צריך עזרה בקניית מערכת
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
תקציב מאוד מכובד למה שאתה מחפש, ויש לך המון, אבל המון אפשרויות.
אם כל אחד ימליץ אתה תקבל פה משהו כמו 20 דגמים של מגברים ו-30 סוגי רמקולים, וכאב ראש רציני.
מומלץ לך לעשות יום כיף, לקחת כמה דיסקים אישיים שלך שאתה מכיר היטב, ולגשת למספר חנויות מקצועיות שמתמחות בתחום הזה בלבד.
הם ישקיעו בך זמן, יתנו לך לשמוע מספר סטים אפשריים בתקציב שלך, ובסופו של יום תחליט אתה מה היה לך הכי צבעוני באוזן
בהצלחה!
אם כל אחד ימליץ אתה תקבל פה משהו כמו 20 דגמים של מגברים ו-30 סוגי רמקולים, וכאב ראש רציני.
מומלץ לך לעשות יום כיף, לקחת כמה דיסקים אישיים שלך שאתה מכיר היטב, ולגשת למספר חנויות מקצועיות שמתמחות בתחום הזה בלבד.
הם ישקיעו בך זמן, יתנו לך לשמוע מספר סטים אפשריים בתקציב שלך, ובסופו של יום תחליט אתה מה היה לך הכי צבעוני באוזן
בהצלחה!
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
20 אלף למערכת אז תקציב מכובד מאוד מאוד
יש הרבה התרקציות אבל אני חושב שלמוזיקה הזאות לא צריך ממש רמקולים כאלה יקרים
עצתי היא מגבר משולב תוצרת NAD דגם C372 ורמקוליםCerwin Vega V15F שילוב טוב מאוד בדוק שמעתי בטראקלין חשמל
תעשה חיפשים בחניות במחיר כזה מאה אחוז תהיה מרוצה
יש הרבה התרקציות אבל אני חושב שלמוזיקה הזאות לא צריך ממש רמקולים כאלה יקרים
עצתי היא מגבר משולב תוצרת NAD דגם C372 ורמקוליםCerwin Vega V15F שילוב טוב מאוד בדוק שמעתי בטראקלין חשמל
תעשה חיפשים בחניות במחיר כזה מאה אחוז תהיה מרוצה
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
ברשתות שיווק הדגמים הם די מוגבלים, וגם רוב המוכרים לא תמיד מהוקצעים בתחום.
יש כאן איפשהו באתר הזה רשימת חנויות מאוד מומלצות, שחברי האתר ביקרו בהן וקיבלו יחס הולם.
אתה יכול להסתמך על הרשימה הזו כיוון שרוב חברי האתר כאן הם כאלה שמבינים בתחום ויודעים איך מוכר צריך להתייחס אלינו, ואם כתבו שהיה כיף להכנס לחנות, אז תהיה בטוח שיהיה לך כיף לקנות שם.
כמו שכתבתי לך קודם, תלך ותנסה, תיקח דיסקים שאתה מכיר (אני מקווה שאתה שומע COSMA
)
בהצלחה.
יש כאן איפשהו באתר הזה רשימת חנויות מאוד מומלצות, שחברי האתר ביקרו בהן וקיבלו יחס הולם.
אתה יכול להסתמך על הרשימה הזו כיוון שרוב חברי האתר כאן הם כאלה שמבינים בתחום ויודעים איך מוכר צריך להתייחס אלינו, ואם כתבו שהיה כיף להכנס לחנות, אז תהיה בטוח שיהיה לך כיף לקנות שם.
כמו שכתבתי לך קודם, תלך ותנסה, תיקח דיסקים שאתה מכיר (אני מקווה שאתה שומע COSMA
בהצלחה.
אני חושב שסרווין וגה זאת באמת בחירה טובה באסים עשירים וחזקים להאוסים תבדוק בחנויות כמה מהדגמים שלהם וכמו כן לך על מגבר 2 ערוצים בכסף שנותר
נ.ב אני שומע cosma ז"ל וזה פסיכודאלי טראנס אז כך שהוא שומע האוס לא ניראה לי שהוא שומע אותו
ועוד משהוא שאלה בקשר לדי גי טיאסטו מזה בשבילך האוס כי טיאסטו זה לא האוס אלה קלאב טראנס אני מקווה שהסלנג הישראלי הלא מובן לא מבלבל אותך בסיגנונות
נ.ב אני שומע cosma ז"ל וזה פסיכודאלי טראנס אז כך שהוא שומע האוס לא ניראה לי שהוא שומע אותו
ועוד משהוא שאלה בקשר לדי גי טיאסטו מזה בשבילך האוס כי טיאסטו זה לא האוס אלה קלאב טראנס אני מקווה שהסלנג הישראלי הלא מובן לא מבלבל אותך בסיגנונות
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ההיפך חברים...
שילך וישמע סרוין ווגה ואחר כך שישמע דברים אחרים..
אני מבטיח לכם שהוא יחזור לכאן ויבין את ההבדלים בין רמקול בומים לרמקול אמיתי...
ועוד משהו לאוהדי הסרווין ווגה.. בתקציב שיש לו אני מבטיח לכם שאפשר להביא רמקול מחברה יותר מכובדת שינער לו את הבית כמו שצריך... ויתן לו פירוט מושלם..
שילך וישמע סרוין ווגה ואחר כך שישמע דברים אחרים..
אני מבטיח לכם שהוא יחזור לכאן ויבין את ההבדלים בין רמקול בומים לרמקול אמיתי...
ועוד משהו לאוהדי הסרווין ווגה.. בתקציב שיש לו אני מבטיח לכם שאפשר להביא רמקול מחברה יותר מכובדת שינער לו את הבית כמו שצריך... ויתן לו פירוט מושלם..