100 ש" מבוגר, 50 ש"ח ילד.
הקאטץ - המבצע ליציע מזרחי שלמיטב הבנתי אין מקומות מסומנים ו/או מושבים.
אני מעוניין ללכת עם שני ילדי + אחיין (גילאים 14,15,9)
דעות?

הקהל במשחקי הנבחרת אמנם לא מקלל, אבל הוא גם לא מעודד.moco כתב:כשבני היה בערך בן 8 הלכתי איתו לכמה משחקי נבחרת והיינו שם ביציע הזה.
זה כמובן לא יציע איכותי אבל זו עדיין חוויה. הקהל במשחקי נבחרת לא גרוע כמו הקהל בליגה, וזה נכון במיוחד כשאתה תהיה חלק ממנו...

כבר חשבתי שאתה שואל בנוגע ללאונרד כהןguyezra כתב:תודה!
לא ממש קריוטי לי ללכת לראות, סתם חשבתי, אם יש מחיר טוב, אז למה לא אבל אין לי עניין לסבול שם.
לשדרג למערבי זה 120 ש"ח לגולגולת...
יעני 720 לעומת 250 לשני המשחקים....

אם התכוונת להתנהלות של הנבחרת ושל ההתאחדות, אז אני איתך.Lior_M כתב:גם על הספסל ליד דרוד קשטן לא היתי יושב במשחק של הנבחרת. סליחה על חוסר הפטריוטיות אבל אם יש משהו שמגלם בתוכו את כל הדברים שמגעילים במדינה שלנו ( יש גם דברים טובים אבל זה לשרשור אחר ) זה הכדורגל הישראלי....

התכוונתי לכל הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראלי אבל ממש לא התכוונתי להכנס לקטע של הכסף. השחקינים פשוט משחקים מגעיל וזה ממש לא משנה אם היו משלמים להם X או Y.Giliboy כתב:אם התכוונת להתנהלות של הנבחרת ושל ההתאחדות, אז אני איתך.Lior_M כתב:גם על הספסל ליד דרוד קשטן לא היתי יושב במשחק של הנבחרת. סליחה על חוסר הפטריוטיות אבל אם יש משהו שמגלם בתוכו את כל הדברים שמגעילים במדינה שלנו ( יש גם דברים טובים אבל זה לשרשור אחר ) זה הכדורגל הישראלי....
ההתאחדות זה גוף ציבורי שמתקיים מכספי מיסים, וחלים עליו קודים של התנהגות, ולצערינו, הגוף הזה לא תמיד פועל לפיהם.
אם התכוונת לקבוצות, אז הגזמת לחלוטין.
קבוצות הן עסק פרטי, ואם מישהו פרטי מוכן לשלם 300K $ לשחקנים שמבלים עד 4 בבוקר,
אז זה עניינו הפרטי לגמרי....

קח בחשבון שכל רבע שעת המתנה של שיעמום תמשוך את החבר'ה למזנון..guyezra כתב:טוב, קניתי כרטיסים.
עכשיו רק צריך לדעת כמה זמן להגיע קודם כדי לתפוס מקום...