מיקרוסופט לא נותנת לסוני אפילו שבוע מנוח
http://www.engadget.com/2009/08/25/xbox ... ad-for-nex
החל משבוע הבא המחיר של הelite- 300$ ירידה של 100$
פרימיום- 250$ ירידה של 50$
זה היה מהיר ועצבני..
קצת מצחיק שבמחיר של הגרסא היקרה של סוני בהשקה אפשר לקנות היום גם סלים וגם elite...
החל משבוע הבא המחיר של הelite- 300$ ירידה של 100$
פרימיום- 250$ ירידה של 50$
זה היה מהיר ועצבני..
קצת מצחיק שבמחיר של הגרסא היקרה של סוני בהשקה אפשר לקנות היום גם סלים וגם elite...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ההורדה של הפרו ל250$ היא ככל הנראה מכירת חיסול - הטענה היא שפשוט מבטלים את ה SKU, והולכים להישאר רק עם ארקייד ואליט. וכשהאליט נמכר באותו מחיר כמו PS3, אבל נותן פחות, אני לא בטוח כמה "מהיר ועצבני" זה באמת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם אם ה ELITE יעלה 299 דולר כמו ה PS3, לסוני יש מכשיר שנותן יותר מבחינת פיטצ'רים ככה שדולר מול דולר לסוני יש עדיין יתרון. אבל כבר טחנו את הנושא הזה מיליון פעם - גם אם המחיר זהה השיקול צריך להיות המשחקים ולא המכשיר. רק שעכשיו השיקול הכספי (PS3 יותר יקר מ XBOX) יורד מהפרק, זה הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.joystiq.com/2009/08/27/micro ... friday-25/
מסבתר שזה לא ה ELITE הסטנדרטי - הם הורידו שם את הכבל HD. בין זה לבין העובדה שכרטיס ה WIFI לקונסולה עדיין עולה כסף (100 דולר ליתר דיוק), ה PS3 נותן יותר "חומרה" עבור הדולר שלכם (WIFI כלול, כונן BD כלול וכו). עכשיו באופן אירוני ה XBOX יותר יקר מה PS3.
מסבתר שזה לא ה ELITE הסטנדרטי - הם הורידו שם את הכבל HD. בין זה לבין העובדה שכרטיס ה WIFI לקונסולה עדיין עולה כסף (100 דולר ליתר דיוק), ה PS3 נותן יותר "חומרה" עבור הדולר שלכם (WIFI כלול, כונן BD כלול וכו). עכשיו באופן אירוני ה XBOX יותר יקר מה PS3.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- קיבל תודות: 79 פעמים
באן אחד וכל המשחקים ה"מגובים" לא טובים אפילו בשביל לנגב...
- Huber
- חבר במועדון HT

Malcontent כתב:באן אחד וכל המשחקים ה"מגובים" לא טובים אפילו בשביל לנגב......
- Huber
- חבר במועדון HT

אתה יודע למה אני אוהב לשחק יותר בקונסולה ולא במחשב? למה אני קונה משחקים ל PS3 ולא מוריד ל PC? כי אני אוהב מכשיר שעובד בשבילי ולא מכשיר שאני צריך לעבוד בשבילו. עברתי כבר את הגיל של ההתלהבות להשיג כל משחק שיוצא לשוק בחינם, היום אני קונה את המשחקים ונהנה מכל רגע (להיפף, היום כשאני משלם אני מעריך יותר את המוצר ובאופן אירוני מסיים עד הסוף את רב המשחקים. בעבר הייתי מוריד עשרות משחקים, מתנסה ומוחק ומבזבז הרבה מזמני). אם אני צריך ללמוד כל מיני פריצות ולהתחיל להתהלך על קצות האצבעות, בשבילי אישית זו לא אופציה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מאז שיש לי PS3 ללא הצ'יפ אני מעריך יותר משחקים שהשקיעו בהם ומשקיע בהם יותר זמן.
אני חושב שמאז הילדות והסגה מגה דרייב שהיה לי לא השקעתי כ"כ הרבה זמן במשחקים ספציפיים.
אז נכון שנפלתי עם כמה משחקים שהתאכזבתי מהם (Little Big Planet אני מסתכל עליך) אבל סה"כ אני מרגיש שזאת הייתה אחת הרכישות היותר מוצלחות שעשיתי.
אני חושב שמאז הילדות והסגה מגה דרייב שהיה לי לא השקעתי כ"כ הרבה זמן במשחקים ספציפיים.
