שלום לכולם אשמח לעצה פלזמה או lcd

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

אני קורא בפורום מספר ימים והוא ממש אחלה עם המון מידע
אני ממש מתלבט בין פלזמה ל lcd בתקציב של 15000
קראתי וחיפשתי שוב ושוב בפורום אבל למען האמת אני כבר מאד מבולבל מכמות המידע
הצריבה בפלזמה די גורמת לי לחשוש ממנה וגם העדר תמיכה ב hd (אולי אני לא ממנח נכון פשוט אני מבין שבתקציב שלי אצטרך להתספק בהכנה לhd)
חשבתי על pw8 אבל הבנתי שבה אין הכנה לhd למרות שכל מוכר אומר משהו אחר
יש לי מספר שאלות וממש אודה לכם באם תענו לי
1.האם לpw8 יש הכנה או תמיכה ל hdtv
2.אולי lcd 37 עדיפה ?
3.האם כדאי לרכוש פלזמה זולה ל3-4 שנים (marantz למשל ) ולהמתין ל ?hdtv
4.היכן רואים שידורי ספורט פחות גרוע פלזמה או lcd?
5.האם אכן lcd בגלל הרזולוציה מתאימה יותר לhd ?
6.אילו דגמים מולצים יש בתקציב שלי?
7.האם מישהו יכול להמליץ על חנות באיזור באר שבע
המרחק הוא קצת יותר מ3.5 מטר והצפיה מתחלקת ל 80% hot
20% dvd

אני מראש מתנצל על כמות השאלות עשיתי חיפושים קראתי מונחים אולם כנראה שמי שלא מבין לא יבין גם אם יחפש ויקרא לכן מיקדתי את השאלות
אשמח לתשובות ושוב מחמאות על הפורום

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #2 

כדאי שתתחיל מהסוף... אם טווח הצפיה הוא יותר מ-3.5 מטר, אני בספק אם LCD 32" תספק אותך... LCD 37" במחיר כזה- אני אישית פחות ממליץ, למרות שיש דגם נחמד של פיליפס באיזור הזה... פלזמה ב-15K אתה יכול למצוא ברמה טובה, אבל קודם כל מומלץ שתיכנס לחנות, תראה 32" ותראה פלזמה 42" ותחליט מה הגודל המתאים לך. מכאן אתה יכול לבוא יותר ממוקד.

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

קודם כל תודה

שליחה #3 

ראיתי בחנויות המון דגמים ולמעשה הדילמה שלי היא בין פלזמה 42 ל lcd 37
אהבתי מספר דגמים גם בפלזמה וגם ב lcd ולבסוף נשארתי עם שאלות שאדם לא כל כך מתמצא כמוני , מתבלבל מהם
אשמח אם אקבל את דעתך ודעתכם בנדון
שוב תודה

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

1. ה PW8 היא פלזמת EDTV ולא פלזמת HD אבל תוכל להציג בה שידורי HD ומכאן המושג של תמיכה ב HD.
2. תלוי במרחק ובהרגלי הצפייה
3. לא כדאי כי גם פלזמה זולה עולה כ 10K וחבל לזרוק כסף סתם.
4. תלוי איזה שידורי ספורט ובאילו מסכים.
5. רוב מסכי ה LCD הם בעלי רזולוציית HD ולכן בתכנים של HD התמונה ב LCD תהיה טובה מאוד, חשוב לדעת שגם לפלזמות יש מסכי HD וגם בהם התכנים האלו נראים נהדר.
6. קודם צריך להחליט על איזו טכנולוגיה אתה הולך.
7. לגבי חנות באזור באר-שבע אני אדאג לך , רק שתגיע להחלטה.
בהסתמך על הרגלי הצפייה ( הרוב HOT ) מרחק ותקציב אין ספק שפלזמה תתן לך את התמורה הטובה ביותר.

nirgen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1662

PW8

שליחה #5 

1. יש תמיכה downscale איכות תמונה מעולה
2. לדעתי לא
3. גם אפשרות בכלל בכלל לא רעה פחות 3k ש"ח (משמעותי לא?) אבל פחות טובה( לדעתי) מ pw8 -הכי טוב התרשמות אישית ולא ייעוץ
4. LCD יותר גרוע
5. כן
6.שוב - הכי טוב התרשמות אישית ולא ייעוץ
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

