אכזבה באולם קולנוע - אולי הבעיה אצלי ?
שלום חברים יקרים!
הלכתי לראות את הסרט"חטיפת הרכבת התחתית 123"
מה אני אומר לכם,הסרט מותח ומרתק ,צפוי . ועשוי טוב .
2 שחקנים גדולים משחקים שם,ג'ון טרבולטה(החוטף)
וסמואל ל. ג'קסון ( עובד במפקדת הרכבות)
איפוא הבעיה שלי מתחילה:
הפעם האחרונה שהלכתי לקולנוע זה משהוא כמו 5 שנים.
היום כשיש את מערכות הק"ב אז מי צריך ללכת לקולנוע . היום באתי עם ציפיות שאני הולך להנות מהסאונד והתמונה.
א ב ל !!!!!!!
הסאונד נשמע כמו סרט מבוקע מתוך טלויזיה עם 2 רמקולי סטריאו זולים,באסים לא היו,הישבן לא רעד לי הסוראונד לא עבד כמו שצריך (נגדיר זאת כ כמעט ולא נשמע).
התמונה הייתה זוועתית , לא חלקה , לא גרוע , אבל לא מהסוג שאני מוריד ומקבל תמונת H.D .
אני יודע שאם הייתי צופה בסרט אצלי בסלון הייתי נהנה שבעתיים , זה לא שיש לי מערכת של אודיופיל יקרה , וגם לא פשוטה .יש לי מערכת ממוצעת שעושה את עבודתה נאמנה , הסוראונד מורגש,הסאב נותן בראש,והתמונה חלקה , נקייה וברורה.(YAMAHA + WARFEDAL)
יש לי שאלות שאין לי פיתרון עליהם:
האם באקרנים עובדים על H.D. ואם כן למה התמונה לא נראתה לי חלקה !
למה לא שמעו את הסראונד כמו שצריך , (היה קצת עמום לטעמי) !
יכול להיות שהאוזניים שלי הפכו לאודיופיל מקצועי !!!!! לא חושב.
על הבהרת הנקודה אודה חברים
הלכתי לראות את הסרט"חטיפת הרכבת התחתית 123"
מה אני אומר לכם,הסרט מותח ומרתק ,צפוי . ועשוי טוב .
2 שחקנים גדולים משחקים שם,ג'ון טרבולטה(החוטף)
וסמואל ל. ג'קסון ( עובד במפקדת הרכבות)
איפוא הבעיה שלי מתחילה:
הפעם האחרונה שהלכתי לקולנוע זה משהוא כמו 5 שנים.
היום כשיש את מערכות הק"ב אז מי צריך ללכת לקולנוע . היום באתי עם ציפיות שאני הולך להנות מהסאונד והתמונה.
א ב ל !!!!!!!
הסאונד נשמע כמו סרט מבוקע מתוך טלויזיה עם 2 רמקולי סטריאו זולים,באסים לא היו,הישבן לא רעד לי הסוראונד לא עבד כמו שצריך (נגדיר זאת כ כמעט ולא נשמע).
התמונה הייתה זוועתית , לא חלקה , לא גרוע , אבל לא מהסוג שאני מוריד ומקבל תמונת H.D .
אני יודע שאם הייתי צופה בסרט אצלי בסלון הייתי נהנה שבעתיים , זה לא שיש לי מערכת של אודיופיל יקרה , וגם לא פשוטה .יש לי מערכת ממוצעת שעושה את עבודתה נאמנה , הסוראונד מורגש,הסאב נותן בראש,והתמונה חלקה , נקייה וברורה.(YAMAHA + WARFEDAL)
יש לי שאלות שאין לי פיתרון עליהם:
האם באקרנים עובדים על H.D. ואם כן למה התמונה לא נראתה לי חלקה !
למה לא שמעו את הסראונד כמו שצריך , (היה קצת עמום לטעמי) !
יכול להיות שהאוזניים שלי הפכו לאודיופיל מקצועי !!!!! לא חושב.
על הבהרת הנקודה אודה חברים
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
dima_vy כתב:אני כבר די מזמן מתחייס לקולנוע כיציאה בלבד. אם אני רוצה להנות מהסרט - רק בבית, כשבאס מורגש דרך הספה:-), וכשמטוס עובר מעל הראש, אז מסתכלים אינסטינקטיבית על התקרה...
אני שומע בווליום ששום קולנוע לא יכול לספק, ובטח בלי צלילי לעיסות הפופקורן של אנשים
משתתף בצערך... אתה לא היחיד
בזמנו באמצע האביר האפל פשוט קמנו ויצאנו (קולנוע מ'צוקמק בעזריאלי)
סאונד חנוק תמונה לא מפוקסת ואחד לידי אוכל ביסלי בצל !
מתי כן נהניתי? רק בקולנוע הדיגיטלי בעזריאלי - גם התמונה וגם הסאונד חבלז.
כל סרט שם זה תענוג.
לא SUPER HD? לא קונה כרטיס.
כל סרט שם זה תענוג.