אז נכון שנפלתי עם כמה משחקים שהתאכזבתי מהם (Little Big Planet אני מסתכל עליך) אבל סה"כ אני מרגיש שזאת הייתה אחת הרכישות היותר מוצלחות שעשיתי.
Need more cowbell
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- קיבל תודות: 742 פעמים
כנראה שכל חברי אתר HOMETHEATER עם לב זהב (וכיס רחב). מה ההבדל בין סרט שאתם מורידים לסטרימר לבין משחק שהורדתם? אותו דבר בדיוק.
אין שום יתרון ל PS3 על האקסבוקס. לשניהם יש משחקים טובים ובלעדיים. הבעיה העיקרית עד לא מזמן הייתה שהPS3 הייתה יקרה מאוד והאקסבוקס עם תקלת חומרה (שתוקנה עם הג'ספר שיצא). אני אישית לא קונה משחקים ולא סרטים. בשביל זה יש את סצינת הWAREZ (ולא, אין לי רגשות אשם).
אין שום יתרון ל PS3 על האקסבוקס. לשניהם יש משחקים טובים ובלעדיים. הבעיה העיקרית עד לא מזמן הייתה שהPS3 הייתה יקרה מאוד והאקסבוקס עם תקלת חומרה (שתוקנה עם הג'ספר שיצא). אני אישית לא קונה משחקים ולא סרטים. בשביל זה יש את סצינת הWAREZ (ולא, אין לי רגשות אשם).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אתה צודק ולא צודק. כמה פעמים אתה יכול לראות סרט או סדרה? לא הרבה פעמים. כמה זמן אתה יכול לשחק באותו המשחק? אם הוא משחק טוב אני יכול לשרוף עליו קרוב ל 100 שעות או יותר.toxin כתב:כנראה שכל חברי אתר HOMETHEATER עם לב זהב (וכיס רחב). מה ההבדל בין סרט שאתם מורידים לסטרימר לבין משחק שהורדתם? אותו דבר בדיוק.
אין שום יתרון ל PS3 על האקסבוקס. לשניהם יש משחקים טובים ובלעדיים. הבעיה העיקרית עד לא מזמן הייתה שהPS3 הייתה יקרה מאוד והאקסבוקס עם תקלת חומרה (שתוקנה עם הג'ספר שיצא). אני אישית לא קונה משחקים ולא סרטים. בשביל זה יש את סצינת הWAREZ (ולא, אין לי רגשות אשם)....
איזה יתרון יש ל PS3 על אקסבוקס מבחינתי? בלו ריי.
ועוד דבר קטן שהפריע לי לבחור ב אקסבוקס לפני כשנה וחצי: RROD
Need more cowbell
Little Big Planet זה הסיבה שהזמנתי PS3 לפני יומיים...Pavelz כתב:אז נכון שנפלתי עם כמה משחקים שהתאכזבתי מהם (Little Big Planet אני מסתכל עליך) אבל סה"כ אני מרגיש שזאת הייתה אחת הרכישות היותר מוצלחות שעשיתי....
Batnun
.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- קיבל תודות: 742 פעמים
בלוריי? זה יתרון? אז אתה קונה סרטים מקוריים שאתה רואה פעם אחת ואז שם בצד? בזבוז כסף משווע... בשביל זה המציאו את הסטרימר.
כמו שאמרתי RROD נפתר כמעט לגמרי בגרסאות האחרונות של האקסבוקס: ג'ספר.
כמו שאמרתי RROD נפתר כמעט לגמרי בגרסאות האחרונות של האקסבוקס: ג'ספר.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי את זה. יש לך איזשהו הוכחה לכך?toxin כתב:כמו שאמרתי RROD נפתר כמעט לגמרי בגרסאות האחרונות של האקסבוקס: ג'ספר....
אי אפשר להוכיח דבר כזה, אפשר רק להפריך אותו במידה ויש מינון גבוה של אנשים שקנו ג'אספר ויש להם תקלות.Huber כתב:אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי את זה. יש לך איזשהו הוכחה לכך?toxin כתב:כמו שאמרתי RROD נפתר כמעט לגמרי בגרסאות האחרונות של האקסבוקס: ג'ספר.......
אבל בינתיים הג'אספר לא מספיק זמן בשוק בשביל לדעת אם אכן האמינות שלה סבירה או לא. בחום של הקיץ הבא כבר יהיו מספיק קונסולות ג'אספר בשוק בשביל שיהיה יותר קל להעריך כמה הן יהיו עמידות...