בעיה במצב סראונד בטלויזיה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
liranmishani פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום,

יש לי מסך Philips PFL7403D, שכאשר מופעל בו פונקציה מסויימת של עיבוד תמונה יוצא מסינכרון (האודיו שמחובר ישירות מה- DVD למגבר בכבל אופטי נשמע לפני התמונה מהמסך שמחובר ל DVD ע"י HDMI).

כדי לפתור את הבעיה חשבתי להשתמש ביציאה הקואקסיאלית של המסך אל המגבר וכך המגבר יקבל את האות מהמסך לאחר העיבוד, בסינכרון הנכון.

הבעיה היא שהמסך אכן מוציא את האות מסונכרן אבל לא בסראונד כפי שה DVD משדר לו.. ב INFO המסך מראה כי הוא מקבל סראונד, אבל המגבר מקבל ממנו רק סטראו.
ניסיתי מספר כבלים קואקסיאלים. כאשר הם מחוברים ישירות מה DVD למגבר זה עובד. כאשר הם עוברים דרך הטלויזיה אז לא. גם ניסיתי לבדוק בהגדרות המסך, אבל אין משהו שמטפל בזה (שיחקתי עם כל מה שאפשר כולל ביטול עיבוד תמונה).

למישהו יש רעיונות או הצעות לפתרון? האם ייתכן שהמסך לא מסוגל להוציא סראונד? (לא נראה לי הגיוני אחרת לא הייתה לו יציאה קואקיאלית לא?)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אין לך הרבה מה לעשות מלבד להפעיל LIP SYNC ברסיבר, בהנחה שיש לך את האופציה הזו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

liranmishani פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

לצערי אין לי כזו אופציה במגבר....
אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרת הכבל הקואקסיאלי.....

liranmishani פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הסיבה לבעיה

שליחה #4 

מצאתי את הבעיה בתמיכה של פיליפס העולמית. אני מצרף כאן את השאלה והתשובה למען אחרים שעלולים להיתקל בבעיה. מעבר לכך, זו בעיה שלדעתי יכולה להיווצר בעוד מסכים של פיליפס או של יצרנים אחרים:

[left]
Question:

I have no digital audio out on the S/PDIF when using the HDMI connection.

Answer:

If your media device is connected with an HDMI cable to your TV, you might not have digital sound on the S/PDIF connector.

This cinch connector is usually labeled 'Digital Audio out'.

This is the case when your media source (DVD, Blu-ray, ...) is protected with HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), and is due to legal requirements.

You will however still be able to enjoy digital sound and video with your TV via the use of an HDMI-cable.

In certain cases, the signal on the S/PDIF connector will transform your digital signal to a lower specified format automatically.

The sound quality of analog outputs is not restricted in any way.
[/left]

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”