שליטה עם שלט yes-maxhd על פלזמה פיוניר 5090
שלום,
יש לי מסך חדש 5090 וממיר חדש YES-MAXHD.
הבנתי מטכנאי YES שהשלט החדש בעייתי מבחינת שליטה על מסכי פיוניר. אז כרגע השלט שולט רק על הממיר וזה לא נוח. האם מישהו מחברי הפורום עם 5090 ו YES-MAXHD הצליח כן לתכנת את השלט לשלוט בסיסית על הפיוניר (עוצמת קול, בחירת כניסה) ?
אודה מאד על עזרה בנושא.
הבנתי מטכנאי YES שהשלט החדש בעייתי מבחינת שליטה על מסכי פיוניר. אז כרגע השלט שולט רק על הממיר וזה לא נוח. האם מישהו מחברי הפורום עם 5090 ו YES-MAXHD הצליח כן לתכנת את השלט לשלוט בסיסית על הפיוניר (עוצמת קול, בחירת כניסה) ?
אודה מאד על עזרה בנושא.
הקוד לטלויזיה הוא 0760.lz כתב:שלום,
אודה מאד על עזרה בנושא....
והטכנאי שהיה אצלך לא חכם במיוחד כי השלט של ה MAX HD הוא שלט לומד, כלומר הוא יכול "ללמוד" את הפונקציות משלטים אחרים (תעיין בספר שקיבלת עם הMAXHD - יש שם הוראות מפורטות).
kipikipod - תודה רבה על התגובה.
טכנאי YES אמר שיש קוד אבל מה שקורה עם מסכי פיוניר (ורק איתם - מוזר...) שהשלט הזה מאבד את השליטה לאחר זמן קצר וזה לא "תופס".
אמרתי לו שזה נראה לי מוזר ושבטח כן אפשר ללמד את השלט איכשהוא. דרך אגב, עם השלט האפור הוותיק של הממירים הרגילים אין בעייה...
האם אתה שולט בפועל על ה 5090 שלך דרך שלט maxhd ? האם עשית זאת בעזרת השיטה הפשוטה עם הקוד או שהיית צריך ללמד את השלט בעזרת השלט של ה 5090 ?
שאלה אחרת אליך:
ראיתי בשרשור אחר שכתבת שיש לך ערכי כיול טובים ל 5090 - האם תוכל לעזור לי ולשתף אותי בערכים אלו ? האם אתה מעדיף שאפנה אליך בפרטי בנושא זה ?
שוב תודה על כל עזרתך, גם בשרשור זה וגם בשרשורים אחרים שפתחתי בנושא ה 5090.
שבת שלום.
טכנאי YES אמר שיש קוד אבל מה שקורה עם מסכי פיוניר (ורק איתם - מוזר...) שהשלט הזה מאבד את השליטה לאחר זמן קצר וזה לא "תופס".
אמרתי לו שזה נראה לי מוזר ושבטח כן אפשר ללמד את השלט איכשהוא. דרך אגב, עם השלט האפור הוותיק של הממירים הרגילים אין בעייה...
האם אתה שולט בפועל על ה 5090 שלך דרך שלט maxhd ? האם עשית זאת בעזרת השיטה הפשוטה עם הקוד או שהיית צריך ללמד את השלט בעזרת השלט של ה 5090 ?
שאלה אחרת אליך:
ראיתי בשרשור אחר שכתבת שיש לך ערכי כיול טובים ל 5090 - האם תוכל לעזור לי ולשתף אותי בערכים אלו ? האם אתה מעדיף שאפנה אליך בפרטי בנושא זה ?
שוב תודה על כל עזרתך, גם בשרשור זה וגם בשרשורים אחרים שפתחתי בנושא ה 5090.
שבת שלום.
סליחה על שאני מכניס נושא שהוא קצת לא קשור אבל הבנתי שיש לך פיוניר חדשה וגם YES MAXHD וכך גם לי , ורציתי לשאול אותך האם אתה מחובר גם לרסיבר וגם למחשב או רק לרסיבר ?
ועוד משהו קטן , האם יש לך מושג איפה העינית ב YES MAXHD ? האם אתה יודע ?
אודה לך אם אתה יודע אני רוצה לשלוט בתחנות דרך המדיה סנטר שלי ואני לא כל כך מסתדר.
ושוב סליחה על כניסה לנושא אחר , דודי
ועוד משהו קטן , האם יש לך מושג איפה העינית ב YES MAXHD ? האם אתה יודע ?
אודה לך אם אתה יודע אני רוצה לשלוט בתחנות דרך המדיה סנטר שלי ואני לא כל כך מסתדר.
ושוב סליחה על כניסה לנושא אחר , דודי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני משתמש בשלט החדש במסך של פיוניר (חדר השינה) ללא כל בעיה.
הוא לא "איבד" לי שום דבר וזה עובד כמו שצריך ונוח מאוד.
הוא לא "איבד" לי שום דבר וזה עובד כמו שצריך ונוח מאוד.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני משתמש עם שלט של YesmaxHD לממיר YesHD מול 5090H ללא בעיה .
בעצם יש בעיה : ההנהלה שהשלט בשליטתה מעבירה כל הזמן לטלנובלות
בעצם יש בעיה : ההנהלה שהשלט בשליטתה מעבירה כל הזמן לטלנובלות
תודה לכולם על התגובות.
השתמשתי הערב בקוד ש kipikipod נתן לי עבור ה 5090 ועכשיו הכל עובד סבבה ! מקווה שיישאר כך.
ממש מוזר שהטכנאי של YES טען שיש בעייה עם השלט הזה עם מסכי פיוניר...אולי לכל דגם פיוניר יש קוד קצת אחר...
שיהיה שבוע טוב לכולם.
השתמשתי הערב בקוד ש kipikipod נתן לי עבור ה 5090 ועכשיו הכל עובד סבבה ! מקווה שיישאר כך.
ממש מוזר שהטכנאי של YES טען שיש בעייה עם השלט הזה עם מסכי פיוניר...אולי לכל דגם פיוניר יש קוד קצת אחר...
שיהיה שבוע טוב לכולם.