שלום מעוניין לרכוש מזרים מדיה , ומעט מבולבל .
השימוש יהיה בעיקר , לסרטי 1080p ושיתמוך בכתוביות בעברית , אני מעוניין לקנות מזרים מדיה אין לי כוח יותר למחשב וכל מה שמסביב לו .
כרגע אני לא יודע מה לקנות
יש את זה istar hd6 , ''הדור המתקדם ביותר
ארכיטקטורת NMT העדכנית ביותר, מבוססת על רכיב 8635 (Rev C) של חברת ''
ציטוט שהוא כבר לא הכי נכון ,
ויש תפופקורן c200 , שקראתי ביקורת כאן .
בעיקרון איזה סטרימר נחשב להכי טוב ומומלץ
תודה רבה
כרגע אני לא יודע מה לקנות
יש את זה istar hd6 , ''הדור המתקדם ביותר
ארכיטקטורת NMT העדכנית ביותר, מבוססת על רכיב 8635 (Rev C) של חברת ''
ציטוט שהוא כבר לא הכי נכון ,
ויש תפופקורן c200 , שקראתי ביקורת כאן .
בעיקרון איזה סטרימר נחשב להכי טוב ומומלץ
תודה רבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובות , כרגע התקציב הוא עד פופקורן c 200 , שזה יוצא 3000 וקצת , אבל אני לא מעוניין בו , כי הוא דיי גדול , וכונן בלוריי אין לי בו צורך .
בשביל זה אני קונה נגן מדיה , להיפטר מכמות הדיסקים ולהינות מ hd , ויש לי ps3 בתור נגן blueray , קראתי פה כמה ביקורות אני יודע שהכי נפוץ הוא Popcorn Hour A-110 , משהו בי אומר לא , וגם קראתי בכמה ביקורות שהוא מתחמם , למרות שאם תאמרו לי שהוא הכי שווה מבחינת ביצועים חיבורים תמיכה ומחיר על שאר המתחרים אני יחשוב על זה שנית .
שאר המכשירים שאני מתלבט בינהם כרגע זה istarhd6 , ו hdx1000
קראתי כאן באתר בביקורת שה hdx1000 זהה כל מקור סאונד בעצמו , ותומך Dolby TrueHD , ובפורמטים חדשים , גם ה istarhd6? תומך בכל זה , מה ההבדל בין שתיהם בעצם ? אם יש כזה .
השאלות שלי הם
1 יש הבדל ? בין istarhd6 לה hdx1000
2 הם יתקשו בהרצת תוכן full hd ? כמו מחשבים ישנים ( אין לי ניסיון קודם עם מזרים מדיה בגלל זה השאלה )
מה אתם אומרים ?
תודה תודה תודה !
בשביל זה אני קונה נגן מדיה , להיפטר מכמות הדיסקים ולהינות מ hd , ויש לי ps3 בתור נגן blueray , קראתי פה כמה ביקורות אני יודע שהכי נפוץ הוא Popcorn Hour A-110 , משהו בי אומר לא , וגם קראתי בכמה ביקורות שהוא מתחמם , למרות שאם תאמרו לי שהוא הכי שווה מבחינת ביצועים חיבורים תמיכה ומחיר על שאר המתחרים אני יחשוב על זה שנית .
שאר המכשירים שאני מתלבט בינהם כרגע זה istarhd6 , ו hdx1000
קראתי כאן באתר בביקורת שה hdx1000 זהה כל מקור סאונד בעצמו , ותומך Dolby TrueHD , ובפורמטים חדשים , גם ה istarhd6? תומך בכל זה , מה ההבדל בין שתיהם בעצם ? אם יש כזה .
השאלות שלי הם
1 יש הבדל ? בין istarhd6 לה hdx1000
2 הם יתקשו בהרצת תוכן full hd ? כמו מחשבים ישנים ( אין לי ניסיון קודם עם מזרים מדיה בגלל זה השאלה )
מה אתם אומרים ?
תודה תודה תודה !
נערך לאחרונה על ידי yosizach ב 29/08/2009 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
Rino כתב:HDX מריץ כל דבר שזז דרך רשת 100, USB או דיסק פנימי,
מכשיר יציב מאוד לדעתי,...
אממ הוא טוב יותר מה istarhd6 ?
istarhd6 http://www.istarhd.co.il/#istar=home_he
דיי משכנע מה שכותבים כאן
בקשר לה hdx1000 הוא עולה לי עם כונן קשיח כמעט כמו הפופקורן 200
והוא יותר יקר , מה istarhd6 ,הוא מצדיק את זה ?
ועוד שאלה כללית , קיימת אפשרות להגדיל כתוביות לקבוע מיקום לשנות תצבע שלהם ? וכדומה
זה אופציה דיי חשובה שהתרגלתי מהמחשב .
ומה עם השאר ? , אני לא יודע מה לקנות מבין שלושתם .
אני צריך או תוכן כל שהוא שטוב יותר ממתחריו , כרגע hdx 1000 , הוא מה שאני הולך לקנות כנראה , יכל להיות שאני ישנה את דעתי וילך על מה שרציתי מההתחלה שהוא הזול מבין כולם istarhd 6 עם 1tb ב 2000 שח
אני צריך או תוכן כל שהוא שטוב יותר ממתחריו , כרגע hdx 1000 , הוא מה שאני הולך לקנות כנראה , יכל להיות שאני ישנה את דעתי וילך על מה שרציתי מההתחלה שהוא הזול מבין כולם istarhd 6 עם 1tb ב 2000 שח
yosizach,
שלושת הנגנים שהזכרתה - A110 / HDX100 / Istar h6 זהים לחלוטין מבחינת היכולות שלהם, פרט לשני נושאים.
