בהמשך לשרשור הקודם שלי, בו הבנתי שלא משתלם לקנות מערכת קולנוע למחשב, יש לי עכשיו דילמה חדשה..
יש לי שתי אפשרויות:Z5500 או G51, שתיהן מבית לוג'יטק. הZ5500 עולה כפול בארץ, אבל אני אולי יכול למצוא מישהו שיביא לי אותה מחו"ל.
המערכת מיועדת להתחבר למחשב, ואני אשתמש בה לכל השימושים - הרבה מאוד מוסיקה, אבל גם סרטים וגיימינג.
אז כמה שאלות:
1.הסאבוופר של הZ5500 נראה אחד שיכול להפיל קיר, אבל יכול להיות שהלווינים של המערכת ירודים יחסית לG51?בסך הכל אני לא אובססי לגבי הצלילים הנמוכים..
2.גם לZ5500 יש מערכת שמדמה סראונד, כאשר מדובר במקור סטריאו?
3.מהו כרטיס הקול שיוציא לי את המקסימום מ2 המערכות?
4.שווה ההשקעה בZ5500, כל עוד מדובר בחדר בגודל סביר?
תודה רבה לכל העונים.
Z5500 או G51
-
10538Overture
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- paradoxpixel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- שם מלא: paradoxpixel
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לי z-5500 , לדעתי שומעים בה מאוד טוב.
הבאס באמת גדול מאוד ויש לו הרבה עוצמה , אבל אתה לדעתי לא תשים אותו אפילו על רבע מהכוח שלו כי הוא מאוד עוצמתי!
יש למערכת כל מיני אפקטים של סארונד לסטיראו , מצב של מוזיקה וסרטים של Pro Logic II וגם Stereo X2.
הלוויינים לדעתי טובים, לא יכול להשוות ל G51 כי לא שמעתי אותם.
לא יודע איך מישהו יביא לך את זה מחו"ל הבאס שוקל הרבה מאוד לפחות 10 קילו אפילו יותר לדעתי.
הבאס באמת גדול מאוד ויש לו הרבה עוצמה , אבל אתה לדעתי לא תשים אותו אפילו על רבע מהכוח שלו כי הוא מאוד עוצמתי!
יש למערכת כל מיני אפקטים של סארונד לסטיראו , מצב של מוזיקה וסרטים של Pro Logic II וגם Stereo X2.
הלוויינים לדעתי טובים, לא יכול להשוות ל G51 כי לא שמעתי אותם.
לא יודע איך מישהו יביא לך את זה מחו"ל הבאס שוקל הרבה מאוד לפחות 10 קילו אפילו יותר לדעתי.
-
10538Overture
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה על התשובות..
ובכן אם אני אקנה את זה מחו"ל אני כנראה אעשה משלוח מיוחד (שיכול לעלות אפילו 80 דולר אבל כשמשקיעים אז משקיעים..), אני בהחלט מזיל ריר מהתיאורים שלכם P:
בכל מקרה, אתם משתמשים במערכת בסלון?קחו בחשבון שאצלי מדובר בחדר 4X4.
ובכן אם אני אקנה את זה מחו"ל אני כנראה אעשה משלוח מיוחד (שיכול לעלות אפילו 80 דולר אבל כשמשקיעים אז משקיעים..), אני בהחלט מזיל ריר מהתיאורים שלכם P:
בכל מקרה, אתם משתמשים במערכת בסלון?קחו בחשבון שאצלי מדובר בחדר 4X4.