מה הקטע? בכח לא רוצים שנכניס להם כסף לכיס?
חלופות ל Entropay?
-
Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא יודע מה איתכם אבל אני נחסמתי לאחרונה מה Entropay בתואנה שיש ישראלים שמשתמשים בשירות כדי להמר וזה בעייתי מבחינתם. אז עכשיו, רשמית אין שום דרך לישראלים לקנות דברים ב PSN? אני מתכנן לקנות כרטיס או שניים של sony בארה"ב אבל אני לא יודע כמה זמן הפתרון הזה יחזיק מעמד.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73347
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית קונה ויזה נטענת חד פעמית בדואר - לדעתי זה הפיתרון הכי יעיל למי שלא רוצה להוציא כרטיס ויזה קבוע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נדמה לי שהיה גם איזה אתר שמכר כרטיסים דרך הרשת.
אפשרות נוספת - תעבור לויזה?
אפשרות נוספת - תעבור לויזה?
אין שום סיבה לא לעבור לויזה,
לא ידעתי מזה וגם בבנק שלי לא ידעו מזה אבל ישראכרט גם מוציאים כרטיסי VISA ככה שאין צורך לפנות במיוחד לאיזה מועדון לקוחות או משהו כזה (כמו כאל) אלא פשוט אפשר לבקש את זה בכל בנק שעובד עם ישראכרט,
הם כנראה לא ידעו מזה אבל תלחצו שיבררו ובסוף תקבלו...
לא ידעתי מזה וגם בבנק שלי לא ידעו מזה אבל ישראכרט גם מוציאים כרטיסי VISA ככה שאין צורך לפנות במיוחד לאיזה מועדון לקוחות או משהו כזה (כמו כאל) אלא פשוט אפשר לבקש את זה בכל בנק שעובד עם ישראכרט,
הם כנראה לא ידעו מזה אבל תלחצו שיבררו ובסוף תקבלו...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73347
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש סיבה - יש לי כבר כרטיס אחד (מאסטרקארד) ואני לא רוצה עוד כרטיס (עמלות וכו) רק בשביל ה PSN, יש לי מספיק פלסטיק בארנק. אז כשאני רוצה לרכוש משהו ב PSN אני פשוט קונה בדואר ויזה חד פעמית נטענת בסכום סביר וזהו. פשוט ודי קל.
גם לי מן הסתם היה וביטלתי את ההוא, כשקיבלתי את החדש....Huber כתב:יש סיבה - יש לי כבר כרטיס אחד (מאסטרקארד) ואני לא רוצה עוד כרטיס (עמלות וכו) רק בשביל ה PSN, יש לי מספיק פלסטיק בארנק. אז כשאני רוצה לרכוש משהו ב PSN אני פשוט קונה בדואר ויזה חד פעמית נטענת בסכום סביר וזהו. פשוט ודי קל....
פשוט נותנים לפקידה והיא גוזרת אותו...