אכזבה מהפלזמה שלי ומשידורי HD כבלים
ברשותי פנסוניק פלזמה 42 אינטש PH10 .
יש לי ממיר HD חדש שקיבלתי עכשיו או שאני לא מכוייל נכון או שפשוט הטלויזיה שלי גרועה.
ערוץ הסרטים אני ממש לא מרגיש HD זה נראה מקסימום יותר טוב מהרגיל אבל לא משהו פנומנלי.
ערוץ הסדרות גם.
נשיונל גיאוגרפיק נראה בסדר חלק מהמקרים .
MTV ממש לא נראה לי HD.
ספורט נראה סבבה אבל בתנועה יש גרעיניות, ראיתי אצל חבר ואצלו ראו הרבה יותר טוב לא יודע איך להסביר עם SAMSUNG LCDץ
יש לי ממיר HD חדש שקיבלתי עכשיו או שאני לא מכוייל נכון או שפשוט הטלויזיה שלי גרועה.
ערוץ הסרטים אני ממש לא מרגיש HD זה נראה מקסימום יותר טוב מהרגיל אבל לא משהו פנומנלי.
ערוץ הסדרות גם.
MTV ממש לא נראה לי HD.
ספורט נראה סבבה אבל בתנועה יש גרעיניות, ראיתי אצל חבר ואצלו ראו הרבה יותר טוב לא יודע איך להסביר עם SAMSUNG LCDץ
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
PH10 זהו מסך HDR.
איך מחובר? COMPONENT או שיש לך כרטיס HDMI?
תבדוק הגדרות רזולוצית ממיר, והגדרות מסך.
תלחץ SETUP, בהגדרת וידאו לך ל ADVANCED, שם יש לך הגדרת 3D, GAMMA ועוד כמה דברים שיעזרו לך לכייל את המסך.
ההגדרה הסטנדרטית היא: מסך DINAMIC פחות 10 אחוז, SHARPNESS על 5-, צבע 10+, גאממה 2.2, הגדרות מתקדמות על מצב ON.
איך מחובר? COMPONENT או שיש לך כרטיס HDMI?
תבדוק הגדרות רזולוצית ממיר, והגדרות מסך.
תלחץ SETUP, בהגדרת וידאו לך ל ADVANCED, שם יש לך הגדרת 3D, GAMMA ועוד כמה דברים שיעזרו לך לכייל את המסך.
ההגדרה הסטנדרטית היא: מסך DINAMIC פחות 10 אחוז, SHARPNESS על 5-, צבע 10+, גאממה 2.2, הגדרות מתקדמות על מצב ON.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gizzz כתב:ברשותי פנסוניק פלזמה 42 אינטש PH10 .
ערוץ הסדרות גם.
MTV ממש לא נראה לי HD.
ספורט נראה סבבה אבל בתנועה יש גרעיניות, ראיתי אצל חבר ואצלו ראו הרבה יותר טוב לא יודע איך להסביר עם SAMSUNG LCDץ...
gizzz שלום .
יש לחבר שלי אותו מסך של פנסוניק PH-10 גודל 50 מחובר לממיר הוט HD .
ויש לו אותם בעיות שציינת .
נכון המסך נחשב למיושן . חוסר כניסות במסך .
אינו תומך 1080p .
תנסה לחבר אותו החיבור קומפוננט ויתכן שהתוצאות יהיו טובות יותר .
בהצלחה .
jexy
תודה אני אנסה את ההגדרות שנתת לי.
אני מחובר ב HDMI כמובן.
יש לי ממתג HDMI NO BRAND הייתי בטוח ששהבעיה נמצאת שם שהממתג מנחית לי את השידור אבל ניתקתי וחיברתי ישירות ועדיין לא היה הבדל בשידור.
הכי מטריף אותי במשחק כדורגל אני רואה גרעיניות שחורה בתזוזת מצלמה. ברקע. שהתמונה עומדת זה נראה טוב רק שהיא מתחילה לזוז.
תודה אני אנסה את ההגדרות שנתת לי.
אני מחובר ב HDMI כמובן.
יש לי ממתג HDMI NO BRAND הייתי בטוח ששהבעיה נמצאת שם שהממתג מנחית לי את השידור אבל ניתקתי וחיברתי ישירות ועדיין לא היה הבדל בשידור.
הכי מטריף אותי במשחק כדורגל אני רואה גרעיניות שחורה בתזוזת מצלמה. ברקע. שהתמונה עומדת זה נראה טוב רק שהיא מתחילה לזוז.