לא SUPER HD? לא קונה כרטיס.
ביסלי בצלdizingof כתב:משתתף בצערך... אתה לא היחיד![]()
כל סרט שם זה תענוג.
לא SUPER HD? לא קונה כרטיס....
אני רואה סרטים כמעט אך ורק ביס פלנט (דייינרס) ונהנה מכל רגע, איכות מצויינת לעניות דעתי.
כמובן שמבחינת הקפיות הצליל בבית הרבה יותר טוב אבל האיכות של הסאונד והתמונה לרב מצויינים ברגע שהקולנוע עובר למקרן של הסרט (בניגוד למקרן של הפרסומות)
כמובן שמבחינת הקפיות הצליל בבית הרבה יותר טוב אבל האיכות של הסאונד והתמונה לרב מצויינים ברגע שהקולנוע עובר למקרן של הסרט (בניגוד למקרן של הפרסומות)
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
חבל שאתם מרגישים כך, אין תחליף לראות סרט במסך הגדול, כל היתר זה רק במקום. לראות סרט זה לא רק ברקים וצלצולים. סרטים טובים מאבדים לא מעט ממשמעותם במסכים קטנים. פופקורן לא בעיה קטנה אבל היא קצרה, כמה זמן כבר לוקח לסיים.
אבל למה לגבות 35 שקל מחורבנים לסרט טוב,עם איכות ששוה ל***
הייתי בגלובוס , בקנין הזהב,נראה ששם התפשרו על איכות הציוד.
אבל משהוא חיובי יצא מכל העיניין --> בטוח !!!
הציוד אצלי היה צריך לעבור שידרוג,ועכשיו אני מה זה מעריך את מה שיש לי .
אז נחסוך קצת ונשדרג.
על כל פנים תודה שאנשים חשבו כמוני , וטענו שבבית הם נהנים יותר.
העיקר אני לא טובע לבד בסירה.....
הייתי בגלובוס , בקנין הזהב,נראה ששם התפשרו על איכות הציוד.
אבל משהוא חיובי יצא מכל העיניין --> בטוח !!!
הציוד אצלי היה צריך לעבור שידרוג,ועכשיו אני מה זה מעריך את מה שיש לי .
אז נחסוך קצת ונשדרג.
על כל פנים תודה שאנשים חשבו כמוני , וטענו שבבית הם נהנים יותר.
העיקר אני לא טובע לבד בסירה.....
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
מסכים עם כל מילה.ds כתב:חבל שאתם מרגישים כך, אין תחליף לראות סרט במסך הגדול, כל היתר זה רק במקום. לראות סרט זה לא רק ברקים וצלצולים. סרטים טובים מאבדים לא מעט ממשמעותם במסכים קטנים. פופקורן לא בעיה קטנה אבל היא קצרה, כמה זמן כבר לוקח לסיים....
אין תחליף לסרט טוב בקולנוע.
אני צופה תמיד בסינמה סיטי ולעיתים ביס פלנט, לא מתקרב לבתי קולנוע אחרים גם בגלל איכות סאונד בעייתית אבל גם בגלל שהכסאות לא נוחים ויש סיכוי שמישהו יסתיר לי.
ספציפית בהתייחס לסרט הזה, לסרט הזה אין סאונד מי יודע מה, זה הסרט, בהשוואה הייתי בכמה סרטים אחרים בתקופה האחרונה והסאונד היה נהדר. ובלי קשר, אני חושב שהסרט לא כל כך מוצלח, אני מזמין את מי שרוצה לראות את המקור משנות ה- 70 עם וולטר מתיאו, נכון זה הרבה יותר ישן והסגנון אחר לגמרי, אבל איכשהו בגירסה המקורית אני התחברתי לסיפור ברמה אחרת לגמרי, פה העלילה הייתה מוזרה וגם המוסיקה לא ריגשה ולא התאימה מזל שהיה קצת רעש של חריקת הרכבות תחתית בניו יורק, איזה כיף לשמוע את הצליל הזה.
ספציפית בהתייחס לסרט הזה, לסרט הזה אין סאונד מי יודע מה, זה הסרט, בהשוואה הייתי בכמה סרטים אחרים בתקופה האחרונה והסאונד היה נהדר. ובלי קשר, אני חושב שהסרט לא כל כך מוצלח, אני מזמין את מי שרוצה לראות את המקור משנות ה- 70 עם וולטר מתיאו, נכון זה הרבה יותר ישן והסגנון אחר לגמרי, אבל איכשהו בגירסה המקורית אני התחברתי לסיפור ברמה אחרת לגמרי, פה העלילה הייתה מוזרה וגם המוסיקה לא ריגשה ולא התאימה מזל שהיה קצת רעש של חריקת הרכבות תחתית בניו יורק, איזה כיף לשמוע את הצליל הזה.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
רק בסינמה סיטי ורק באולם מספר 1
dizingof קרעת אותי עם הביסלי בצל
.
dizingof קרעת אותי עם הביסלי בצל