שלום,
יש לי מסך Philips PFL7403D, שכאשר מופעל בו פונקציה מסויימת של עיבוד תמונה יוצא מסינכרון (האודיו שמחובר ישירות מה- DVD למגבר בכבל אופטי נשמע לפני התמונה מהמסך שמחובר ל DVD ע"י HDMI).
כדי לפתור את הבעיה חשבתי להשתמש ביציאה הקואקסיאלית של המסך אל המגבר וכך המגבר יקבל את האות מהמסך לאחר העיבוד, בסינכרון הנכון.
הבעיה היא שהמסך אכן מוציא את האות מסונכרן אבל לא בסראונד כפי שה DVD משדר לו.. ב INFO המסך מראה כי הוא מקבל סראונד, אבל המגבר מקבל ממנו רק סטראו.
ניסיתי מספר כבלים קואקסיאלים. כאשר הם מחוברים ישירות מה DVD למגבר זה עובד. כאשר הם עוברים דרך הטלויזיה אז לא. גם ניסיתי לבדוק בהגדרות המסך, אבל אין משהו שמטפל בזה (שיחקתי עם כל מה שאפשר כולל ביטול עיבוד תמונה).
למישהו יש רעיונות או הצעות לפתרון? האם ייתכן שהמסך לא מסוגל להוציא סראונד? (לא נראה לי הגיוני אחרת לא הייתה לו יציאה קואקיאלית לא?)
בעיה במצב סראונד בטלויזיה
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

לצערי אין לי כזו אופציה במגבר....
אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרת הכבל הקואקסיאלי.....
אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרת הכבל הקואקסיאלי.....
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

הסיבה לבעיה
מצאתי את הבעיה בתמיכה של פיליפס העולמית. אני מצרף כאן את השאלה והתשובה למען אחרים שעלולים להיתקל בבעיה. מעבר לכך, זו בעיה שלדעתי יכולה להיווצר בעוד מסכים של פיליפס או של יצרנים אחרים:
[left]
Question:
I have no digital audio out on the S/PDIF when using the HDMI connection.
Answer:
If your media device is connected with an HDMI cable to your TV, you might not have digital sound on the S/PDIF connector.
This cinch connector is usually labeled 'Digital Audio out'.
This is the case when your media source (DVD, Blu-ray, ...) is protected with HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), and is due to legal requirements.
You will however still be able to enjoy digital sound and video with your TV via the use of an HDMI-cable.
In certain cases, the signal on the S/PDIF connector will transform your digital signal to a lower specified format automatically.
The sound quality of analog outputs is not restricted in any way.
[/left]
[left]
Question:
I have no digital audio out on the S/PDIF when using the HDMI connection.
Answer:
If your media device is connected with an HDMI cable to your TV, you might not have digital sound on the S/PDIF connector.
This cinch connector is usually labeled 'Digital Audio out'.
This is the case when your media source (DVD, Blu-ray, ...) is protected with HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), and is due to legal requirements.
You will however still be able to enjoy digital sound and video with your TV via the use of an HDMI-cable.
In certain cases, the signal on the S/PDIF connector will transform your digital signal to a lower specified format automatically.
The sound quality of analog outputs is not restricted in any way.
[/left]