האם PILOT הוא מותג מדבקה?
ובכלל מה מושך יבואנים כמו ישפאר וניופאן להתעסק עם מותגי מדבקה?
איך חברה שמוכרת סוני- מוצרים חדשניים וי'קרים בדר"כ, מזהה את עצמה גם עם lenco,
מותג מדבקה מובהק?
ובכלל לגבי מוצרי מדבקה, מישהו יודע מה איכות של מסכי LCD FHD הנמכרים כיום? מה הסיכונים? (הרי אם יש אחריות של ניופאן ישפאר זה כמו לקנות סוני מהבחינה הזו, לא?)
איך חברה שמוכרת סוני- מוצרים חדשניים וי'קרים בדר"כ, מזהה את עצמה גם עם lenco,
מותג מדבקה מובהק?
ובכלל לגבי מוצרי מדבקה, מישהו יודע מה איכות של מסכי LCD FHD הנמכרים כיום? מה הסיכונים? (הרי אם יש אחריות של ניופאן ישפאר זה כמו לקנות סוני מהבחינה הזו, לא?)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה היא למה לא?
מה מפריע לך שהם מתעסקים גם עם מוצרי HIGH END וגם עם מוצרי LOW END. זה לשווקים שונים, זה יצרנים שונים וזה חנויות חשמל שונות. הם רוצים כיסוי של כל טווח המוצרים - וזה נותן להם הכנסה לא קטנה כנראה (אחרת לא היו מתעסקים בזה).
לגבי מדבקות, צריך להבין שיש כמה יצרנים גדולים במזרח שמייצרים את כל מוצרי המדבקה (זה כל הרעיון). נניח ומחר אני רוצה לייצר מסכי OFER. אני פונה לאחת החברות הללו, מגדיר בדיוק איזה גימור אני רוצה, איזה פאנל אני רוצה (מגרוע במיוחד וזול למסכים סופר איכותיים), איזה מערכת עיבוד תמונה ויכולות אקסטרה אני רוצה, שולח את עיצוב המדבקה ומקבל הצעת מחיר למכולה...
מוצרי המדבקה שהם גרועים הם כאלה לא בגלל שהם חייבים להיות כאלה אלה שיעד המחיר שלהם והפשרות שעשו בהם גרמו להם להיות כאלה.
מה מפריע לך שהם מתעסקים גם עם מוצרי HIGH END וגם עם מוצרי LOW END. זה לשווקים שונים, זה יצרנים שונים וזה חנויות חשמל שונות. הם רוצים כיסוי של כל טווח המוצרים - וזה נותן להם הכנסה לא קטנה כנראה (אחרת לא היו מתעסקים בזה).
לגבי מדבקות, צריך להבין שיש כמה יצרנים גדולים במזרח שמייצרים את כל מוצרי המדבקה (זה כל הרעיון). נניח ומחר אני רוצה לייצר מסכי OFER. אני פונה לאחת החברות הללו, מגדיר בדיוק איזה גימור אני רוצה, איזה פאנל אני רוצה (מגרוע במיוחד וזול למסכים סופר איכותיים), איזה מערכת עיבוד תמונה ויכולות אקסטרה אני רוצה, שולח את עיצוב המדבקה ומקבל הצעת מחיר למכולה...
מוצרי המדבקה שהם גרועים הם כאלה לא בגלל שהם חייבים להיות כאלה אלה שיעד המחיר שלהם והפשרות שעשו בהם גרמו להם להיות כאלה.
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
לנקו זה מוצר מדבקה של חברת ויסטל הטורקית.
ויסטל זהו יצרן האלקטרוניקה הגדול באירופה, בבעלות של יהודי אוהב ישראל (מין שרי אריסון טורקי... ).
מסכי ה-LCD של ויסטל לא רעים בכלל ועם מעבד תמונה טוב מאוד.
בין מוצרי המדבקה שנמכרים בארץ מהיצרן הזה, מרנץ (ניו פאן), יונידן (יורוקום), בקו ולנקו(ישפאר) ועוד
ויסטל זהו יצרן האלקטרוניקה הגדול באירופה, בבעלות של יהודי אוהב ישראל (מין שרי אריסון טורקי... ).
מסכי ה-LCD של ויסטל לא רעים בכלל ועם מעבד תמונה טוב מאוד.
בין מוצרי המדבקה שנמכרים בארץ מהיצרן הזה, מרנץ (ניו פאן), יונידן (יורוקום), בקו ולנקו(ישפאר) ועוד
נערך לאחרונה על ידי kalderondavid ב 28/08/2009 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
לי לא מפריע, ואני מבין את זה שזה מקור הכנסות (אני חושב שאולי אפילו גדול יותר),
זה פשוט עניין שתמיד נשמע מפוקפק ולא רציני, ונראה שחברות רציניות לא צריכות להתעסק ולהתקשר עם דברים כאלה,
ד"א אתה יכול לתת לי דוגמה למסך כזה שהוא סופר איכותי? או שהכוונה היא לכל המותגים המוכרים?
