Dexter - עונה 4
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
העונה הרביעית תחזור לאויר ב 27.9.09.
ל Cast של העונה מצטרף John Lithgow, אשר מוכר מהסדרה הקומית 3rd Rock from the Sun.
Lithgow יגלם רוצח סדרתי בשם Walter Simmons, אשר תמיד מבצע רצח משולש. דקסטר מוקסם משיטות ההרג הייחודיות של Simmons ובמיוחד מהיכולת שלו לחמוק ממאסר ב 30 שנה האחרונות.
טריילר לעונה 4:
ל Cast של העונה מצטרף John Lithgow, אשר מוכר מהסדרה הקומית 3rd Rock from the Sun.
Lithgow יגלם רוצח סדרתי בשם Walter Simmons, אשר תמיד מבצע רצח משולש. דקסטר מוקסם משיטות ההרג הייחודיות של Simmons ובמיוחד מהיכולת שלו לחמוק ממאסר ב 30 שנה האחרונות.
טריילר לעונה 4:
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 01/10/2009 11:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הציפייה "הורגת" אותי...
רק אתמול חזר הפופקורן מתיקון בארה"ב ובדיוק נולד לי תינוק לפני כחודש אז אני הולך להבין מה עובר על ידידנו...
הפרק הראשון דלף לרשת, הורדתי מטורנט באיכות SD וזה באמת הפרק...
נערך לאחרונה על ידי שח_מט ב 29/08/2009 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
פרק סביר.. כיף לחזור לבדיחות של מאסוקה ולתובנות של דקסטר....LIVING THE DREAM..........? בכל מקרה כל הרעיון עם השינה וסוף הפרק קצת איכזבו אותי אבל יחי הדקסטר שחזר אלינו 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נראה שעוד עונה מצויינת לפנינו.
היה יופי של פרק, רק חבל שבטיזר שהגיע בסוף הראו לנו ב 2 דקות את כל העונה שלפנינו...
איכות הפרק הייתה זוועתית מבחינת וידאו ואודיו, למרות שהפרק שקל 1.5GB
היה יופי של פרק, רק חבל שבטיזר שהגיע בסוף הראו לנו ב 2 דקות את כל העונה שלפנינו...
איכות הפרק הייתה זוועתית מבחינת וידאו ואודיו, למרות שהפרק שקל 1.5GB
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
בהחלט פרק מעולה. הקטע בו הראו אותו מתעורר, מועך את היתוש וכו', כמו בפתיח של הסידרה רק מרוט מעייפות בגלל התינוק (ואפילו ניגנו את נעימת הפתיחה) היה משובח. היה לי מאוד מוזר לראות את השחקן מהסידרה הקומית ההיא בתור רוצח סידרתי, אבל אחרי ה"הלם" הראשוני הבנתי שהוא בהחלט יכול להתאים לדמות. העונה נראה איך דקסטר יתמרן בין חיי משפחה והיותו אבא טרי לבין הצד האפל שלו. ניחוש שלי? זה לא יגמר בטוב (וכבר ראינו את זה בעצם העובדה שהוא מאבק חלקים מקורבנותיו).
הניסיון של הבת (אסטור - איזה שם הזוי) "לתחמן את המערכת" ולהשיג מה שהיא רוצה בעזרת מניפולציות גרם לי להיזכר בבת שלי שמתחילה בגיל די צעיר לבדוק את הגבולות שלי ושל אמא
ד"א - הכתבת שווה רצח
הניסיון של הבת (אסטור - איזה שם הזוי) "לתחמן את המערכת" ולהשיג מה שהיא רוצה בעזרת מניפולציות גרם לי להיזכר בבת שלי שמתחילה בגיל די צעיר לבדוק את הגבולות שלי ושל אמא
ד"א - הכתבת שווה רצח
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
התגעגענו, איך שקוף שהילד שלו יצא כמוהו. יש לו מחנך מצויין. את פתיחת הפרק בDD5.1 פשוט אדיר. בגרסא של Dexter S04E01 1080i HDTV DD5.1 MPEG2-SWiM , 12 MBPS
קצת מעורפל כל הקטע עם הרוצח המשולש. האם זה קופיקט או שאותו הרוצח חזר למשרה מלאה אחרי 30 שנה? ומה הסיפור עם המערומים, גם לא מובן חוץ מהשריטה כמובן.
בקצב הזה עוד תהיה לנו עונה עשירית, כי באמת שאין סוף לרוצחים ולאנסים לצערינו, ובשביל זה דקסטר קיים.
בניגוד לPRISON BREAK קשה להאמין שדקסטר ימאס, אבל חשוב לשמור על רמות מתח גבוהות, כי 2 העונות האחרונות היו בסדר אבל לא כמו הראשונה
קצת מעורפל כל הקטע עם הרוצח המשולש. האם זה קופיקט או שאותו הרוצח חזר למשרה מלאה אחרי 30 שנה? ומה הסיפור עם המערומים, גם לא מובן חוץ מהשריטה כמובן.
בקצב הזה עוד תהיה לנו עונה עשירית, כי באמת שאין סוף לרוצחים ולאנסים לצערינו, ובשביל זה דקסטר קיים.
בניגוד לPRISON BREAK קשה להאמין שדקסטר ימאס, אבל חשוב לשמור על רמות מתח גבוהות, כי 2 העונות האחרונות היו בסדר אבל לא כמו הראשונה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אתה מדבר על הפרק בו הוא כמעט נרדם לכל אורך הפרק ומחפש את הגופה ה ש"אבדה"? בעיני זה היה פרק מעולה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אומנם אין בפרקים את מימד המתח כמו בעונה 1 & 2, אך הם דווקא פרקים נחמדים. אי אפשר לצפות כי כל פרק יכיל סצנות אקשן ופעולה, בצורה זו מכירים לנו צדדים נוספים באישיות של דקס וכיצד החיים החדשים שלו משתלבים עם העיסוק האהוב עליו.
ראיתי אתמול את שני הראשונים.
היה נחמד לא מבריק אבל יש פוטנציאל לעונה
חבל שלא הביאו דם חדש במחלקת השוטרים
היה נחמד לא מבריק אבל יש פוטנציאל לעונה
חבל שלא הביאו דם חדש במחלקת השוטרים