בעיה בXBMC עם תמונות
זה נראה כאילו הוא פשוט לא הריץ את הסריקה על התיקיות.
תיכנס במצב קבצים לתיקיה שהוספת ותלחץ על C. יפתח תפריט חדש שם צריך לבחור התחל סריקה.
אפשר גם לסמן באפשריות - ספריה שיריץ את הסריקה אוטומטית בהפעלת התוכנה - שזה נראה בעצם מסומן אצלך כבר.
תנסה את הסריקה הידנית ותראה מה קורה.
תיכנס במצב קבצים לתיקיה שהוספת ותלחץ על C. יפתח תפריט חדש שם צריך לבחור התחל סריקה.
אפשר גם לסמן באפשריות - ספריה שיריץ את הסריקה אוטומטית בהפעלת התוכנה - שזה נראה בעצם מסומן אצלך כבר.
תנסה את הסריקה הידנית ותראה מה קורה.
תבדוק שבהגדרות מסומן לו לבדוק את שם התיקייה ולא הקובץ, אולי בגלל זה לא מוצא לך את כולם.
אצלי לכל סדרה יש תיקיה משלה ובפנים תיקיה לכל עונה למרות שזה לא משנה.
הכי חשוב שיהיה רשום בשם קובץ עונה ומספר פרק בצורה הבאה: s01e01.
במידה ויהיה רשום נגיד 101 הוא לא יזהה.
אצלי לכל סדרה יש תיקיה משלה ובפנים תיקיה לכל עונה למרות שזה לא משנה.
הכי חשוב שיהיה רשום בשם קובץ עונה ומספר פרק בצורה הבאה: s01e01.
במידה ויהיה רשום נגיד 101 הוא לא יזהה.
נראה לי שבסדרות כשמסומן TVDB הוא יוריד מידע לפי השם תיקיה. אם התיקיה בעברית אז המידע יהיה בעברית ואם באנגלית אז המידע יהיה באנגלית.
בשביל סרטים אני משתמש בתוכנה שנקראת Ember Media Manager. היא מורידה את כל הפרטים על הסרט ומייצרת קבצי NFO לשמור את המידע. אבל היא מורידה רק פרטים באנגלית.
אם אתה רוצה עברית מSRATIM אני חושב שזה לא משנה באיזה שפה התיקיה זה עדיין ידע לזהות ולהוריד מידע בעברית.

בשביל סרטים אני משתמש בתוכנה שנקראת Ember Media Manager. היא מורידה את כל הפרטים על הסרט ומייצרת קבצי NFO לשמור את המידע. אבל היא מורידה רק פרטים באנגלית.
אם אתה רוצה עברית מSRATIM אני חושב שזה לא משנה באיזה שפה התיקיה זה עדיין ידע לזהות ולהוריד מידע בעברית.