Advanced: Everything off or zero except:
Gamma: 0
Color Space: Native
White Balance:
Red Offset: 26
Green Offset: 25
Blue Offset: 15
Red Gain: 26
Green Gain: 0
Blue Gain: 20
For those who's picture is slightly red with my previous settings, you may want to try these new settings. This gives me 38 ftL and a pretty natural image also. It's a little more blue than my previous settings, so it might work for those who didn't care for the previous settings.
לצערי אין לסמסונג מתיחה חכמה מוצלחת . במצב Wide Zoom , על מנת צמצם את העיוותים , המסך מותח את התמונה הרבה פחות מאשר במצב 16:9 , אבל עדיין נשאר עיוות . אני אישית לא אוהב את המצב Wide Zoom בגלל שהתמונה נחתכת בשוליים ומעדיף מצב 16:9
קצת התרשמות אישית על המסך
מה שאהבתי בB450 שהמסך הרבה פחות רגיש להשתקפויות לעומת Q91 שהיה לי . עם תאורה חזקה או תריס פתוח התמונה לא הופכת לאפורה ועדיין די עשירה . חל שיפור גם ברמת השחורים ובקונטרסט , התמונה מפורטת יותר ,חיה וטבעית גם ב-SD וגם ב-HD .
לגבי צריבות . בדור החדש כבר לא קיים מנגנון של מסך הלבן . כנראה שאין בזה כבר צורך . עשיתי ניסיון והשארתי את התמונה סטטית של המחשב (שולחן עבודה) במשך כחצי שעה ולאחר שהפעלתי את מנגנון הגלילה לא ראיתי שום סימנים של IMAGE RETENTION
הוא יפהפה והרבה יותר דק (רק 7.4 ס''מ) , מעוצב עם פס אדום למטה בקצה , הגוון של הפאנל נראה טיפה ירקרק .
kobil שלום ותודה על העזרה כיוונתי את הטלויזיה כמו שאמרת ולא הצלחתי לכוון את הTint: G47/R53 פשוט זה מסומן באפור ואין לי אפשרות לגעת בזה אז זה נשאר על 50/50 מה לעשות כדי לסדר את זה ובמה זה עוזר?
kobil כתב:קצת התרשמות אישית על המסך
מה שאהבתי בB450 שהמסך הרבה פחות רגיש להשתקפויות לעומת Q91 שהיה לי . עם תאורה חזקה או תריס פתוח התמונה לא הופכת לאפורה ועדיין די עשירה . חל שיפור גם ברמת השחורים ובקונטרסט , התמונה מפורטת יותר ,חיה וטבעית גם ב-SD וגם ב-HD .
לגבי צריבות . בדור החדש כבר לא קיים מנגנון של מסך הלבן . כנראה שאין בזה כבר צורך . עשיתי ניסיון והשארתי את התמונה סטטית של המחשב (שולחן עבודה) במשך כחצי שעה ולאחר שהפעלתי את מנגנון הגלילה לא ראיתי שום סימנים של IMAGE RETENTION
הוא יפהפה והרבה יותר דק (רק 7.4 ס''מ) , מעוצב עם פס אדום למטה בקצה , הגוון של הפאנל נראה טיפה ירקרק .
uknowmy כתב:kobil שלום ותודה על העזרה כיוונתי את הטלויזיה כמו שאמרת ולא הצלחתי לכוון את הTint: G47/R53 פשוט זה מסומן באפור ואין לי אפשרות לגעת בזה אז זה נשאר על 50/50 מה לעשות כדי לסדר את זה ובמה זה עוזר?
kobil כתב:קצת התרשמות אישית על המסך