1. פיזית יש להם מארזים שונים וחיבורים שונים.
2. יכולת DTS Downmix שקיימת רק ב A110 ו HDX1000.
(רלוונטי רק אם אתה מתכוון לחבר את המזרים ישירות לטלויזיה ללא רסיבר)
שלושת הנגנים שהזכרתה - A110 / HDX100 / Istar h6 זהים לחלוטין מבחינת היכולות שלהם, פרט לשני נושאים.
1. פיזית יש להם מארזים שונים וחיבורים שונים.
2. יכולת DTS Downmix שקיימת רק ב A110 ו HDX1000.
(רלוונטי רק אם אתה מתכוון לחבר את המזרים ישירות לטלויזיה ללא רסיבר)
קודם כל תודה רבה ממש תודה אני נורא נורא מעריך כל תגובה והתייחסות , זה ממש כיף שאנשים פשוט עוזרים
אז כרגע בראש ובראשונה מבחינת עדיפות אצלי הוא ה hdx , הפיזור חום שלו הרבה יותר טוב עד כמה שהפסקתי לקרוא נראה טוב בנוסף , וגם כאן בביקורת נשמע שעונה לדרישות שלי .
מבחינת istar או פופקורן , הבנתי שהם תומכים בידיוק באותם הפורמטים , אין כל הבדל , כולם תומכים באותם פורמטים של אודיו , ווידאו , אין אחד שכן והאחר לא .
רק דבר אחד מונע ממני לקנות , זה מרגיש כאילו אני עומד לרכוש ps2 ממש לפני יציאתו של ps3 , וזה דיי מבאס .
השבב 8635 , כבר c200 פופקורן מגיע עם 8640 , עד כמה שזה מוסיף , אין עדיין כל כך מידע , אבל צריך להיות הבדל חיוני , hdx 1000 הולך בקרוב להיתחלף בדגם ? חדש ? או משהו בסגנון .
ועוד שאלה למה באתר http://www.istarhd.co.il/
הדור המתקדם ביותר
ארכיטקטורת NMT העדכנית ביותר, מבוססת על רכיב 8635 (Rev C) של חברת SIGMA DESIGNS.
הם רושמים את זה ממש כאילו ה istar hd6 , הוא עכשוי וחדש , יותר מה hdx1000 , זה לא נכון על פי מה שקראתי כאן , או שאני טועה ויש מצב שה istar אכן תומך בפורמטים חדשים יותר
אז כרגע בראש ובראשונה מבחינת עדיפות אצלי הוא ה hdx , הפיזור חום שלו הרבה יותר טוב עד כמה שהפסקתי לקרוא נראה טוב בנוסף , וגם כאן בביקורת נשמע שעונה לדרישות שלי .
מבחינת istar או פופקורן , הבנתי שהם תומכים בידיוק באותם הפורמטים , אין כל הבדל , כולם תומכים באותם פורמטים של אודיו , ווידאו , אין אחד שכן והאחר לא .
רק דבר אחד מונע ממני לקנות , זה מרגיש כאילו אני עומד לרכוש ps2 ממש לפני יציאתו של ps3 , וזה דיי מבאס .
השבב 8635 , כבר c200 פופקורן מגיע עם 8640 , עד כמה שזה מוסיף , אין עדיין כל כך מידע , אבל צריך להיות הבדל חיוני , hdx 1000 הולך בקרוב להיתחלף בדגם ? חדש ? או משהו בסגנון .
ועוד שאלה למה באתר http://www.istarhd.co.il/
הדור המתקדם ביותר
ארכיטקטורת NMT העדכנית ביותר, מבוססת על רכיב 8635 (Rev C) של חברת SIGMA DESIGNS.
הם רושמים את זה ממש כאילו ה istar hd6 , הוא עכשוי וחדש , יותר מה hdx1000 , זה לא נכון על פי מה שקראתי כאן , או שאני טועה ויש מצב שה istar אכן תומך בפורמטים חדשים יותר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מה שרשום באתר של ISTAR זה דברי שיווק, תתעלם.
הדור הנוכחי של SMP8630 מספק ביצועים טובים מאוד, המכשירים יציבים למדי והם מספקים פתרון הולם למדי לתכנים הנפוצים כיום.
הדור הנוכחי של SMP8630 מספק ביצועים טובים מאוד, המכשירים יציבים למדי והם מספקים פתרון הולם למדי לתכנים הנפוצים כיום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אמורים לצאת שלל מכשירים חדשים מכל היצרנים המוכרים וכמה חדשים.
אם אתה שואל אותי, קנה היום את המכשיר אשר מספק פתרון הולם עבורך, לא את הדור הבא אשר יספק פתרון הולם מתישהו בעתיד (ורק אז הוא יהיה שווה רכישה).
אם אתה שואל אותי, קנה היום את המכשיר אשר מספק פתרון הולם עבורך, לא את הדור הבא אשר יספק פתרון הולם מתישהו בעתיד (ורק אז הוא יהיה שווה רכישה).