4GB RAM על XP. האם מכירים את התופעה?
אני ממש לא רוצה גרסת 64 ביט.
מה צריך לבדוק על מנת לדעת אם המחשב יתמוך ב 4GB?
מפרט שאני רוצה:
מעבד:
Intel® Core™ 2 Quad Q8200 2.33GHz
או Intel® Core™ 2 Quad Q6700 2.66GHz
מה מומלץ?
לוח:
לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41
או
Gigabyte GA-G31M-ES2L
* בתור התחלה אני לא אקנה כרטיס מסך אלא אשתמש במובנה.
זיכרון אני רוצה 4 GB.
דיסק וכל השאר לא חשוב.
המטרה של המחשב היא פחות מדיה סנטר ויותר ללימודים (צריך להריץ VISTA על VIRTUAL SERVER) בגלל זה הצורך ב 4GB.
אודה לכם על תשובה.
מוטי
מה צריך לבדוק על מנת לדעת אם המחשב יתמוך ב 4GB?
מפרט שאני רוצה:
מעבד:
Intel® Core™ 2 Quad Q8200 2.33GHz
או Intel® Core™ 2 Quad Q6700 2.66GHz
מה מומלץ?
לוח:
לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41
או
Gigabyte GA-G31M-ES2L
* בתור התחלה אני לא אקנה כרטיס מסך אלא אשתמש במובנה.
זיכרון אני רוצה 4 GB.
דיסק וכל השאר לא חשוב.
המטרה של המחשב היא פחות מדיה סנטר ויותר ללימודים (צריך להריץ VISTA על VIRTUAL SERVER) בגלל זה הצורך ב 4GB.
אודה לכם על תשובה.
מוטי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למה אתה צריך VISTA בVirtual Machine אם אתה יכול פשוט להתקין את וינדוס 7 וזהו?
המערכת בד"כ תזהה לך 3 עד 3.5 ג'יגה שזה דיי והותר.
ו PAE אמור לעבוד. זה משהו שמערכות SERVER משתמשות בו.
לא ההיתי ממליץ על אף אחד מהמעבדים הנ"ל, האחד מיושן והשני חלש יחסית. אבל אם זאת הבחירה היחידה שאתה יכול לעשות לך על ה Q8200 או שפשוט תקח QUAD של AMD.
מבחינת לוחות אם, גם G41 וG31 הם לוחות הכי LOW-END שיש בשוק. ההיתי ממליץ על משהו טוב יותר, ושוב עדיף מהדור החדש יותר.
המערכת בד"כ תזהה לך 3 עד 3.5 ג'יגה שזה דיי והותר.
ו PAE אמור לעבוד. זה משהו שמערכות SERVER משתמשות בו.
לא ההיתי ממליץ על אף אחד מהמעבדים הנ"ל, האחד מיושן והשני חלש יחסית. אבל אם זאת הבחירה היחידה שאתה יכול לעשות לך על ה Q8200 או שפשוט תקח QUAD של AMD.
מבחינת לוחות אם, גם G41 וG31 הם לוחות הכי LOW-END שיש בשוק. ההיתי ממליץ על משהו טוב יותר, ושוב עדיף מהדור החדש יותר.
א'. אני צריך ויסטה לטובת לימודים של MS..
ב. תוכל לתת לי מפרט יותר מעניין שיהיה מספיק חזק לריץ מכונות וירטואליות כמו VISTA ו SERVER 2008?
הגבול העליון שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, לא חובה כרטיס מסך (מספיק ON BOARD בתור התחלה), דיסק של 500 ג'יגה לפחות. סוג מארז לא קריטי.
נושא ה MCE פחות דחוף למחשב הזה.
תודה
מוטי
ב. תוכל לתת לי מפרט יותר מעניין שיהיה מספיק חזק לריץ מכונות וירטואליות כמו VISTA ו SERVER 2008?
