מוכר בניופאן מתעקש שניתן לעדכן את הרסיבר הנ"ל בכל הפורמטים החדשים כולל TrueHD ו-DTS HD ע"י תוכנה או "מקסימום" עדכון צ'יפ פנימי בחברה.
עקרונית לא נשמע משהו תלוש מהמציאות שכן רוב הקידודים משמעותם פיענוח שבסיסו בתוכנה
אבל מוזר לי שכזו תובנה משמעותית לא עלתה מעולם בפורום.
אם הדבר נכון מחיר של 5000 ש"ח הוא אכן מציאה,
השאלה - האם יש דברים בגו ?.....
מישהו ?....
האם ניתן לשדרג Denon 4306 בפורמטים החדשים (HD) ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
רסיבר מצויין (הקודם שלי).
התשובה היא לא. הפיענוח הזה איננו בתוכנה, אלא לרוב בחומרה (חוץ מה-PS3, שבו יש מעבד מספיק חזק בשביל לפענח חלק מהפורמטים ל-PCM).
אבל...
מה שכן - הרסיבר הזה תומך ב-PCM, מה שאומר שאפשר עקרונית לקחת נגן בלוריי או מזרימדיה שיודעים לעשות TRANSCODING ל-PCM ולפתור את זה ככה (או פיענוח ליציאות אודיו אנלוגיות). היחיד שאני מכיר שעושה את זה הוא סדרת ה-HDI DUNE, אך כרגע הם לא זמינים בארץ כ"כ.
התשובה היא לא. הפיענוח הזה איננו בתוכנה, אלא לרוב בחומרה (חוץ מה-PS3, שבו יש מעבד מספיק חזק בשביל לפענח חלק מהפורמטים ל-PCM).
אבל...
מה שכן - הרסיבר הזה תומך ב-PCM, מה שאומר שאפשר עקרונית לקחת נגן בלוריי או מזרימדיה שיודעים לעשות TRANSCODING ל-PCM ולפתור את זה ככה (או פיענוח ליציאות אודיו אנלוגיות). היחיד שאני מכיר שעושה את זה הוא סדרת ה-HDI DUNE, אך כרגע הם לא זמינים בארץ כ"כ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
או לחבר בכניסה מכשיר כמו זה שזיו חשף בחדשות: http://www.hometheater.co.il/vt85327.%D ... 7%95%D7%92
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.