שלום,
ברשותי נייד HP עם vista home premium ,כרטיס מסך geforce 9200m-gs ויציאת HDMI.
אני מעוניין לראות סרטי HD ו SD בחיבור לפלזמה 5090.
ראיתי את מדריך ההתקנות המצוין שבפורום ורציתי לפעול בדיוק לפיו אבל:
1. התקנתי כבר לפני שבוע את ה SP2 של ויסטה (מבלי לדעת כמובן שיעשה בעיות עם ה VMC). האם אין לי דרך לתקן את הקטע המעצבן של ההיתקעות שקיים ב VMC עכשיו ?
2. חבר התקין לי כבר לפני זמן שבועיים את חבילת vista codecs v453. זו נראית לי גרסה ישנה וגם המלצתם מאד לא להתקין את החבילות האלו. גם נראה לי שהחבילה הזו כבר לא בפיתוח ומתה מזמן... מאד הייתי רוצה להסירה אך לא מצאתי uninstall - כיצד ניתן לעשות זאת ? אם לא מסירים, האם התקנה של ffdshow ו haali splitter מעודכנים יעדכנו לי את האלמנטים הרלבנטיים ?
שאלה נוספת:
יש לכרטיס מסך שלי פענוח HD בחומרה שנקרא ע"י nvidia בשם pure video - האם צריך לקנפג משהו במקום כלשהו על מנת שזה יפעל, או שזה פועל אוטומטית בניגון קבצי HD דרך ה VMC או נגן אחר כלשהו ?
הסרה של vista codecs package ושאלות נוספות בהקשר ל VMC
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. הבעיות אינן גורפות. יש כאלה שאין להם בעיות עם SP2 ל ויסטה. אתה יכול להסיר את ה SP2 ולהתקין את כל עדכונים בנפרד תוך דילוג על העדכונים של ה Media Center.
2. אני באמת לא יודע מה מתקינה חבילת קודקים זו, יכול מאוד להיות שכדי להסיר אותה אתה צריך לעבור על רשימת התוכניות ולהסיר כל אחת בנפרד? בלי שום קשר, תמיד כדאי לעדכן את ffdshow tryouts ואת Haali.
פענוח בחומרה של pure video נעשה דרך הדרייברים וזה מתאפשר עבור נגנים שיודעים לפנות לפונקציות האלו כך שאת הקינפוג עושים בנגנים. זה לא מתאפשר עבור כל הנגנים ובכל התנאים, למשל אי אפשר לבצע זאת ב VMC אם אתה רוצה לצפות בתרגומי srt.
זה גם די מיותר לדעתי. רוב המחשבים החדשים מסוגלים לפענח HD בתוכנה ולתת איכות תמונה טובה יותר מכל פענוח חומרה.
2. אני באמת לא יודע מה מתקינה חבילת קודקים זו, יכול מאוד להיות שכדי להסיר אותה אתה צריך לעבור על רשימת התוכניות ולהסיר כל אחת בנפרד? בלי שום קשר, תמיד כדאי לעדכן את ffdshow tryouts ואת Haali.
פענוח בחומרה של pure video נעשה דרך הדרייברים וזה מתאפשר עבור נגנים שיודעים לפנות לפונקציות האלו כך שאת הקינפוג עושים בנגנים. זה לא מתאפשר עבור כל הנגנים ובכל התנאים, למשל אי אפשר לבצע זאת ב VMC אם אתה רוצה לצפות בתרגומי srt.
זה גם די מיותר לדעתי. רוב המחשבים החדשים מסוגלים לפענח HD בתוכנה ולתת איכות תמונה טובה יותר מכל פענוח חומרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.