תודה זיו! מזמן חיפשתי אתר מסודר כזה לבדיקת תדרים..
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
ישנן תוכנות שמיועדות לדבר, ומסוגלות לייצר תדרי סינוס (או משהו אחר במידה וצריך) בתדר הרצוי. אני עשיתי שימוש רב בתוכנות האילו לצורך בדיקת שמיעה (לבדוק עד איפה אני שומע בגבול העליון) ולצורך בדיקה של היכולת של רמקולים לשחזר באס נמוך במיוחד.
anatoli15 כתב:ישנן תוכנות שמיועדות לדבר, ומסוגלות לייצר תדרי סינוס (או משהו אחר במידה וצריך) בתדר הרצוי. אני עשיתי שימוש רב בתוכנות האילו לצורך בדיקת שמיעה (לבדוק עד איפה אני שומע בגבול העליון) ולצורך בדיקה של היכולת של רמקולים לשחזר באס נמוך במיוחד.
anatoli15 כתב:ישנן תוכנות שמיועדות לדבר, ומסוגלות לייצר תדרי סינוס (או משהו אחר במידה וצריך) בתדר הרצוי. אני עשיתי שימוש רב בתוכנות האילו לצורך בדיקת שמיעה (לבדוק עד איפה אני שומע בגבול העליון) ולצורך בדיקה של היכולת של רמקולים לשחזר באס נמוך במיוחד.
...
ועד איפה באמת אתה שומע בגבול העליון ?
...
לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על הבדיקה הזו, שכן צריך לעת על איזו עוצמה לבדוק. אני השתמשתי בהגדרות התוכנה שעומדות על מינוס 12דציבל, ואת הוולים של הכרטיס השארתי זהה לזה שבו אני שומע מוזיקה עם האוזניות (משהו כמו מינוס 10דציבל על האימו 1212M שלי) והפסקתי לשמוע לקרת ה-17.5kHz.
אם לדעתכם זה שווה, אז למה לא להוסיף את זה לאינדקס הקישורים שלנו?
למי שלא יודע, ניתן לתת לנו המלצות לאינדקס הקישורים. המערכת עוקבת אחרי כל דבר שאתם תורמים לאתר ואנחנו (פנימית) מסוגלים לדעת כמה כל אחד "תרם" לאתר באופן זה (לכן, עדיף שאתם תכניסו את הלינקים ולא אנחנו).