שלום,
עברתי לאחרונה לממיר HD של HOT. הכל עבר חלק פרט לזה שעכשיו אני לא מצליח להעביר ערוצים בעזרת ה-IRBlaster.
הסתכלתי גם בשירשור http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... torder=asc ולכן אני די בטוח שהעינית מודבקת במקום, אז ככל הנראה הבעיה היא בהתאמת ה-code set של הממיר בתוכנת הקונפיגורציה של Hauppauge. (בשרשור הנ"ל נכתב שאם משתמשים ב-VMC אז הוא מזהה את זה אוטומטית, אבל אני משתמש בבלסטר שמגיע עם כרטיס PVR-150 וב-GBPVR...)
מישהו יודע מה ה-code set הנכון?
תודה, רביב.
העברת ערוצים בעזרת IRBlaster בממיר HD של HOT
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אצלי זה עובד מצויין גם ב-VMC וגם ב-IR Server Suite, בו אני משתמש להעברת ערוצים עם ה-GBPVR (יש גם מדריך לזה שכתבתי).
איפה בדיוק אתה נתקע? אני יכול לשלוח לך קבצי קודים מוכנים של ממיר הוט HD עבור IR Server Suite אם אתה רוצה.
איפה בדיוק אתה נתקע? אני יכול לשלוח לך קבצי קודים מוכנים של ממיר הוט HD עבור IR Server Suite אם אתה רוצה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies, תודה על התגובה המהירה -
קיבלתי את המלצתך לעבור להשתמש ב - IR Server Suite והתקנתי אותה בהצלחה. אבל כאן אני קצת תקוע שוב כי לא הצלחתי למצוא את המדריך שכתבת...
אשמח אם תוכל לשלוח לי לינק למדריך הרלונטי וגם את קבצי הקודים המתאימים לממיר HOT HD
תודה שוב, רביב.
קיבלתי את המלצתך לעבור להשתמש ב - IR Server Suite והתקנתי אותה בהצלחה. אבל כאן אני קצת תקוע שוב כי לא הצלחתי למצוא את המדריך שכתבת...
אשמח אם תוכל לשלוח לי לינק למדריך הרלונטי וגם את קבצי הקודים המתאימים לממיר HOT HD
תודה שוב, רביב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המדריך נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום, באגף GBPVR.
תנסה ללמד שם את הספרות 0 עד 9, ואם לא תצליח, כתוב כאן ואשלח לך את הקבצים המוכנים.
תנסה ללמד שם את הספרות 0 עד 9, ואם לא תצליח, כתוב כאן ואשלח לך את הקבצים המוכנים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"