שאלה לגבי הפופקורן החדש והצגת כתוביות ב- DB ?
היי,
הבנתי כי ה- C200 החדש אמור להיות מסוגל להציג Blu-ray עם התפריטים ...
ואני תוהה לגבי התרגום בעברית.
עד כה, הייתי ממקם קובץ תירגום בעל אותו שם של קובץ הוידאו תחת BDMV-STREAM
אבל השאלה, האם גם כשננגן תוכן בלו-ריי עם תפריטים, האם תהיה דרך להוסיף את התירגום מקובץ ?
ממש לא בא לי להתחיל להתעסק עם תוכנות חיצוניות בכדי לנסות ולהוסיף תירגום , מסונכרן ...
בתודה מראש
הבנתי כי ה- C200 החדש אמור להיות מסוגל להציג Blu-ray עם התפריטים ...
ואני תוהה לגבי התרגום בעברית.
עד כה, הייתי ממקם קובץ תירגום בעל אותו שם של קובץ הוידאו תחת BDMV-STREAM
אבל השאלה, האם גם כשננגן תוכן בלו-ריי עם תפריטים, האם תהיה דרך להוסיף את התירגום מקובץ ?
ממש לא בא לי להתחיל להתעסק עם תוכנות חיצוניות בכדי לנסות ולהוסיף תירגום , מסונכרן ...
בתודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בגדול יש שתי אפשרויות:
1. אם הם יממשו את ה-BLURAY SDK (ואז יתמכו בכל התפרטים וכל החוכמות כמו ב-DUNE) אז אי אפשר יהיה להכניס תרגום פנימה כי זה ECOSYSTEM סגור.
2. אם הם יממשו את התפריטים בעצמם (המון כסף ועבודה), כמו ה-TVIX 6500, אז הם כן יוכלו להכניס את התרגום, אבל אז זה יהיה על חשבון יכולות בלו-ריי כמו תפריטים חכמים, תוספות ואינטרקטיביות.
אני מהמר על אופציה 1, רק DVICO מופרעים מספיק בשביל לממש לבד את הבלוריי.
1. אם הם יממשו את ה-BLURAY SDK (ואז יתמכו בכל התפרטים וכל החוכמות כמו ב-DUNE) אז אי אפשר יהיה להכניס תרגום פנימה כי זה ECOSYSTEM סגור.
2. אם הם יממשו את התפריטים בעצמם (המון כסף ועבודה), כמו ה-TVIX 6500, אז הם כן יוכלו להכניס את התרגום, אבל אז זה יהיה על חשבון יכולות בלו-ריי כמו תפריטים חכמים, תוספות ואינטרקטיביות.
אני מהמר על אופציה 1, רק DVICO מופרעים מספיק בשביל לממש לבד את הבלוריי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אין צורך להמתין, סביר להניח כי לעולם לא נוכל לשלב עם תפריטי Blu-ray תרגום חיצוני בשל העבודה הרבה שהעניין צורך.
אני דוחף לעומת זאת אפשרות לביטול הצגת התפריטים ואז יהיה ניתן לנגן את קובץ ה m2ts הגדול ביותר (או דווקא את ה PlayList) כאשר קובץ ה SRT נושא אותו שם.
אני דוחף לעומת זאת אפשרות לביטול הצגת התפריטים ואז יהיה ניתן לנגן את קובץ ה m2ts הגדול ביותר (או דווקא את ה PlayList) כאשר קובץ ה SRT נושא אותו שם.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אבל איך זה יטופל במידה והסרט מורכב ממספר קבצי m2ts כפי שקורה לא פעם?ziv_r כתב:אין צורך להמתין, סביר להניח כי לעולם לא נוכל לשלב עם תפריטי Blu-ray תרגום חיצוני בשל העבודה הרבה שהעניין צורך.
אני דוחף לעומת זאת אפשרות לביטול הצגת התפריטים ואז יהיה ניתן לנגן את קובץ ה m2ts הגדול ביותר (או דווקא את ה PlayList) כאשר קובץ ה SRT נושא אותו שם....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
בדיוק כפי שזה מטופל כיום, קובץ m2ts עם קובץ srt בשם זהה.
לפי שיחליט לצפות ללא כתוביות חיצוניות, יצפה עם התפריטים.
כמובן שזאת רק הצעה שאני דחפתי כבר ל Syabas והם שוקלים אותה ברצינות, הם מודעים טוב מאוד לחסרון הכתוביות של ה C-200.
לפי שיחליט לצפות ללא כתוביות חיצוניות, יצפה עם התפריטים.
כמובן שזאת רק הצעה שאני דחפתי כבר ל Syabas והם שוקלים אותה ברצינות, הם מודעים טוב מאוד לחסרון הכתוביות של ה C-200.