אני די נעול על פלאזמה

שליחה #6 

אני מעדיף מסך גדול פשוט ראיתי lcd של sharp ופשוט נדהמתי מאיכות התמונה.
אבל שוב אני מושך לכיוון הפלאזמה גם משום שאישתי רוצה משהו גדול (וכנראה מסתפקת במסך)
אני פשוט חושש מהעניין של הצריבה ומלהוציא 14000 שח על מסך שתוך שנתיים לא אוכל להנות ממנו בשידורי hdtv
נאמר לי של pw8 יש כרטיס אופציונלי ליכולת קליטת שידורי hdtv שלא מגיע עם המכשיר אלא אם מזמינים - זו תוספת של כ 1000 ש"ח
המחיר שקיבלתי הוא 14000 כולל רמקולים והתקנה אבל ללא הכרטיס נראה לי שהוא קצת יקר אבל אין לי אפשרות להגיע למרכז לכן אני מחפש חנות באזור ב"ש

תודה

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

כרגע אין שידורי HD בארץ וזה יקח לפחות 3 שנים וגם אז זה יהיה בטיפטופים,מה LCD שראית אני מניח שנדהמת כי הוצגו בה שידורי DVD או HD , מעניין הצריבה אין לך מה לחשוש אלא אם אתה מקרין עליו תמונות סטטיות או מרבה לראות ערוץ ספציפי אחד לכמה שעות.
לגבי ה PW8 אתה מתכוון למודול ה HDMI שאשפר יהיה לקבל דרכו שידורי HD אבל מאחר וזו לו פלזמת HD התכנים לא יוצגו ברזולוציה המלאה למרות שעדיין מתקבלת תמונה יפה מאוד.

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מה ז"א ערוץ אחד למספר שעות רב?

שליחה #8 

ישנם ערוצים שעובדים אצלי אולי 5 שעות ויותר ברציפות
האם המחיר שהוצע לי סביר והאם כדאי לרכוש את המודול הזה או שאוכל לצפות בשידורי hdtv גם בלעדיו?

eliran-m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה #9 

אני גם מבאר שבע ויש שפע של חנויות תיסע לביג שם בטוח תמצא חנות שתסדר אותך יש לך את סנסור מחסני חשמל בסט ביי וסקאל ובדרך חברון יש את טרקלין חשמל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #10 

מרבית החנויות במרכז יסכימו גם להגיע לדרום במידה וישלמו להם טיפה יותר.

לגבי הבחירה בין LCD לפלאזמה, יש מאמר בנושא שמסביר איך בוחרים. אני ממליץ על חיפוש מהעמוד הראשי.

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

הייתי במרבית החנויות בבאר שבע

שליחה #11 

וברובן אלירן ישנם אנשים שאפילו אני מבין יותר מהם אם רכשת מסך בחנות מסויימת באזור ואתה מרוצה אשמח לשמוע היכן.
עופר, קראתי המון על פלזמות וlcd ודי הבנתי את ההבדלים והיתרונות של כל אחת וכמו שכתב לירון פלזמה היא המסך המתאים ביותר לצרכי.
למרביתכם כמו גם לי, לא פשוטה הוצאה כזו ומן הסתם זו לא הוצאה לשנה שנתיים לכן החשש שלי שבעוד שנתיים המסך יחשב למיושן ובלתי שמיש לhdtv
ושוב אני אומר די מלחיץ כל עניין הצריבה!!!

אגב נאמר לי ע"י עובד יניר מערכות שלא ניתן להשיג יותר את הvr5 - סוף דגם וה t1000
מחליפה אותה עכשיו. המחיר שלה נע בין 15000 ל16000 האם היא עדיפה על פני ה pw8?

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

עדיין לא ברור לי אם גם ללא מחבר hdmi (שנמכר בנפרד במסך) עדיין אוכל להציג שידורי hd ואם כן אז מה למעשה הוא נותן כאשר ממילא אוכל לקלוט שידורי hd

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

כדי לתמוך בתקן אתה צריך HDMI או DVI התומך ב-HDCP.
אז לפחות אחד מהם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

נראה לי שתוכל להציג תוכן HD גם באמצעות ...

שליחה #14 

חיבור הקומפוננט שמגיע יחד עם המסך, ה-HDTV פשוט יהיה קצת יותר איכותי (אמור להיות) כי הוא דיגיטלי לעומת קומפוננט האנלוגי.

