בעיה במיקום רמקול סנטר
-
nirhadar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
שלום
יש לי מערכת 5.1 רמקולים סטליטים, הבעיה הרצינית היא שפשוט אין לי מקום לשים את הרמקול סנטר. פשוט אין.
מבחינת מיקום, הוא חייב להיות מעל או מתחת לטלויזיה , נכון ? הבעיה היא שמעל הוא יוצא ממש גבוה כי הטלוזיה תלויה ומתחת פשוט לא יהיה מקום למעבר של אנשים. המערכת היא בחדר שלי ולא בסלון.
מה לעשות ??
הטלוזיה אולי יכולה לשמש כאילו כרמקול סנטר אולי ?
תודה
יש לי מערכת 5.1 רמקולים סטליטים, הבעיה הרצינית היא שפשוט אין לי מקום לשים את הרמקול סנטר. פשוט אין.
מבחינת מיקום, הוא חייב להיות מעל או מתחת לטלויזיה , נכון ? הבעיה היא שמעל הוא יוצא ממש גבוה כי הטלוזיה תלויה ומתחת פשוט לא יהיה מקום למעבר של אנשים. המערכת היא בחדר שלי ולא בסלון.
מה לעשות ??
הטלוזיה אולי יכולה לשמש כאילו כרמקול סנטר אולי ?
תודה
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
הטלוויזיה לא יכולה לשמש כסנטר.
אם תוכל להעלות תמונה, נוכל לנסות ליעץ לך.
כעקרון, אם יש ממש בעיה של מיקום, תמיד ניתן לבטל את יציאת הסנטר ברסיבר, כך שהוא יוציא את אות הסנטר דרך שני הרמקולים הקדמיים.
אם תוכל להעלות תמונה, נוכל לנסות ליעץ לך.
כעקרון, אם יש ממש בעיה של מיקום, תמיד ניתן לבטל את יציאת הסנטר ברסיבר, כך שהוא יוציא את אות הסנטר דרך שני הרמקולים הקדמיים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
nirhadar
-
- חבר שרק התחיל

סליחה אבל לא הבנתי מה לעשות ומה הבעיה שתווצר ):
כמו כן אלה הרמקולים שיש לי בלי קשר:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 512&Page=1
כמו כן אלה הרמקולים שיש לי בלי קשר:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 512&Page=1
נערך לאחרונה על ידי nirhadar ב 28/08/2009 22:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
אפשר בשקט גם לוותר על סנטר, במיוחד אם הרמקולים של הטלוויזיה שלך פחות טובים באופן משמעותי מהקדמיים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
בדיוק.danlior כתב:אפשר בשקט גם לוותר על סנטר, במיוחד אם הרמקולים של הטלוויזיה שלך פחות טובים באופן משמעותי מהקדמיים....
מרטין - הרמקולים של הטלוויזיה לא מתוכננים לשמש כסנטר, בפרט לא כחלק מסט של רמקולים. בהרבה מקרים הם כוללים אפקטי סראונד שממש לא מתאימים במקרה הזה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
1. תחבר את יציאות ה-PRE OUT של הסנטר למסך הטלויזיה לכניסת האודיו המתאימה לכניסת הוידאו שבה אתה צופה.
2. אני לא חושב שבסט סטלייטים אפשר לוותר על הסנטר. האימאג'ינג שנוצר (אם בכלל) מזוג סטלייטים הוא אפסי.
3. ברור שרמקולים של המסך לא נועדו לזה, אנחנו מדברים פה על פשרה שנוצרת בעקבות חוסר מקום ולדעתי היא עדיפה על ויתור טוטאלי (שוב במקרה הזה, כי הרי ידוע שאני אחד מהחסידים הגדולים של "אם אין סנטר תואם אז עדיף לוותר" - כמו אצלי במערכת).
2. אני לא חושב שבסט סטלייטים אפשר לוותר על הסנטר. האימאג'ינג שנוצר (אם בכלל) מזוג סטלייטים הוא אפסי.
3. ברור שרמקולים של המסך לא נועדו לזה, אנחנו מדברים פה על פשרה שנוצרת בעקבות חוסר מקום ולדעתי היא עדיפה על ויתור טוטאלי (שוב במקרה הזה, כי הרי ידוע שאני אחד מהחסידים הגדולים של "אם אין סנטר תואם אז עדיף לוותר" - כמו אצלי במערכת).
-
nirhadar
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
כמה יהיה " נורא" אם הסנטר יהיה ממוקם מעל המסך ? כאשר רמקול ימני ושמאלי יהיו ממוקמים בערך בגובה של 1.7 מ' והסנטר יהיה ממוקם מעל המסך בגובה של 2.5 מ' לערך ?
כמה יהיה " נורא" אם הסנטר יהיה ממוקם מעל המסך ? כאשר רמקול ימני ושמאלי יהיו ממוקמים בערך בגובה של 1.7 מ' והסנטר יהיה ממוקם מעל המסך בגובה של 2.5 מ' לערך ?
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
נסה ככה, נסה עם הרמקולים של הטלויזיה כסנטר, נסה ללא סנטר בכלל והחלט על סמך התוצאה ולפי טעמך. אין נכון ולא נכון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- haim512
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
אתה לא יכול לבנות מדף קטן מתחת לטלויזיה? הרמקול הוא סטלייט אז זה לא הרבה מקום.