האם תהיה בעיה מבחינת שימוש בגרסה האמריקאית של השלט כאן בישראל? מה עם אחריות או תמיכה טכנית?
אני עוד רציתי בזמנו את ההרמוני 1000, הגיעה השעה לקנות...
האם אולי ניתן למצוא בארץ?? לא הצלחתי למצוא
תודה!
מצאתי בישראל רק בחנות אחת שמוכרים תמורת קרוב ל3000 ש"ח לעומת מחיר של כ360$ בארה"ב... במידה ואביא מחו"ל, מה יהיה על האחריות או על התמיכה הטכנית? (למקרה שמשהו לא יסתדר לי בהגדרות)
תודה רבה!
רק לוודא, האם יש שלט מומלץ אחר בעל תכונות דומות? אני אוהב את זה שיש מסך מגע מלא + כפתורים רגילים, ופחות מעניין אותי עיצוב גרפי..
השלט אמור לשלוט על: מסך פלאזמה, רסיבר של דנון, DVD פיוניר וכמובן הוט.. אם משנים הדגמים הספציפיים אפרט אותם גם כן..
יש לי אותן שאלות לגבי ה-ONE...
ההפרש הוא כ-300 ש"ח במחירים בין הארץ לארה"ב.
האם בהפרש הזה שווה לקנות בחו"ל? וגם פה, האם יהיו בעיות תאימות מאחר וזו גרסה אמריקאית?
שבלול, אני לא אחראי על תזמון ביקורות באתר, זה נופל בתחום אחריותו הבלעדית של זיו שהוא העורך הראשי. כמו שאתם רואים, יש לא מעט חומר וכתבות שעולות כל הזמן באתר ולכן יש תור די ארוך עד שמאמר מתפרסם. אני רק יכול לציין שיש ביקורת צפויה לשלט, שהיא לדעתי מאוד מקיפה ושנשמח לתת את אותה רמת סקירה גם ל 900 אם המפיץ יעביר אלינו יחידה לבדיקה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
nukh כתב:יש לי אותן שאלות לגבי ה-ONE...
ההפרש הוא כ-300 ש"ח במחירים בין הארץ לארה"ב.
האם בהפרש הזה שווה לקנות בחו"ל? וגם פה, האם יהיו בעיות תאימות מאחר וזו גרסה אמריקאית?
...
אני רכשתי את ה One שלי בארץ לאחר שהגעתי למסקנה שהפרש המחירים (שהיה עוד יותר קטן בזמנו) לא הצדיק מבחינתי רכישה בחו"ל.
+1 למחכים לביקורת
מקווה שתהיה איזו סוג של השוואה ל1000 הקודם - אני לא מבין בדיוק מה ההבדלים.
המחירים בארץ הם בדיחה - היבואן השתגע. מעל 3000 שקל כשאפשר לקנות באמזון ב360$