל - אני משלם כ249 ש"ח על רוב הערוצים פתוחים וערוצי HD בסיסיים (סרטים, סדרות ועוד כמה) - לא ספורט5HD, זה עולה יותר.
המחיר כולל מקס, HD, שלושה ממירים.
עוד לא קיבלתי את הציוד, רק מחר, אז מחר אוכל לכתוב על כך.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ממש לא מומלץ לחבר כבלי RCA קומפוזיט לקומפוננט.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
mrgadgets,
לא מומלץ לחבר ככה.
אות וידאו דורש עכבה של 75 אוהם, רק הצהוב עומד בדרישה הזו.
אתה כמובן יכול לנסות, יעבוד, סבבה.
מצד שני אתה יכול לרכוש בכמה שקלים בודדים עוד שני כבלים צהובים או אם יש לך קצת יותר תקציב, כבל קומפוננט ייעודי בכמה עשרות שקלים.
לא מומלץ לחבר ככה.
אות וידאו דורש עכבה של 75 אוהם, רק הצהוב עומד בדרישה הזו.
אתה כמובן יכול לנסות, יעבוד, סבבה.
מצד שני אתה יכול לרכוש בכמה שקלים בודדים עוד שני כבלים צהובים או אם יש לך קצת יותר תקציב, כבל קומפוננט ייעודי בכמה עשרות שקלים.
במידה ומחר לא אמצא כבל קומפוננט, אסתדר עם הצהובים..
לצערי יש לי רק כבלים צהוב-אדום-לבן, אז אצטרך להשתמש בלורד לכתוב על הבננה או מדבקות.
יש פתרון להפריד רק את הצהוב מכבל של שלושת הצבעים?..
אגב, ראיתי שיש בYesHD יציאת DVI, זהו פתרון יותר טוב? כי DVI יש לי בטלוויזיה ואם אני לא טועה גם כבל.
DVI מעביר HD כמו HDMI?
לצערי יש לי רק כבלים צהוב-אדום-לבן, אז אצטרך להשתמש בלורד לכתוב על הבננה או מדבקות.
יש פתרון להפריד רק את הצהוב מכבל של שלושת הצבעים?..
אגב, ראיתי שיש בYesHD יציאת DVI, זהו פתרון יותר טוב? כי DVI יש לי בטלוויזיה ואם אני לא טועה גם כבל.
DVI מעביר HD כמו HDMI?
אתה לא חייב להעביר אודיו אנלוגי, יש חיבור אופטי וCOAX בממיר שאתה יכול לחבר במקביל ולשמוע דיגיטלי.
אם זה שווה או יעבוד יותר טוב זה תלוי בשילוב של הממיר עם המסך שלך, עד שלא תנסה לא תדע,
אצלי בקומפוננט הצבעים יותר מדוייקים בHD אבל גרועים בSD, בHDMI הם טיפה אפורים בHD אבל יותר טובים בSD
השאלה אם שווה לך להשקיע בשביל לבדוק איך רואים
אם זה שווה או יעבוד יותר טוב זה תלוי בשילוב של הממיר עם המסך שלך, עד שלא תנסה לא תדע,
אצלי בקומפוננט הצבעים יותר מדוייקים בHD אבל גרועים בSD, בHDMI הם טיפה אפורים בHD אבל יותר טובים בSD
השאלה אם שווה לך להשקיע בשביל לבדוק איך רואים
הטכנאי של יס מגיע אוטוטו, ניסיתי את שיטת הכבלים הצהובים על DVD של Pilot, ראו טוב אבל שחור-לבן.
למה? כיול או משהו? זה די דחוף, הוא מגיע עוד מעט.
אם זה לא יעבוד, אני אבקש ממנו לחבר זמנית בRCA רגיל ואלך לקנות DVI לHDMI או קומפוננט.
למה? כיול או משהו? זה די דחוף, הוא מגיע עוד מעט.
אם זה לא יעבוד, אני אבקש ממנו לחבר זמנית בRCA רגיל ואלך לקנות DVI לHDMI או קומפוננט.