שומר מסך במדיה סנטר של חלונות 7
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
משהו שכבר מזמן רציתי לציין:
שומר המסך במדיה סנטר של חלונות 7, הוא מדהים!!!
זה אולי הפיצ'ר הכי מגניב שראיתי בתוכנת מדיה סנטר כלשהי (למעט הפלאגין TVSeries במדיה פורטל)
בקיצור, הוא לוקח את כל התמונות שיש לך בספריית התמונות (ניתן להגדיר שיקח רק את חלקן)
פורס אותן לכדי שטיח ענק של תמונות,
ופשוט רץ עליהן לכל הכיוונים, ואז עושה זום לתמונה אחת, אחרי כמה שניות מחליף לתמונה מאותו תאריך או אותה סדרה, זום אאוט, רץ לתמונה אחרת וחוזר חלילה.
זה כל כך חלק ואלגנטי, שזה פשוט יפהפה.
יש לי בספריה כמה אלפי תמונות, ואנחנו והילדים פשוט בוהים בשומר מסך הזה ונזכרים בכל מיני רגעים מן העבר.
הייתי מצרף דמו, אבל תמונות זה קצת אישי....
שומר המסך במדיה סנטר של חלונות 7, הוא מדהים!!!
זה אולי הפיצ'ר הכי מגניב שראיתי בתוכנת מדיה סנטר כלשהי (למעט הפלאגין TVSeries במדיה פורטל)
בקיצור, הוא לוקח את כל התמונות שיש לך בספריית התמונות (ניתן להגדיר שיקח רק את חלקן)
פורס אותן לכדי שטיח ענק של תמונות,
ופשוט רץ עליהן לכל הכיוונים, ואז עושה זום לתמונה אחת, אחרי כמה שניות מחליף לתמונה מאותו תאריך או אותה סדרה, זום אאוט, רץ לתמונה אחרת וחוזר חלילה.
זה כל כך חלק ואלגנטי, שזה פשוט יפהפה.
יש לי בספריה כמה אלפי תמונות, ואנחנו והילדים פשוט בוהים בשומר מסך הזה ונזכרים בכל מיני רגעים מן העבר.
הייתי מצרף דמו, אבל תמונות זה קצת אישי....
נערך לאחרונה על ידי kalinium ב 27/08/2009 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מסכים עם הקביעה. הפיצר הזה של השומר מסך הוא אחד מדהים
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
יש משהו דומה בויסטה? לא מוצא בהגדרות VMC משהו שקשור לשומר מסך...staticx כתב:אתה צריך בהגדרות המדיה סנטר להגדיר שומר מסך קיר תמונות
ואז שאתה מנגן מוזיקה אתה תראה שזה מתחיל לרוץ על התמונות שלך...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש אותו רק ב-7MC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
השומר מסך הרגיל של ויסטה עם התמונות (Photos) לטעמי עדיף על זה של המדיה סנטר. אני לא בטוח מה יש ב-7, אבל זה של ויסטה ממש מגניב וגם מנגן וידאו של קטעים שצולמו במצלמה.Triple-z כתב:יש שומר מסך ברמה הזאת של תמונות?...
בדקת אותו?