בכל מקרה תוכל לקלוט שידורי HD אך שידורי HD מתחילים מ-720P בעוד שהמסך הזה יוכל להציג עד 480P אז תיהיה פה פעולת Downscale או Resize הממירה מ-720P ומעלה (1080i\p) ל-480p, התוצאה תיהיה תמונה טובה (אולי אפילו יותר מ-DVD) אך ברור שלא תיהיה אופטימלית כמו בחיבור למסך HDTV.

אגב 14000 עבור מסך + רמקולים + התקנה (אני מניח מתלה קיר) זה מחיר "רגיל" כמו בהרבה חנויות אחרות כרגע (אני מניח שעל המסך בלבד הציעו לך 12700), תמתין כמה שאתה יכול כי אני דיי בטוח שהמחירים יירדו בקרוב כשיתחילו לפרסם יותר את המסך החדש הזה .
הרמקולים מאוד פשוטים, תבדוק טוב אם שווה לך להוסיף עוד 1000 לרמקולים שיכערו קצת את המסך או להסתפק במערכת האודיו הביתית שאולי יש לך .

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

ממש תודה אחלה הסברים!

שליחה #15 

Ncoder, בהמשך להצעתך לגבי הרמקולים החכמתי ואשקול. כרגע יש לי רמקולים די פשוטים של ess. האם כדאי לי להשקיע את 1000 השקלים של הרמקולים וקצת יותר בסט אחר איכותי יותר.
אשמח אם תמליצו לי על דגמים בטווח הזה או מעט יותר (לויינים) או שאני בפורום הלא נכון. :oops:
שוב תודה

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

Ncoder

בחיבור קומפננט הוא יוכל להציג תכני HD שאינם מוצפנים כגון DVD, מחשב, אבל לכשיתחילו שידורי ה HD בכבלים\יס הם יהיו מוצפנים ולכן הוא יהיה חייב חיבור HDMI או DVI שתומכים ב HDCP .
מבחינת תצוגה אז באר-שבע יש את רוב הפלזמות לגבי כיוונים שלהם או הבנה של המוכרים עם זה יש קצת בעיה אבל אם יש פלזמה שאהבת אז עזוב את ההבנה של המוכר מה שהכי חשוב זה להשיג את המחיר הזול ביותר.

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

לירון, אני סגור על ה pw8 מה שכן קצת קשה לי להוסיף עוד 1200 שח על הhdmi יש לך מושג עם לכשיתחילו השידורים אוכל לרכוש את הכרטיס?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

לא תצטרך להיות בעיה להשיג את המודול הזה גם בעוד 3 שנים. לגבי מחיר תבדוק מה הכי זול שהצלחת להשיג ואני אנסה לעזור לך.

Patriot פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

תודה לירון
המחיר הכי טוב כרגע הוא 14200 כולל רמקולים והתקנה (למרות שהוצע לי לא לרכוש את הרמקולים) אגב מה דעתך?
קיבלתי קצת פחות בחנות שאני לא שש לקנות בה

JSB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

רמקולים ל-PWD8

שליחה #20 

שלום,
1. בשרשור זה ובשרשורים נוספים מוזכרים רמקולים למסך הנדון שעלותם בין 1000-1200 ש"ח.
האם הכוונה לרמקולים מקוריים של פנסוניק (TY-SP42P8W בלינק הרצ"ב) או לרמקולים גנריים?
לטענת אחד העוסקים בתחום שאיתו דיברתי רמקולים מקוריים של פנסוניק טרם הגיעו ארצה, יגיעו רק בשבוע הבא ורק אז יקבע מחיר. לפיכך כל מידע בנושא שעלה עד כה הוא חסר בסיס.
נשאלת השאלה - האם מישהו מהפורום רכש כבר והינו בעליו הגאה של סט רמקולים כזה, או שהמידע לגבי המחירים אינו מוסמך?

2. בנושא שונה (סאגת הטרנסקודר והמחברים): פנסוניק מציעה טרמינל SCART למסך הנדון (TY-FB8SC בלינק הרצ"ב), שיחסוך את כל כאב הראש. המחיר בארץ שנמסר לי הוא 1300 ש"ח.
השאלה במה עדיף להשקיע את הכסף - בחיבורי קומפוננט או טרמינל SCART?

http://www.av-sales.co.uk/pdf/Brochure-PWD8.pdf

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”