התייעצות לגבי מערכת שמע לסלון (דגש על רמקולים)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Mike_Shinoda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אחותי באה לביקור מאוסטרליה
לה ולבעלה יש סלון די קטן.
הם רוצים לשדרג את מערכת הסטריאו העלובה שלהם למשהו קצת יותר.
בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס קול חיצוני (כי יש להם רק מחשביים ניידים) ולהשתמש במחשב כמקור, ולקנות רמקולים+מגבר או רמקולים מוגברים לפי התקציב.
אחרי זה חשבתי על HTPC, ואז חשבתי בכלל על סטרימר.
כרגע אני נוטה לכיוון של סטרימר + רמקולים (מבחינת אחותי עדיף שיהיו מוגברים אבל אם יש צורך במגבר אפשר גם)
רציתי לדעת האם יש לכם המלצות (והאם יש צורך ב- DAC באמצע?)
בהתחלה חשבתי על סטרימר לאודיו בלבד, ואז חשבתי שאם כבר אז כבר, כנראה ילכו על סטרימר גם עם וידאו (נוטים לכיוון ה- POPCORN HOUR A110, מה דעתם עליו כמקור אודיו?), המטרה העיקרית של המערכת היא אודיו נטו, כרגע לחדר קטן (כרגע זה סלון קטן), הם לא אודיופילים כך שהדרישות לא בשמיים אבל אני רוצה לשפר להם את החוויה ככל שניתן.
האם לדעכתם יש אופציה יותר טובה ופחות מסובכת?
על איזה רמקולים אתם ממליצים? (חשבתי על ה- MICROLAB SOLO 7C מכיוון שאני עובד עם היבואן שלהם ולכן אני יכול לקבל אותם בזול, ואני חושב שהם נותנים תמורה טובה מאד למחיר, והם מתאימים למטרות ולתקציב, והם גם קיבלו פה ביקורת מאד חיובית באתר, אבל השאלה היא מה דעתכם?)
לגבי התקציב, הוא אמור להיות בסביבות ה-1000 דולרים אוסטרלים (תכפילו ב-3.2 זה בערך 3200 ש"ח) כמובן שאפשר לרכוש שם, או גם בחו"ל ולשלוח (אבל המחיר הוא בעיקרון עדיף כולל המשלוח, אלא אם זה באמת שווה את זה)
בקיצור אשמח להמלצות על תצורת המערכת וגם על דגמים ספציפים לחלקים עצמם.

בתודה מראש, ושיהיה המשך יום טוב ושבוע נפלא,

ליאור.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”