תופעה מוזרה בפלזמה
הדגם הוא 50PQ300R.
אתמול חיברתי מחשב למסך בחיבור VGA-VGA וצפיתי בסרט. תוך כדי הסרט שמתי לב שבפס השחור התחתון בסרט נשארים סימנים של הכתוביות. בנוסף, באמצע הסרט קפצה לי הודעה של המחשב וגם לה נשאר סימן בפס השחור התחתון.
יש לציין שהסימנים נעלמו בהדרגה והיום כבר נמחקו לחלוטין. בצפייה בסרטים דרך הממיר או ה DVD התופעה לא התרחשה.
ההגדרות בחיבור VGA:
ניגודיות- 80
בהירות- 50
אני חושש מצריבה.
אתמול חיברתי מחשב למסך בחיבור VGA-VGA וצפיתי בסרט. תוך כדי הסרט שמתי לב שבפס השחור התחתון בסרט נשארים סימנים של הכתוביות. בנוסף, באמצע הסרט קפצה לי הודעה של המחשב וגם לה נשאר סימן בפס השחור התחתון.
יש לציין שהסימנים נעלמו בהדרגה והיום כבר נמחקו לחלוטין. בצפייה בסרטים דרך הממיר או ה DVD התופעה לא התרחשה.
ההגדרות בחיבור VGA:
ניגודיות- 80
בהירות- 50
אני חושש מצריבה.
המסך ברשותי חודשיים וחצי וכבר נצפה שעות רבות. לא נראה לי שהוא בתקופה הראשונית שלו.
זה אכן נמחק אבל זה אמור לקרות? מדובר בתופעה רגילה או משהו שצריך לחשוש ממנו?
המסך עצמו מצויין, האיכות ב SD מעולה וכנ"ל ב HD. מרחק הצפייה 3.4 מ'.
זה אכן נמחק אבל זה אמור לקרות? מדובר בתופעה רגילה או משהו שצריך לחשוש ממנו?
המסך עצמו מצויין, האיכות ב SD מעולה וכנ"ל ב HD. מרחק הצפייה 3.4 מ'.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה ענינים?9000es כתב:Rino
שלום לך .
אתה מכיר משהו שנושא הצבירה אינו מטריד אותו . כולם חושבים שזה צריבה ....
מטדיד אולי , אבל זה ממש לא נורא....
יש לי פלזמה בת שלוש שנים והיא חווה התעללות סדרתית עם תצוגה של מחשב , הדבר היחיד שהיא צוברת זה אבק
אבל למה זה קורה רק ב VGA? ולא בסרט בממיר HD שמחובר HDMI? הניגודיות ובהירות בשניהם מוגדרת אותו דבר.
- Rino
- חבר מכור קשה

קשור יותר לתמונה סטטית או משהו כזה...ds123 כתב:אבל למה זה קורה רק ב VGA? ולא בסרט בממיר HD שמחובר HDMI? הניגודיות ובהירות בשניהם מוגדרת אותו דבר....
תצוגת מחשב היא קבועה ולא משתנה בד"כ
גם בערוצים שיש לוגו קבוע זה קורה אפילו לוגו כמו של ערוץ 10
עזוב יש לך אחלה מסך תהנה
לאחותי יש את ה PQ70 מסך יפה עם תמונה מעולה.
אבל אני מדבר על הסימנים שנותרים מהתרגום. זה קורה רק ב VGA. בממיר HD שמחובר HDMI לא נותרים סימנים מהתרגום.Rino כתב:קשור יותר לתמונה סטטית או משהו כזה...ds123 כתב:אבל למה זה קורה רק ב VGA? ולא בסרט בממיר HD שמחובר HDMI? הניגודיות ובהירות בשניהם מוגדרת אותו דבר....
עזוב יש לך אחלה מסך תהנה![]()
לאחותי יש את ה PQ70 מסך יפה עם תמונה מעולה....
- Rino
- חבר מכור קשה

אולי למומחים יש הסבר לתופעה,ds123 כתב:אבל אני מדבר על הסימנים שנותרים מהתרגום. זה קורה רק ב VGA. בממיר HD שמחובר HDMI לא נותרים סימנים מהתרגום.Rino כתב:קשור יותר לתמונה סטטית או משהו כזה...ds123 כתב:אבל למה זה קורה רק ב VGA? ולא בסרט בממיר HD שמחובר HDMI? הניגודיות ובהירות בשניהם מוגדרת אותו דבר....
לאחותי יש את ה PQ70 מסך יפה עם תמונה מעולה.......
זה נעלם לא?
אז אתה יכול לישון בשקט
לילה טוב
אני אשן בשקט, אבל סתם מעניין אותי למה זה ככה.Rino כתב:אולי למומחים יש הסבר לתופעה,ds123 כתב:אבל אני מדבר על הסימנים שנותרים מהתרגום. זה קורה רק ב VGA. בממיר HD שמחובר HDMI לא נותרים סימנים מהתרגום.Rino כתב:קשור יותר לתמונה סטטית או משהו כזה...ds123 כתב:אבל למה זה קורה רק ב VGA? ולא בסרט בממיר HD שמחובר HDMI? הניגודיות ובהירות בשניהם מוגדרת אותו דבר....
לאחותי יש את ה PQ70 מסך יפה עם תמונה מעולה.......
זה נעלם לא?
אז אתה יכול לישון בשקט
לילה טוב...