גם מיקרוסופט רוצה SLIM
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה צודק, אל תיתן לדברים קטנים ומטרידים כמו עובדות פשוטות לבלבל אותךידוע שMS היא חברה שלא מצטיינת ברעיונות מקוריים משלה וכבר הרבה שנים גונבת אותם מחברות אחרות (או שהיא פשוט קונה את החברה יחד עם הרעיון שלה...)....
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני מנחש שגם אם תצא גירסה דקה יותר ל XBOX זה יהיה רק בשילוב עם השקת הנטאל בשנה הבאה, לדעתי כיום הם השקיעו המון "מרץ" על RMA ושיפור אחוזי הכשל של הקונסולה. זה בשילוב עם הרצון שלהם להשיק את הנטאל כמה שיותר מהר (כבר בשנה הבאה) לא ישאיר להם הרבה מקום ומשאבים להתעסק עם הקטנת הקונסולה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה יהיה מאוד מרגיז אם הם יוציאו אקסבוקס דק, כי אחת התוספות החשובות והיקרות לאקסבוקס - הדיסק הקשיח - תצריך עיצוב מחדש, וכל מי שיש לו דיסק ישן לא יוכל להשתמש בו עם קונסולה חדשה.
מסכים עם זה: עד שהם עבדו כל הזמן הזה על הקטנת אחוזי הכשל, עכשיו להוציא קונסולה יותר קטנה וצפופה שתהיה שוב מועדת לפורענות?Huber כתב:אני מנחש שגם אם תצא גירסה דקה יותר ל XBOX זה יהיה רק בשילוב עם השקת הנטאל בשנה הבאה, לדעתי כיום הם השקיעו המון "מרץ" על RMA ושיפור אחוזי הכשל של הקונסולה. זה בשילוב עם הרצון שלהם להשיק את הנטאל כמה שיותר מהר (כבר בשנה הבאה) לא ישאיר להם הרבה מקום ומשאבים להתעסק עם הקטנת הקונסולה....
אני בכל מקרה לא מכיר הרבה אנשים שקונים את קונסולת המשחק שלהם בהתבסס על העיצוב שלה. אפשר להניח שעליית המכירות של הPS3 שנראה בחודש הקרוב תהיה בעיקר בגלל הורדת המחיר, ולא בגלל שינוי העיצוב.