זה פשוט עניין שתמיד נשמע מפוקפק ולא רציני, ונראה שחברות רציניות לא צריכות להתעסק ולהתקשר עם דברים כאלה,
ד"א אתה יכול לתת לי דוגמה למסך כזה שהוא סופר איכותי? או שהכוונה היא לכל המותגים המוכרים?
תגדיר חברות רציניות? ישפאר זה לא סוני וניופאן זה לא טושיבה, זו מדינה קטנה וכל יבואן התחיל בד"כ מייצוג של חברה כזו או אחרת בשנות ה- 80 וה- 90 אבל בגלל התרחבות הדרישה בשוק והצרכים הוא התחיל לייבא מוצרים נוספים בהסכם. היום ניופאן למשל חולשת על מגוון ענק של מותגים, חלקם מוכרים וחלקם מותגי מדבקה באופן הזה היא פונה למספר קהלי יעד ומאפשרת לכל אחד לבחור את מה שמתאים לו בהתאם לאיכות הנדרשת והתקציב שברשותו.sagioto כתב:לי לא מפריע, ואני מבין את זה שזה מקור הכנסות (אני חושב שאולי אפילו גדול יותר),
ד"א אתה יכול לתת לי דוגמה למסך כזה שהוא סופר איכותי? או שהכוונה היא לכל המותגים המוכרים?...
הדבר היחיד שחשוב ועליו צריך לתת את הדעת נוגע לרמת השירות, במידה וניופאן או ישפאר או כל חברה אחרת נותנת שירות זהה למותג הידוע ולמותג המדבקה אין לנו על מה להלין, במידה ויש אפלייה בינהם, אזי פה כבר ההתעסקות עם מותגי מדבקה הופכת לבדיחה לא מצחיקה. ממה שאני יודע עד היום הם בד"כ די בסדר בקטע הזה.
ודרך אגב, מותג מדבקה יכול לשרת שנים רבות את הלקוח, לא כולם מתעסקים בתחום ומבינים עניין, חלק רוצים מוצר מבית טוב (יבואן) שיעבוד.
נשמע טוב, הייתי קונה טלוויזיית OFER, בטוח שהאיכות שלה תהיה גבוהה.oferlaor כתב:השאלה היא למה לא?
נניח ומחר אני רוצה לייצר מסכי OFER. אני פונה לאחת החברות הללו, מגדיר בדיוק איזה גימור אני רוצה, איזה פאנל אני רוצה (מגרוע במיוחד וזול למסכים סופר איכותיים), איזה מערכת עיבוד תמונה ויכולות אקסטרה אני רוצה, שולח את עיצוב המדבקה ומקבל הצעת מחיר למכולה...
...
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
הבעיה שיש יבואנים בארץ שמשווקים מכשירים של מוצר הדגל שלהם, כשבעצם המכשיר הוא מוצר שמיוצר ע"י יצרן סיני אנונימי.riji כתב:תגדיר חברות רציניות? ישפאר זה לא סוני וניופאן זה לא טושיבה, זו מדינה קטנה וכל יבואן התחיל בד"כ מייצוג של חברה כזו או אחרת בשנות ה- 80 וה- 90 אבל בגלל התרחבות הדרישה בשוק והצרכים הוא התחיל לייבא מוצרים נוספים בהסכם. היום ניופאן למשל חולשת על מגוון ענק של מותגים, חלקם מוכרים וחלקם מותגי מדבקה באופן הזה היא פונה למספר קהלי יעד ומאפשרת לכל אחד לבחור את מה שמתאים לו בהתאם לאיכות הנדרשת והתקציב שברשותו.sagioto כתב:לי לא מפריע, ואני מבין את זה שזה מקור הכנסות (אני חושב שאולי אפילו גדול יותר),
ד"א אתה יכול לתת לי דוגמה למסך כזה שהוא סופר איכותי? או שהכוונה היא לכל המותגים המוכרים?...
הדבר היחיד שחשוב ועליו צריך לתת את הדעת נוגע לרמת השירות, במידה וניופאן או ישפאר או כל חברה אחרת נותנת שירות זהה למותג הידוע ולמותג המדבקה אין לנו על מה להלין, במידה ויש אפלייה בינהם, אזי פה כבר ההתעסקות עם מותגי מדבקה הופכת לבדיחה לא מצחיקה. ממה שאני יודע עד היום הם בד"כ די בסדר בקטע הזה.
ודרך אגב, מותג מדבקה יכול לשרת שנים רבות את הלקוח, לא כולם מתעסקים בתחום ומבינים עניין, חלק רוצים מוצר מבית טוב (יבואן) שיעבוד....
אני כטכנאי פותח מכשיר של חברה (ידועה, שמיצרת מכשירי LCD איכותיים) ורואה שבעצם המכשיר הוא מכשיר סיני שמשווק במקביל גם במוצרי מדבקה.. הלקוח בעצם משלם לפעמים כפול רק על המדבקה...
