זה פשוט כואב
אני לא מגדיר את עצמי כצרכן TV בלתי נלאה אבל אני כן נהנה מסרט טוב בDVD או סידרת טלוויזיה טובה מידי פעם. אין לי אפילו מנוי לכבלים...
לאחר שקראתי המון בפורום - הבנתי שהקרקע עדיין עוד לא מוצקה בכלל בנושא הטלוויזיות וההתלבטות שלי היא קשה.
מצד אחד EDTV יכול להספיק לבינתיים אבל בהתחשב בעובדה שזה הפס ייצור האחרון שלהם ואני כן רואה עתיד קרוב לHDTV בארץ- היום אני פשוט לא מוכן להשקיע את הסכום הזה בשביל הקנייה הכדאית ביותר - פלאסה שהיא FULL HD.
אם כן, אני מתחיל לגשש בנושא CRT, אני אמנם קצת אסבול בינתיים אבל אשקיע עכשיו בערך 2-3K לטלוויזיה שהיא סבירה ובעוד שנתיים שהקרקע תבשיל ואני כבר אהיה צרכן טלוויזיה גדול יותר - אני אקנה את מה שמתאים לי בסכום של EDTV כיום.
יש לכם המלצות להרגלי הצפייה הבאים:
1) מחובר לHTPC - סרטים, תמונות וכו' 40%)
2) מעט TV בשבוע 4-5 שעות (25%)
3) צפייה ממכשיר DVD (25%)
4) משחקי מחשב 10%
אולי יש פה איזה שרשור טוב בנושא CRT ( בגודל 29 או 33 אינטש)?
לאחר שקראתי המון בפורום - הבנתי שהקרקע עדיין עוד לא מוצקה בכלל בנושא הטלוויזיות וההתלבטות שלי היא קשה.
מצד אחד EDTV יכול להספיק לבינתיים אבל בהתחשב בעובדה שזה הפס ייצור האחרון שלהם ואני כן רואה עתיד קרוב לHDTV בארץ- היום אני פשוט לא מוכן להשקיע את הסכום הזה בשביל הקנייה הכדאית ביותר - פלאסה שהיא FULL HD.
אם כן, אני מתחיל לגשש בנושא CRT, אני אמנם קצת אסבול בינתיים אבל אשקיע עכשיו בערך 2-3K לטלוויזיה שהיא סבירה ובעוד שנתיים שהקרקע תבשיל ואני כבר אהיה צרכן טלוויזיה גדול יותר - אני אקנה את מה שמתאים לי בסכום של EDTV כיום.
יש לכם המלצות להרגלי הצפייה הבאים:
1) מחובר לHTPC - סרטים, תמונות וכו' 40%)
2) מעט TV בשבוע 4-5 שעות (25%)
3) צפייה ממכשיר DVD (25%)
4) משחקי מחשב 10%
אולי יש פה איזה שרשור טוב בנושא CRT ( בגודל 29 או 33 אינטש)?
אני מבטיח לך שבעוד שנתיים לא תמצא את מבוקשך במחיר של פלזמת EDTV , וההתלבטות שלך עדיין תהיה רלוונטית , כי יש טכנולוגיות חדשות על הקנה ואולי בעוד שנתיים תהיה לך התלבטות בין LCD ל SED או למשהו אחר, ההתלבטויות בתחום הזה אף פעם לא נגמרות ולא משנה איך קוראים לטכנולוגיה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: