HD ready vs Full HD בשידורי הוט וייס
שלום,
אני מתכוון לקנות טלוויזיה ששימושה העיקרי יהיה שידורי הכבלים או הלווין בארץ.
האם מישהו יודע את שיטת השידור של HOT ו YES בארץ ב HIGH DEFINITION? האם הם משדרים HD READY?
אני שואל את זה, כי זה די קריטי עבור ההחלטה לקנות HD READY או HD FULL, מכיוון שבמידה והם משדרים HD READY (ככה שמעתי) אזי בטלויזיות HD READY השידור יועבר ללא שום עיבוד, זאת בניגוד לטלויזיות FULL HD שם יהיה צורך ב SCALE UP, על מנת להפוך את 1280x720 הפיקסלים מהשידור של הכבלים/לווין ל 1920×1080. פעולה כזו במקרה הטוב לא תזיק ולא תעזור, אך במקרה הרע תזיק לתמונה.
אני מתכוון לקנות טלוויזיה ששימושה העיקרי יהיה שידורי הכבלים או הלווין בארץ.
האם מישהו יודע את שיטת השידור של HOT ו YES בארץ ב HIGH DEFINITION? האם הם משדרים HD READY?
אני שואל את זה, כי זה די קריטי עבור ההחלטה לקנות HD READY או HD FULL, מכיוון שבמידה והם משדרים HD READY (ככה שמעתי) אזי בטלויזיות HD READY השידור יועבר ללא שום עיבוד, זאת בניגוד לטלויזיות FULL HD שם יהיה צורך ב SCALE UP, על מנת להפוך את 1280x720 הפיקסלים מהשידור של הכבלים/לווין ל 1920×1080. פעולה כזו במקרה הטוב לא תזיק ולא תעזור, אך במקרה הרע תזיק לתמונה.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
במקרה כזה, צריך לחשוב קדימה. אי אפשר להגיד היום אני קונה פלזמה או LCD, שתשמש אותי רק לטלויזיה ועל פי זה אני אקנה. מה יהיה עוד שנתיים ? ארבע שנים ? אולי תרצה לחבר מחשב ? אולי תקנה נגן BLUERAY מהדיוטי ב200$ ותרצה לצפות בסרטי HD על הטלויזיה שלך ? תחליף אותה?gilcooper כתב:ברוך הבא, נוי....
הוט ויס HD משדרים ב- 720P, ולכן אם המקורות שלך הם רק הוט או יס.. אין סיבה לקנות FHD.......
אכן צריך לחשוב קדימה, אבל צריך לקחת בחשבון שהיום הטכנולוגיה מתפתחת במהירות, ולחשוב קדימה 4 שנים יכול להיות לא רלוונטי, כי גם fhd וגם hdr יהיו להיות מאוד מיושנים.ChenGanir כתב:במקרה כזה, צריך לחשוב קדימה. אי אפשר להגיד היום אני קונה פלזמה או LCD, שתשמש אותי רק לטלויזיה ועל פי זה אני אקנה. מה יהיה עוד שנתיים ? ארבע שנים ? אולי תרצה לחבר מחשב ? אולי תקנה נגן BLUERAY מהדיוטי ב200$ ותרצה לצפות בסרטי HD על הטלויזיה שלך ? תחליף אותה?gilcooper כתב:ברוך הבא, נוי....
הוט ויס HD משדרים ב- 720P, ולכן אם המקורות שלך הם רק הוט או יס.. אין סיבה לקנות FHD..........
בנוסף יש שיקולי תקציב והכי חשוב מרחק צפייה מול גודל טלווזיה.. יכול מאוד להיות (ובמקרה של נוי בטוח
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
gilcooper כתב:ברוך הבא, נוי....
הוט ויס HD משדרים ב- 720P, ולכן אם המקורות שלך הם רק הוט או יס.. אין סיבה לקנות FHD.......
לא נכון. הם משדרים 1080i 50Hz.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שהשידור הוא ב- 720 ויש אפשרות להגדיר בממיר שיצא ב- 1080i , לא ככה ?איינשטיין כתב:gilcooper כתב:ברוך הבא, נוי....
לא נכון. הם משדרים 1080i 50Hz....