הדרך לדעת אם המכשיר הוא מוצר מדבקה או באמת של היצרן האמיתי, זה לבדוק בגוגל אם המכשיר משווק גם בעולם, וגם לבדוק באתר של היצרן אם יש לו דגם כזה.
לגמריamit_a כתב:נשמע טוב, הייתי קונה טלוויזיית OFER, בטוח שהאיכות שלה תהיה גבוהה.oferlaor כתב:השאלה היא למה לא?
נניח ומחר אני רוצה לייצר מסכי OFER. אני פונה לאחת החברות הללו, מגדיר בדיוק איזה גימור אני רוצה, איזה פאנל אני רוצה (מגרוע במיוחד וזול למסכים סופר איכותיים), איזה מערכת עיבוד תמונה ויכולות אקסטרה אני רוצה, שולח את עיצוב המדבקה ומקבל הצעת מחיר למכולה...
......
המושג מוצר מדבקה מזמן איבד את משמעותו
לומר שלנקו ובקו הם מוצרי מדבקה זה כמו לומר שאייפון ואייפד הם מוצרי מדבקה של אפל. גם הם מיוצרים בסין.
לי למשל היו טלויזיות של jetpoint נורמנדה pilot abho rcu שנים רבות.המכשירים באיכות מעולה.כמו כן היה לי מסך מחשב של inova גם כן מעולה.
הם היו בכלל hd רדי כלומר אפילו לא fullhd .תמיד יש להסתכל לגופו של ענין ושל מכשיר.כמי שמשכיר יחידות סטודיו עד היום עובדות אצלי טלויזיות פילוט ונורמנדה ואפילו פירלס וסנסוי מהסוג הישן כלומר הגדולות של פעם.
כל טלויזיה כזאת ברגע שהיא מתקלקלת אני קונה מוצר מדבקה אחר 32 אינץ. המחיר זול והמוצר עובד מצוין שנים. רק לפני חודש קניתי שני מקררים neon.
תכניסו טוב טוב לראש שאצל הסינים כשאתה יבואן ורוצה להזמין אז הוא שואל אותך אם אתה רוצה בחמישים דולר או 500 דולר .יש לו גם כזה וגם כזה.
עם זאת ברור שלביתי רכשתי טלויזיות של lg 4k והיתה לי התלבטות בינן לבין סמסונג שהם מותג מעולה.כך גם יש לי טלויזיות 32 אינץ של סוני ופנסוניק וסמסונג שמשמשות אצלי כמסכי מחשב.
ברור שטלויזיות של סמסונג lg פיליפס פנסוניק סוני טושיבה הייסנס הייר הם יותר איכותיות מהשאר אבל גם אצלם יש את הרמה התחתונה שאני לא רואה הבדל בין הרמה התחתונה שלהם לשאר המותגים שהוזכרו לעיל.
לי למשל היו טלויזיות של jetpoint נורמנדה pilot abho rcu שנים רבות.המכשירים באיכות מעולה.כמו כן היה לי מסך מחשב של inova גם כן מעולה.
הם היו בכלל hd רדי כלומר אפילו לא fullhd .תמיד יש להסתכל לגופו של ענין ושל מכשיר.כמי שמשכיר יחידות סטודיו עד היום עובדות אצלי טלויזיות פילוט ונורמנדה ואפילו פירלס וסנסוי מהסוג הישן כלומר הגדולות של פעם.
כל טלויזיה כזאת ברגע שהיא מתקלקלת אני קונה מוצר מדבקה אחר 32 אינץ. המחיר זול והמוצר עובד מצוין שנים. רק לפני חודש קניתי שני מקררים neon.
תכניסו טוב טוב לראש שאצל הסינים כשאתה יבואן ורוצה להזמין אז הוא שואל אותך אם אתה רוצה בחמישים דולר או 500 דולר .יש לו גם כזה וגם כזה.
עם זאת ברור שלביתי רכשתי טלויזיות של lg 4k והיתה לי התלבטות בינן לבין סמסונג שהם מותג מעולה.כך גם יש לי טלויזיות 32 אינץ של סוני ופנסוניק וסמסונג שמשמשות אצלי כמסכי מחשב.
ברור שטלויזיות של סמסונג lg פיליפס פנסוניק סוני טושיבה הייסנס הייר הם יותר איכותיות מהשאר אבל גם אצלם יש את הרמה התחתונה שאני לא רואה הבדל בין הרמה התחתונה שלהם לשאר המותגים שהוזכרו לעיל.
Re: המושג מוצר מדבקה מזמן איבד את משמעותו
@קוקיה
·
איך הגעת לפוסט מלפני כמעט 10 שנים?
·
איך הגעת לפוסט מלפני כמעט 10 שנים?
נערך לאחרונה על ידי Sourc3 ב 02/08/2018 16:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה בגלל ששום דבר לא השתנה
עד היום פועלות בשוק אותן החברות ועד היום עולות אותן השאלות ואותן הבעיות ואותם ההתלבטויות.
וגם אני מקליד לאט--כי אני פנסיונר זקן.
וגם אני מקליד לאט--כי אני פנסיונר זקן.