הגבול העליון שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, לא חובה כרטיס מסך (מספיק ON BOARD בתור התחלה), דיסק של 500 ג'יגה לפחות. סוג מארז לא קריטי.
נושא ה MCE פחות דחוף למחשב הזה.
תודה
מוטי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, לא תיהיה בעיה.
לגבי המחשב החדש שאתה קונה, אתה צריך שכל המפרט יכנס ב1700-1800 שקל או שרק חלקים מסויימים?
לגבי המחשב החדש שאתה קונה, אתה צריך שכל המפרט יכנס ב1700-1800 שקל או שרק חלקים מסויימים?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
מערכת הפעלה בת 32BIT יכולה לתמוך באופן מפתיע במרחב כתובות בזיכרון בגודל של 32BIT
וזה כולל את זכרון ה RAM וזכרון הוידאו גם יחד. או במילים פשוטות כל הזכרון ביחד לא יכול לעלות על 4GB
וזה כולל את זכרון ה RAM וזכרון הוידאו גם יחד. או במילים פשוטות כל הזכרון ביחד לא יכול לעלות על 4GB
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
נכון, אבל לפי מה שקראתי כאשר מפעילים את אופציית ה PAE המערכת אמורה לדעת להתמודד עם מרחב כתובות של 36ביט.yanivol כתב:מערכת הפעלה בת 32BIT יכולה לתמוך באופן מפתיע במרחב כתובות בזיכרון בגודל של 32BIT
וזה כולל את זכרון ה RAM וזכרון הוידאו גם יחד. או במילים פשוטות כל הזכרון ביחד לא יכול לעלות על 4GB...
אומרים שאפילו P3 יסחוב WIN7pargit כתב:בלי קשר לפוסט המקורי, האם מחשב P4 2.6 עם 2GB וכרטיס מסך ASUS RADEON 3450 יכול לסחוב WIN7 בתור HTPC?staticx כתב:WIN7 X 64 מערכת מצויינת, גם ל HTPC. אין בעיות קודקים אם משתמשים ב SHARK007......
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ב-XP יש תמיכה ב-4GB ס"הכ, גם עם PAE מופעל:pargit כתב:נכון, אבל לפי מה שקראתי כאשר מפעילים את אופציית ה PAE המערכת אמורה לדעת להתמודד עם מרחב כתובות של 36ביט.yanivol כתב:מערכת הפעלה בת 32BIT יכולה לתמוך באופן מפתיע במרחב כתובות בזיכרון בגודל של 32BIT
וזה כולל את זכרון ה RAM וזכרון הוידאו גם יחד. או במילים פשוטות כל הזכרון ביחד לא יכול לעלות על 4GB......
http://www.microsoft.com/whdc/system/p ... Edrv.mspx
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם יש לך במחשב כרטיס PVR150, אז כדאי להימנע מלהתקין מערכת הפעלה של 64 ביט.
בכל מקרה, אז המערכת של ה-32 ביט תזהה 3.3 ג'יגה מתוך ה-4. ביג דיל. עובד מצויין גם ככה. הזכרונות כל כך זולים היום שזה ממש לא עושה הרגשה שסתם בזבזת כסף.
בכל מקרה, אז המערכת של ה-32 ביט תזהה 3.3 ג'יגה מתוך ה-4. ביג דיל. עובד מצויין גם ככה. הזכרונות כל כך זולים היום שזה ממש לא עושה הרגשה שסתם בזבזת כסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי 4GB על ויסטה 32 ביט
השתמשתי ב ready-for-4gb
http://downloads-megaupload.com/softwar ... b-ram.html
http://www.uptofly.com/system-tools/146 ... use-4.html
מזוהה ועובד מעולה
השתמשתי ב ready-for-4gb
http://downloads-megaupload.com/softwar ... b-ram.html
http://www.uptofly.com/system-tools/146 ... use-4.html
מזוהה ועובד מעולה